IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dua et ekranina attirmadimbence daha da iyidirde kanka onu bunu boşver geçen gün biri ben internet kafedeken masama bir not bıraktı üstünde Auchelius yazıyordu tam okudum eleman enseme tokat atıp kaçtı onu bulursam sikeceğim ama.
True Semih ÇelikHAYIR BÖYLE BİŞEY
vay ocHAYIR BÖYLE BİŞEY
duoq gelvay oc
neg wr masterim suan yeni yeni winlemeye basladim eyes also lie#1903duoq gel
istek attim ztn dun gece nickini nasil buldugumu sormaneg wr masterim suan yeni yeni winlemeye basladim eyes also lie#1903
tr 2643 yazıyo ordan tek tek girip master 10 lp olanlara bakmıssındır ama eğer sonradan maç oynasam çalışmazdı buistek attim ztn dun gece nickini nasil buldugumu sorma
stianz 1337, dogru bildin conitr 2643 yazıyo ordan tek tek girip master 10 lp olanlara bakmıssındır ama eğer sonradan maç oynasam çalışmazdı bu
(şuan girdim hangisi sensin la)
better luck next time
kanka siz kj tayfadansınız ve ben yeni mi öğreniyom amkHAYIR BÖYLE BİŞEY
kj tayfadan degilim kanka cok otizm tayfa ben communityde yokum ama tanidigim cok var sen kjden misin aqkanka siz kj tayfadansınız ve ben yeni mi öğreniyom amk
takıldığım oldu da ciddi değil dc nickini yazsanakj tayfadan degilim kanka cok otizm tayfa ben communityde yokum ama tanidigim cok var sen kjden misin aq
vaenzztakıldığım oldu da ciddi değil dc nickini yazsana