hanma lover
Tru jflmaxxer
Ashwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Hayır stres seviyesini düşürüyor duygularda korelme falan yokAshwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk

önceden 3 hafta kadar kullandım sadece uyumak istiyodumAshwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk

Nerden bulacağım kortizol düşürmek istiyom her şey üzerine kafa yormak istemiyorum aq lovepillendim zaten bayadir platonik takılıyorumönceden 3 hafta kadar kullandım sadece uyumak istiyodum
uzun süreli kullanım yapma ara ver

grimlabsden almıştımNerden bulacağım kortizol düşürmek istiyom her şey üzerine kafa yormak istemiyorum aq lovepillendim zaten bayadir platonik takılıyorum

2 günde 1 kapsül yeterli olur mugrimlabsden almıştım
sikici bi fiyat ama ordan alma

etkisi düşer ama denenebilir2 günde 1 kapsül yeterli olur mu

1.5k domalir misin peki saydığın sebepler içinUyumadan 30dk önce -> uyku kalitesi
Sabah kahvaltıdan önce -> Stres Ruh Hali
ultra mega etkileri yok ama işe yaramıyor diyemem

sıkseler vermem1.5k domalir misin peki saydığın sebepler için

psikatristten ilaç alsan daha ucuz aq ve daha etkili1.5k domalir misin peki saydığın sebepler için

Antidepresan var zaten evde aq sikimi öldürür diye kullanmıyorumpsikatristten ilaç alsan daha ucuz aq ve daha etkili