ascension planı

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
olm yapabilcegim softmaxx de yok kaş kirpik doğuştan mükemmel tek mükemmel yerlerim orası cilt de fena değil ergenliğin ortasında olduğumu sayarsam

yapmam gerekenler
masseter küçültmek
vücudu düzeltmek
deepbite'ımı fraudlamakta daha iyi hale gelmek

başka napmalıyım bilmiyom ama kendime çıplak bakınca farkettim ki amele yanığı çok kötü duruyo özellikle boyun kısmında bunu nasıl çözcem ben yanınca nerdeyse kahverengi oluyorum yoksa fair sayılır cilt kojic acid falan diyolar cope mu bulmiyom glutatyon c vitamini fln damardan almak gerekiyomuş yapamam zaten hafif bi durum gibi gözüküyo hafif kara kalcaksam da kırmızı alt ton olsa iyi olurdu karalaşıyom direkt ben yanınca

ciltte sorunum yok da yine de tazo iyi olur heralde bilmiyorum

buruna hidrokortizon sürmeye korkuyom burnumun üstü zaten orman gibi (nasıl bi genetik anlayamadım burnumun üstünde kıl çıkıyo) bu da deriyi incelttiği için damarı kılı daha çok gösteriyomuş ayrıca kortizol sıkıntı benim kortizolüm fazla bana zaten

saçımı düzeltcem

öneriniz var mı başka bunların sonunda

• Hmm...
  • +1
Reactions: Kayra139, stacyworshipper and Ameliyat Masası
17158

kanka işte burada durum halt'a geliyor. Paramaxxing lazım

• +1
Reactions: Kayra139 and growthplatessss111
kanka işte burada durum halt'a geliyor. Paramaxxing lazım
yani softmaxx ile yapabileceklerimi saydım
yoksa bi genio infra fat graft falan benim en büyük iki kusurumu götürürdü muhtemelen EAR'ım çok kötü ve sebebi undereye support ayrıca midfacei de kötüleştiriyo. orbitallerim ve dental sorunlarım harici kafatasım iyi sayılır zygolar büyüyo git gide sanki

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
yani softmaxx ile yapabileceklerimi saydım
yoksa bi genio infra fat graft falan benim en büyük iki kusurumu götürürdü muhtemelen EAR'ım çok kötü ve sebebi undereye support ayrıca midfacei de kötüleştiriyo
aga ben de işte bi uzman görüşü almaya çalışıyorum djs mi atayım genio mu atayım djs bende marjinal değişiklik yaratır mı vs diye ama hani gargamel burnum da var her şey sırayla. bence okull okuyorsan okula odaklan para kazan vs ne bileyim kendin de biliyorsun zaten softmaxx sınırına gelmişsin ben gymle uğraşmaya döndüm esneme hareketleri yapıyorum esneklik kazanmaya falan çaalışıyorum saçma salak işler yapıyorum yani çünkü tek çarem ameliyat onu da 2 sene içinde olamam yani aq ailem para vermiyor sadece burnuna verirriz diyorlar düşün yani burnumu amk

• +1
Reactions: growthplatessss111
aga ben de işte bi uzman görüşü almaya çalışıyorum djs mi atayım genio mu atayım djs bende marjinal değişiklik yaratır mı vs diye ama hani gargamel burnum da var her şey sırayla. bence okull okuyorsan okula odaklan para kazan vs ne bileyim kendin de biliyorsun zaten softmaxx sınırına gelmişsin ben gymle uğraşmaya döndüm esneme hareketleri yapıyorum esneklik kazanmaya falan çaalışıyorum saçma salak işler yapıyorum yani çünkü tek çarem ameliyat onu da 2 sene içinde olamam yani aq ailem para vermiyor sadece burnuna verirriz diyorlar düşün yani burnumu amk
aslında bu LM adına ben hiçbişi yapmadım onu farkettim de
1-2 sene önce kilo vermeyi denemiştim azcık işe yaradı da çoğu boyum uzadığı için düzeldi hala yağlı sayılırım
softmaxxın %80'i zaten kaş kirpik cilt onlar da olunca yapcak bişi kalmıyo
erken zamanlarda ortodontik tedaviler ile aslında baya iyi hale gelebilirdim annem de zaten bahsediyordu ben küçükken ama işte para yok
(kapanış problemim minik ondan şuan bile düzeltilebilir muhtemelen marpe sarpe zaten 20'li yaşlara kadar sürüyo işe yaramaya ama şuanda da para ypl)

• +1
Reactions: Ameliyat Masası