TURKIYE MEGA GUIDE

@MOGGERWINSS eksi sozluk nickin ne evladim

• +1
  • Love it
Reactions: toprak and ogrepilled
Evet bitti ve bir sey sorucam gelişen browridge eye areani etkiledi mi
gozlerin daha deep set duruyor bide squintleyince eskisine gore yapay gorunum gidiyo daha dogal duruyor squintlediginde

boneking gitti ve asla geri dönmeyecek

• So Sad
Reactions: Deleted member 81354
amk baska thread acsana yenı farkettım bunu tek saglam threaddı cilt felan açsana
@dostoyevski abinin cilt 101 threadına bak yada ingilizce öğrenip botb den bakabilirsin aq

@dostoyevski abinin cilt 101 threadına bak yada ingilizce öğrenip botb den bakabilirsin aq
onaların kı sıkıme yaramıyor dostoyevskınınkını zaten uyguluyorum ama cıldıme etkısı olmuyor kusursuz olsun ıstıyorum dıgerlerı ıse (ıng olan) turkler kadar bılgısı yok amk bılımsel konusuyorlar sadece sıkerım havuc yemekle cılt mı duzelır

• JFL
Reactions: maarda
onaların kı sıkıme yaramıyor dostoyevskınınkını zaten uyguluyorum ama cıldıme etkısı olmuyor kusursuz olsun ıstıyorum dıgerlerı ıse (ıng olan) turkler kadar bılgısı yok amk bılımsel konusuyorlar sadece sıkerım havuc yemekle cılt mı duzelır
yav botb okucan adam orda lab ilacı veriyor kaynak veriyor sen havuc mavuc diyon nerenle okudun

yav botb okucan adam orda lab ilacı veriyor kaynak veriyor sen havuc mavuc diyon nerenle okudun
botb ne kanka thread felan mı yoksa ayrı seylerden mı bahsedıyoruz aq

• JFL
Reactions: chadmanlet04
botb ne kanka thread felan mı yoksa ayrı seylerden mı bahsedıyoruz aq

clen günlük 20mcg çöp, reseptörler çok hızlı alışıyor dozu arttırmazsan hiç bir işe yaramaz

20 den başlayıp 120 ye kadar aralıklı bir şekilde cycle etmek en mantıklısı.

dıyet mı yapayım bunun ıcın aq hepsını okudum ugrasamam dıyetle

dıyet mı yapayım bunun ıcın aq hepsını okudum ugrasamam dıyetle
tmm krdsm hormonlar yerine yüzüne yahudi kremleri sürüp cildini düzeltmeye calısabilirsin

• +1
Reactions: Deleted member 86220 and chadmanlet04
tmm krdsm hormonlar yerine yüzüne yahudi kremleri sürüp cildini düzeltmeye calısabilirsin
Bnun verdıgı seyler trde olmayan urunler ne kullanayım oekı bılgım yok cunku bu arada urunler ıse yarıyor hormonlar degıldı bagırsak saglıgım gayet ıyı baktırdım onun dısında koljane takvıyesı veya hyaluronık asıt almayı dusunuyorum bı tek baska da etkı edecek bırsey yok