atess
6'3
amk ya bugun cok cirkin hissettim neyse
beyler bu yuzden 1 senelik ascend planim
vucut:: kreatin baslayıp spora gidicem daha 8 ay uyeligim var 8 ayda guzel vucut yapılır bence ztn 4 aydır gidiyodum ama bilekler gogus fln bos sadece bicepsim var sırtım var diger bolgelerim cok az
roid dusunuyorum ama oral roidler nasi sizce igne falan vuramam igne gorunce bayiliyom amk
fobim var oral roidler iyiyse fiyatlarida uygunsa diger kıs cycle dusunebilirim
suan yaza kadar cuta gircem hadi bakalim
sac olarak artik yanlari sıfırlamıcam amk kulaklarım cok buyuk low taper fade falan dusunuyorum sac modeli onerisi olan varsa soylesin baya buyuk kulaklar

hyoid icin biseyler yapcam iste boynum ince baya neck curls falan baslicam sesimide kalınlastırır
yakinda telefon geliyo ip11 idare eder en azından yeni pc aldım diye babam tel almaz aq ablamin eski teline geccem suan elimdeki çöppp
bonesmash falan cope ama 1 2 mm bile iyi hissettiriyo o yuzden yapicam
keci skaalı birakmak istiyorum h|m cenemi gln gizlesin ama köseyim kıl cıkmıyor yuzumde 1 tane oneri varsa alırım
kirpiklere kaslara castoroil
konusma ve diger becerileri gelistirme
seneye kadar akademik basarı artısı
posturumu duzeltmeye calısıcam
baska onerisi olan varsa soylesin herseye acigim
beyler bu yuzden 1 senelik ascend planim
vucut:: kreatin baslayıp spora gidicem daha 8 ay uyeligim var 8 ayda guzel vucut yapılır bence ztn 4 aydır gidiyodum ama bilekler gogus fln bos sadece bicepsim var sırtım var diger bolgelerim cok az
roid dusunuyorum ama oral roidler nasi sizce igne falan vuramam igne gorunce bayiliyom amk
suan yaza kadar cuta gircem hadi bakalim
sac olarak artik yanlari sıfırlamıcam amk kulaklarım cok buyuk low taper fade falan dusunuyorum sac modeli onerisi olan varsa soylesin baya buyuk kulaklar
hyoid icin biseyler yapcam iste boynum ince baya neck curls falan baslicam sesimide kalınlastırır
yakinda telefon geliyo ip11 idare eder en azından yeni pc aldım diye babam tel almaz aq ablamin eski teline geccem suan elimdeki çöppp
bonesmash falan cope ama 1 2 mm bile iyi hissettiriyo o yuzden yapicam
keci skaalı birakmak istiyorum h|m cenemi gln gizlesin ama köseyim kıl cıkmıyor yuzumde 1 tane oneri varsa alırım
kirpiklere kaslara castoroil
konusma ve diger becerileri gelistirme
seneye kadar akademik basarı artısı
posturumu duzeltmeye calısıcam
baska onerisi olan varsa soylesin herseye acigim