ascend

atess

atess

6'3
amk ya bugun cok cirkin hissettim neyse

beyler bu yuzden 1 senelik ascend planim

vucut:: kreatin baslayıp spora gidicem daha 8 ay uyeligim var 8 ayda guzel vucut yapılır bence ztn 4 aydır gidiyodum ama bilekler gogus fln bos sadece bicepsim var sırtım var diger bolgelerim cok az

roid dusunuyorum ama oral roidler nasi sizce igne falan vuramam igne gorunce bayiliyom amk :lul:fobim var oral roidler iyiyse fiyatlarida uygunsa diger kıs cycle dusunebilirim

suan yaza kadar cuta gircem hadi bakalim

sac olarak artik yanlari sıfırlamıcam amk kulaklarım cok buyuk low taper fade falan dusunuyorum sac modeli onerisi olan varsa soylesin baya buyuk kulaklar :feelswhy::feelswhy::lul:

hyoid icin biseyler yapcam iste boynum ince baya neck curls falan baslicam sesimide kalınlastırır

yakinda telefon geliyo ip11 idare eder en azından yeni pc aldım diye babam tel almaz aq ablamin eski teline geccem suan elimdeki çöppp

bonesmash falan cope ama 1 2 mm bile iyi hissettiriyo o yuzden yapicam

keci skaalı birakmak istiyorum h|m cenemi gln gizlesin ama köseyim kıl cıkmıyor yuzumde 1 tane oneri varsa alırım

kirpiklere kaslara castoroil

konusma ve diger becerileri gelistirme

seneye kadar akademik basarı artısı

posturumu duzeltmeye calısıcam

baska onerisi olan varsa soylesin herseye acigim

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, nikolata, stacyworshipper and 3 others
iğne yapmaktan çekiniyorsan sağlık ocağında falan yaptır, oralla yürümüyor yanında enjeksiyon test alman lazım baskılayacağı için
ayrıca oral yollarla alınan steroidler böbreğini siker
+bilinçsiz kullanımda looksmin

saç için jet black tavsiye edebilirim saçın kahve tonlardaysa
castor oil fena değil ama yavaş,
minoxidil ucuz latisse pahalı alternatifin

bağırsak sağlığı=debloat
debloat için ayrıca eplerenon önerebilirim harika ilaç
25mg başla yan etki görmezsen 50mg çık

süt ve süt ürünlerinden vazgeçme yumurta ve et tüket

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: maarda, stacyworshipper, Naughty America and 1 other person
iğne yapmaktan çekiniyorsan sağlık ocağında falan yaptır, oralla yürümüyor yanında enjeksiyon test alman lazım baskılayacağı için
ayrıca oral yollarla alınan steroidler böbreğini siker
+bilinçsiz kullanımda looksmin

saç için jet black tavsiye edebilirim saçın kahve tonlardaysa
castor oil fena değil ama yavaş,
minoxidil ucuz latisse pahalı alternatifin

bağırsak sağlığı=debloat
debloat için ayrıca eplerenon önerebilirim harika ilaç
25mg başla yan etki görmezsen 50mg çık

süt ve süt ürünlerinden vazgeçme yumurta ve et tüket
jet black ne knk sacım kahve suan ztn ben model arıyorum kulagı gizlicek dedigin renk sanırım

jet black ne knk sacım kahve suan ztn ben model arıyorum kulagı gizlicek dedigin renk sanırım
evet boya, yapay da durabilir çok güzel de olabilir. Bence en iyi softmaxlerden biri saçını uyumlu renge boyamak
Renk teorisi gerçek ve halo etkisini en çok etkileyen şeylerden biri bence

• +1
Reactions: Kayra139 and atess
evet boya, yapay da durabilir çok güzel de olabilir. Bence en iyi softmaxlerden biri saçını uyumlu renge boyamak
Renk teorisi gerçek ve halo etkisini en çok etkileyen şeylerden biri bence
bana kumral gidio knk bide oyle bisey yapmam yani uysa bile fena got ister

• +1
Reactions: dlzm
bana kumral gidio knk bide oyle bisey yapmam yani uysa bile fena got ister
sık yıkanırsan 1 hafta az yıkanırsan 2 3 haftada akıp gider, yarı kalıcı boya denersin
ama kendini en iyi kendin tanırsın doğal halinden ziyade sana uyacak bir renk arayabilirsin
başarılı coloring fazladan bir artı katacak

bana yapma etme dedilerdi, amına kodumun hayatını korkarak kendimizi deneyimlerden mahrum bırakacak şekilde yaşayacaksak boşa yaşıyoruz
saçımı siyaha boyadıktan sonra eski saç rengim bok rengi gibi gelmeye başladıydı hatta yüz hatlarımı iyice öne çıkardı
sonra aktı şimdi çirkin hissediyorum :p

• +1
Reactions: atess and Kayra139

vucut:: kreatin baslayıp spora gidicem daha 8 ay uyeligim var 8 ayda guzel vucut yapılır bence ztn 4 aydır gidiyodum ama bilekler gogus fln bos sadece bicepsim var sırtım var diger bolgelerim cok az

roid dusunuyorum ama oral roidler nasi sizce igne falan vuramam igne gorunce bayiliyom amk :lul:fobim var oral roidler iyiyse fiyatlarida uygunsa diger kıs cycle dusunebilirim

sac olarak artik yanlari sıfırlamıcam amk kulaklarım cok buyuk low taper fade falan dusunuyorum sac modeli onerisi olan varsa soylesin baya buyuk kulaklar :feelswhy::feelswhy::lul:

hyoid icin biseyler yapcam iste boynum ince baya neck curls falan baslicam sesimide kalınlastırır

yakinda telefon geliyo ip11 idare eder en azından yeni pc aldım diye babam tel almaz aq ablamin eski teline geccem suan elimdeki çöppp

keci skaalı birakmak istiyorum h|m cenemi gln gizlesin ama köseyim kıl cıkmıyor yuzumde 1 tane oneri varsa alırım

oral kullanacaksan sadece hic kullanma, bosuna karaciğer değerini oynatırsın.

yok mu bu tarz kolay elde edilebilcek sarms vb
ben bi kez ostarine kuru yaptim baya iyj etki gordum yan etkisiz
ama benimki orjinaldi boklu winstrol alirsan ise yaramaz

1779039703757

ates subforuma her yazdiginda biz

• JFL
Reactions: Deleted member 160098, maarda, Gordon Freeman and 4 others

Thread 2025 yazi gibi hissettirdi aq

Senin ananı tüpçü fırfırlamıyomuydu ilk onu kurtarsaydn

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, Trenmaxx1, susisesi and 5 others