D
Deleted member 86491
Master
Evet dostlarım subforum ascendlemek isteyen 15-18 yaş aralığındaki gençler ile dolu bende sizden biriyim ascend planlarınız nelerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bonemash cope bence. senin surati gördüm flawlarin üst dudağın çok ince harmoni sikiyor philtrumu da çok uzun gosteriyor malesef çözmesi zor üst dudak kaldirma yaptırman gerekiyor bunun da yara izi kalıyor. Onun harici rhino yaptır yağ oranın vücudundan anladığım kadariyla düşük hollow cheeksin bile var fakat yüzün bloat görünüyor forward growthunun yetersiz olmasından kaynaklandigini düşünüyorum bunun yan profilini atsana bi. Ayrıca chinin narrow istersen genio yaptır ama minor flaw bence ana kusurlarin dudak budun ve yüz bloatligi. Kaşların içe doğru kısa gorunuyor yüzünü ayrık gösteriyor bunun için dermastamp Hint yağı argan yagi copeleyebilirsinBonesmash ve Nt maxxing.Nt maxxingi yapamıyorum çünkü gerçekten cok non nt bir insanım(erkeklerle aram iyidir ama karı milletiyle 0) Belki ilerde trt kullanırım.
Hafif otistiklik var gibi sende ama neyseBonesmash ve Nt maxxing.Nt maxxingi yapamıyorum çünkü gerçekten cok non nt bir insanım(erkeklerle aram iyidir ama karı milletiyle 0) Belki ilerde trt kullanırım.
Yağ oranım yüksek hocam surattaki hollow cheekslerin gözükme sebebi ışıklandırma.Bonemash cope bence. senin surati gördüm flawlarin üst dudağın çok ince harmoni sikiyor philtrumu da çok uzun gosteriyor malesef çözmesi zor üst dudak kaldirma yaptırman gerekiyor bunun da yara izi kalıyor. Onun harici rhino yaptır yağ oranın vücudundan anladığım kadariyla düşük hollow cheeksin bile var fakat yüzün bloat görünüyor forward growthunun yetersiz olmasından kaynaklandigini düşünüyorum bunun yan profilini atsana bi. Ayrıca chinin narrow istersen genio yaptır ama minor flaw bence ana kusurlarin dudak budun ve yüz bloatligi. Kaşların içe doğru kısa gorunuyor yüzünü ayrık gösteriyor bunun için dermastamp Hint yağı argan yagi copeleyebilirsin
Oglum yag oranin max 13 14 vucudundan belli skinny fat de değilsin memen göbeğin belli olurdu o incecik atlet mi ne sikimse+ışık iyice belli ederdi. Yüksek ihtimal mandibulan kısa forward growthun kötü ondan öyle gözüküyor yan profilini dmden atarmisin biYağ oranım yüksek hocam surattaki hollow cheekslerin gözükme sebebi ışıklandırma.
Yoo bende göbek yandan bakınca yok ama 20 bfOglum yag oranin max 13 14 vucudundan belli skinny fat de değilsin memen göbeğin belli olurdu o incecik atlet mi ne sikimse+ışık iyice belli ederdi. Yüksek ihtimal mandibulan kısa forward growthun kötü ondan öyle gözüküyor yan profilini dmden atarmisin bi
Göbeğe gidecek yağ memeye gitmişYoo bende göbek yandan bakınca yok ama 20 bf
o zaman erkeklerle arkadas ol ortam yap kari kiz gelir 2 3 konusarak korkunu yenersin ciddiyimBonesmash ve Nt maxxing.Nt maxxingi yapamıyorum çünkü gerçekten cok non nt bir insanım(erkeklerle aram iyidir ama karı milletiyle 0) Belki ilerde trt kullanırım.
bide arkadaslqrinin sevi olursa darla banada kiz ayarlasin diye sen yakisiklisin genco dudaklar nerflemis biraz ok?o zaman erkeklerle arkadas ol ortam yap kari kiz gelir 2 3 konusarak korkunu yenersin ciddiyim
Saol üstad tavsiyen dikkate alındıbide arkadaslqrinin sevi olursa darla banada kiz ayarlasin diye sen yakisiklisin genco dudaklar nerflemis biraz ok?
@elemanzelvadre nerde chadlite herif sadece trollemekle meşgul şikayetçi değilim ama görsel veri sağlanması şart!@elemanzelvadre nin ascend planini merak etmiyorum çünkü halihazırda chadlite