Ashild Ringhus is unmoggable female specimen

View attachment 204521

Truly outstanding, flawless facial development, not a single smallest failo in her face. Ashild is truly multiversal stacy level, no other foid from this universe or another can mog her, she even outshines legendary Lima.

She is looks matched with prime Chico tbh
View attachment 204523

Together they could create a superhuman.

Cope

decent nose

needs coloured eyes

no body pics as well

This? No way she mogs Ashild.
Ashild is something one in billion. This what u have shown is just gl girl.
There’s no girl who’s 1 in a billion. Not even Sara 😰

5AA6481A 0926 4A07 8C50 DA44F9612712

Zygos are too prominent, looks weird tbh.

W polszy bez broni wiec najlepiej albo sznur kucając albo tabletki. Lepsze to niż zdychanie powoli w samotności.

Ale jebac to, Ashild podziwiam za wygląd I development 1 na 1000000+ lecz ja chcę GF dla siebie na moim poziomie wyglądu, tylko żeby mnie kochała I była mi wierna, tylko tyle chce od życia.
Jak tego nie dostanę to strzelam kopytami.
Rozumiem Ciebie i utożsamiam się 1:1
Jak większość chciałaby tutaj pump and dump to ja chciałbym po prostu kogoś kto by kochał mnie z całego serca jak ja bym kochał tą osobę, bym był dla tej osoby darem od Boga jakim ona jest dla mnie. By mieć oparcie i dawać oparcie. By nie musieć tkwić w ciemnej i niekończącej się samotności. Niestety realia są brutalne. Ciekaw jestem jaka jest Ashild irl tak poza szotem na insta, wygląda na fajną i ciepłą dziewczynę, ale to wiesz "looks halo".
Też ją podziwiam za tą harmonijną i piękną twarz. Mimo to bardziej podziwiam Chico, który wygląda jakby był robiony na obraz Boga. Z jego twarzą większość kobiet by nas kochała i była lojalna do grobowej deski. Niestety nie dla nas te szczęście, oglądanie tej rodzinnej świątecznej atomosfery w jego domu na insta story to suifuel i odradzam oglądać.
Niestety żyjemy w antyludzkich czasach, w antyludzkim państwie pośród antyludzkich ludzi i zostało może jeszcze parę lat względnej normalności. Za parę lat wszystko spadnie na dno ponieważ już teraz lecimy na równi pochylej w każdym aspekcie człowieczeństwa i relacji międzyludzkich. Sprzedalismy to wszystko za dostęp do smartfonów i względnego wygodnictwa a w pakiecie zamieściliśmy dostęp do całodobowej inwigilacji, coraz ciężej zapłacić za ciuchy bez podawania swoich danych, kompletnie zero prywatności, niedlugo będziemy kontrolowani jak myszy laboratoryjne. Oczywiście to tylko moja wizja, ale myślę, że duża część się spełni i przyszłość zarysowuje się tragicznie. Chciałbym urodzić się z dwadzieścia lat wcześniej.

• +1
Reactions: Over
PSL doesn't matter to women tbh
I find some women more striking than Ashild but she's obviously very attractive

Jak większość chciałaby tutaj pump and dump to ja chciałbym po prostu kogoś kto by kochał mnie z całego serca jak ja bym kochał tą osobę, bym był dla tej osoby darem od Boga jakim ona jest dla mnie. By mieć oparcie i dawać oparcie. By nie musieć tkwić w ciemnej i niekończącej się samotności. Niestety realia są brutalne. Ciekaw jestem jaka jest Ashild irl tak poza szotem na insta, wygląda na fajną i ciepłą dziewczynę, ale to wiesz "looks halo".
Też ją podziwiam za tą harmonijną i piękną twarz. Mimo to bardziej podziwiam Chico, który wygląda jakby był robiony na obraz Boga. Z jego twarzą większość kobiet by nas kochała i była lojalna do grobowej deski. Niestety nie dla nas te szczęście, oglądanie tej rodzinnej świątecznej atomosfery w jego domu na insta story to suifuel i odradzam oglądać.
Niestety żyjemy w antyludzkich czasach, w antyludzkim państwie pośród antyludzkich ludzi i zostało może jeszcze parę lat względnej normalności. Za parę lat wszystko spadnie na dno ponieważ już teraz lecimy na równi pochylej w każdym aspekcie człowieczeństwa i relacji międzyludzkich. Sprzedalismy to wszystko za dostęp do smartfonów i względnego wygodnictwa a w pakiecie zamieściliśmy dostęp do całodobowej inwigilacji, coraz ciężej zapłacić za ciuchy bez podawania swoich danych, kompletnie zero prywatności, niedlugo będziemy kontrolowani jak myszy laboratoryjne. Oczywiście to tylko moja wizja, ale myślę, że duża część się spełni i przyszłość zarysowuje się tragicznie. Chciałbym urodzić się z dwadzieścia lat wcześniej.
W Polsce i tak nie jest tak źle jeżeli chodzi o dating ale dla mnie to nieważne. Cli chciałbym chcieć tyle co ty i over

• +1
Reactions: needsolution and Over
giphy.gif

• +1
Reactions: BigBoy
No niestety. Próbuje do połowy 2021 I wypierdalam. Polecam dobić też do 25 lat i spróbować wszystkich opcji zanim włożysz głowę w pętlę.

• So Sad
  • +1
Reactions: Pietrosiek and needsolution
No niestety. Próbuje do połowy 2021 I wypierdalam. Polecam dobić też do 25 lat i spróbować wszystkich opcji zanim włożysz głowę w pętlę.
Zamierzam do 23/24
Jeśli do tego czasu nie ułoże sobie życia to wypierdalam bez żalu z tej smutnej planety.

• So Sad
Reactions: Pietrosiek and Over
Nah, she is moggable. There aren't many unmoggable blonde women to be honest. She is hot though.

Zamierzam do 23/24
Jeśli do tego czasu nie ułoże sobie życia to wypierdalam bez żalu z tej smutnej planety.
Dzisiaj wujek pytał się żartobliwie czy nauczę siostrę cioteczna i jej męża o seksie bo jeszcze dziecka nie mają. Skurwysyn

• JFL
  • So Sad
Reactions: needsolution and Over
Dzisiaj wujek pytał się żartobliwie czy nauczę siostrę cioteczna i jej męża o seksie bo jeszcze dziecka nie mają. Skurwysyn
Wie że jesteś incelem I się nabijał? Było powiedzieć żeby się pierdolił normik jeden.

• +1
Reactions: needsolution
wachałem się pomiędzy reakcją 'so sad' i 'JFL', ale skurwysyn na końcu przesądził o JFL
wahałem, kur, zawsze spierdole

Wie że jesteś incelem I się nabijał? Było powiedzieć żeby się pierdolił normik jeden.
Nie. Kurwa Piotrek nie pierdol się tylko bierz jakoś pannę i co. Tak by było. Oni wiedzą kto to jakiś incel jest? Tosz to taki kawał chłopa inceuf jakiś nawymyslali niewiadomo co, jakby na polu porobił to by widział w dupach się poprzewracało

• +1
Reactions: Over
i'll pull out and use the miniscule amount of shit on my dick as lube for fucking her pussy. and then i'll cum all over her innocent face
3373.jpg

My sig mogs

oneitis mogs

Nie. Kurwa Piotrek nie pierdol się tylko bierz jakoś pannę i co. Tak by było. Oni wiedzą kto to jakiś incel jest? Tosz to taki kawał chłopa inceuf jakiś nawymyslali niewiadomo co, jakby na polu porobił to by widział w dupach się poprzewracało
Normiki, im nie przemówisz że wygląd się liczy ponad wszystko w życiu. Ludzie małej inteligencji, blackpill nie jest dla wszystkich.

• +1
Reactions: Pietrosiek
She’s pretty. I’ve sent a dm message 2 weeks ago, she just replied me yesterday. We are going on a date tomorrow

• JFL
Reactions: Deleted member 2486
She’s pretty. I’ve sent a dm message 2 weeks ago, she just replied me yesterday. We are going on a date tomorrow
Tales from Moscow

• JFL
Reactions: Rasputin and BigBoy
JFL AT COMPARING THIS MONGOLOID TO PRIME ADRIANA LIMA, ASHILD LOOKS LIKE THE MAID THAT CLEANS THE FUNGUS FROM LIMAS FEET, THEY DON'T EVEN LOOK LIKE THE SAME SPECIES
Cdncliqueinccom  cache  posts  210410  from 1999 to 2016 see adriana limas incredible victor
Sexy Photo 825x1175 Adriana Lima Top Model in
E072786d798a1b9a0c93014ae5d6265a
Adriana lima young 1
21396d24f9c876afcaa7307d2a7991ca

ASSHOLELID LOOKS LIKE A EE ASIATIC RAPE VICTIM, LIKE THE SON OF A SUBHUMAN SOMALIAN PIRATE WITH THAT LIGHTBULB FOREHEAD
Screenshot 20191225 221128 Instagram

THIS IS HER SUBHUMAN RECESSED DONKEY FACE EVERY MORNING WHEN SHE SEES PRIME LIMA TO REMIND HERSELF THAT SHE WILL BE MOGGED BY HER EVEN ONE MONTH DECOMPOSING IN THE GRAVE

• JFL
Reactions: Deleted member 2486, Marw and Rasputin
JFL AT COMPARING THIS MONGOLOID TO PRIME ADRIANA LIMA, ASHILD LOOKS LIKE THE MAID THAT CLEANS THE FUNGUS FROM LIMAS FEET, THEY DON'T EVEN LOOK LIKE THE SAME SPECIES
View attachment 204606View attachment 204607View attachment 204608View attachment 204609View attachment 204611
ASSHOLELID LOOKS LIKE A EE ASIATIC RAPE VICTIM, LIKE THE SON OF A SUBHUMAN SOMALIAN PIRATE WITH THAT LIGHTBULB FOREHEAD
View attachment 204615
THIS IS HER SUBHUMAN RECESSED DONKEY FACE EVERY MORNING WHEN SHE SEES PRIME LIMA TO REMIND HERSELF THAT SHE WILL BE MOGGED BY HER EVEN ONE MONTH DECOMPOSING IN THE GRAVE
Adriana lima is just beautiful af. Unmogable!

Last edited:
  • +1
Reactions: TsarTsar444
View attachment 204606View attachment 204607View attachment 204608View attachment 204609View attachment 204611
View attachment 204615

You picked out one person. Compare her to other blondes to begin with.

Shes the best looking girl on the planet :love:

Jesus Christ Id fuck the doggy shit out of that.

Is that a depiction of the avg Mesolithic woman? Bc if it is the fucking incels of that time mustve been so lucky.
it is an impression

scientists and media like to portray older races as ogre subhumans because they build a face from the bones they find

but they have no sense of proper soft tissue and cartilage

literally every illustration of older races in media is always ogre

maybe the jews want it so, otherwise it would be an automatic blackpill if we descended somehow

• +1
she's good looking

she's not really my type tbh, she looks androgynous

• +1
This forum is so autistic. In my eyes she is just random ugly white girl
She looks like a dwarf. I like tall slender girls

• +1
This forum is so autistic. In my eyes she is just random ugly white girl
She looks like a dwarf. I like tall slender girls
shes not ugly, but i dont find her attractive. everyones dickriding her bc @cocainecowboy said she was attractive

• +1
Reactions: toolateforme
shes not ugly, but i dont find her attractive. everyones dickriding her bc @cocainecowboy said she was attractive
Yeah lmao status brainwash

• +1
she has something off with her. she’s definitely crazy though i can see it in ur eyes and her “innocent” smile. she’s the type to play all innocent and shit and then switch it on you out of no where.