Aromasin hk

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Aromasin başlamak istiyorum son zamanlarda e çok yüksek gibi geliyor başta kan degerlerime baktircam eger yuksekse aromasin baslamayi dusunuyorum ama büyük ihtimal doktor recete vermez bunun için baska bi aide verecegini sanmiyorum eczaneden ne diyip alicaz bu aromasini amk

Gidip isticen vercekler

• +1
Reactions: why not me? and hanma lover
  • +1
Reactions: dgn.b
Bu kadar güçlü bi ilacı isteyince veriyolar mı amk:lul:
Eczaneye göre değişir ama genelde evet ama
Dikkatli kullan e2 çok düşerse hem beynin sikilir hem sikin kalkmaz

• +1
Reactions: hanma lover
Eczaneye göre değişir ama genelde evet ama
Dikkatli kullan e2 çok düşerse hem beynin sikilir hem sikin kalkmaz
4e bölücem 25 mglik hapı mikrodoz için yeterlidir herhalde

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Aromasin başlamak istiyorum son zamanlarda e çok yüksek gibi geliyor başta kan degerlerime baktircam eger yuksekse aromasin baslamayi dusunuyorum ama büyük ihtimal doktor recete vermez bunun için baska bi aide verecegini sanmiyorum eczaneden ne diyip alicaz bu aromasini amk
@ascendantwill

• JFL
Reactions: why not me?, ascendantwill, growthplatessss111 and 3 others
yaw aminalyum neden herkes ılık götlü
nerde bu og forum anasını sikiyim kimse umursamadan göt deliğine iğne batırıyodu aq

• +1
  • JFL
Reactions: chadwers, ascendantwill and hanma lover
yaw aminalyum neden herkes ılık götlü
nerde bu og forum anasını sikiyim kimse umursamadan göt deliğine iğne batırıyodu aq
Pembe götlü olmak kanımda var hacı

öncelikle sana yüksek e olduğunu düşündüren ne, ne gibi semptomların var?

ayrıca manyak mısın olm sen doğal olarak yükselmiş estrogen için direk aromasin mi kullanılır akide şekeri mi bu amk:d bu forum size kafayı yedirtmiş. ona reçete verecek doktoru da zaten zor bulursun orası ayrı konu.

git kan testi yaptır. sonuca göre eğer yüksekse önce bir 3 ay boyunca düzenli uyku, spor ve diyetine mümkün olduğunca aromatase inhibitor besin ve öğünler (e vitamini, sarımsak, ısırgan otu çayı, ray peat carrot salad vb.) ekle. 3 aylık süre için ayrıca xenoestrogenic parfüm, kozmetik ürünler, plastik kap vb. şeyleri elimine et. ondan sonra tekrar test yaptır. normal yaşta ortalama sağlıklı bir erkeğin gidip direkt aromasin kullanması için hiçbir sebep yok.

• +1
Reactions: kurdistan

ayrıca manyak mısın olm sen doğal olarak yükselmiş estrogen için direk aromasin mi kullanılır akide şekeri mi bu amk:d bu forum size kafayı yedirtmiş. ona reçete verecek doktoru da zaten zor bulursun orası ayrı konu.

git kan testi yaptır. sonuca göre eğer yüksekse önce bir 3 ay boyunca düzenli uyku, spor ve diyetine mümkün olduğunca aromatase inhibitor besin ve öğünler (e vitamini, sarımsak, ısırgan otu çayı, ray peat carrot salad vb.) ekle. 3 aylık süre için ayrıca xenoestrogenic parfüm, kozmetik ürünler, plastik kap vb. şeyleri elimine et. ondan sonra tekrar test yaptır. normal yaşta ortalama sağlıklı bir erkeğin gidip direkt aromasin kullanması için hiçbir sebep yok.
Yüksek e semptomları ne mesela ben şuana kadar aşırı duygusallık ve hayvan gibi büyüyen jinodan suphelendim

@ascendantwill
Kanka gidiyon diyonki aromasin varmı varsa he diyo alıyon reçete falan istemedi benden idk zaten çoğu bu ilacın ne olduğunu bilmiyor amk

• +1
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and hanma lover

Reçete lazım değilki

• +1
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
Kanka gidiyon diyonki aromasin varmı varsa he diyo alıyon reçete falan istemedi benden idk zaten çoğu bu ilacın ne olduğunu bilmiyor amk
Vay amk 4e bolsem yeterli olur dimi nasıl kullanicaz hic bi sik bilmiyorum

• +1
Reactions: ascendantwill
Vay amk 4e bolsem yeterli olur dimi nasıl kullanicaz hic bi sik bilmiyorum
4 e böl ben falçata ile böldüm küçücük birşey zaten eğer bi kısım büyük gelirse fazla doz almamak için çöpe bile atabilirsin baya içinde var zaten fiyatı 830tl gibi ilk başta 2 günde 1 aynı saate al eğer sonra 3 günde bir almaya başla 1 haftadan sonra bide overdose atma ama deneysel yaklaşmak istiyorsan bi 12.5mg atıp etkilerine bakabilirsin overdose olduğunu hissedersen 1 hafta alma e2 eski seviyelere döner 12,5mg yarısı oluyor

• +1
Reactions: hanma lover

niye herkes birden forumda AI hakkında kötü şeyler yazmaya başladı daha bugün başladım boy için 0.25 eod ben de korkağım la içime kurt düşüyo

niye herkes birden forumda AI hakkında kötü şeyler yazmaya başladı daha bugün başladım boy için 0.25 eod ben de korkağım la içime kurt düşüyo
S,et kanka hayat boş en kötü göte gelir ölürsün

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, Serialsuicide and growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back