hanma lover
close your eyes and make a wish
Ashwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır stres seviyesini düşürüyor duygularda korelme falan yokAshwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk![]()

önceden 3 hafta kadar kullandım sadece uyumak istiyodumAshwagandha cope mu? alınca hic bi şey hissetmiyorum diyen elemanlar larp mı? realse nerden buluyonuz? Biri replylesin yoksa ben cehalletten ropelicam amk![]()
Nerden bulacağım kortizol düşürmek istiyom her şey üzerine kafa yormak istemiyorum aq lovepillendim zaten bayadir platonik takılıyorumönceden 3 hafta kadar kullandım sadece uyumak istiyodum
uzun süreli kullanım yapma ara ver
grimlabsden almıştımNerden bulacağım kortizol düşürmek istiyom her şey üzerine kafa yormak istemiyorum aq lovepillendim zaten bayadir platonik takılıyorum![]()
2 günde 1 kapsül yeterli olur mugrimlabsden almıştım
sikici bi fiyat ama ordan alma
etkisi düşer ama denenebilir2 günde 1 kapsül yeterli olur mu
1.5k domalir misin peki saydığın sebepler içinUyumadan 30dk önce -> uyku kalitesi
Sabah kahvaltıdan önce -> Stres Ruh Hali
ultra mega etkileri yok ama işe yaramıyor diyemem
sıkseler vermem1.5k domalir misin peki saydığın sebepler için
psikatristten ilaç alsan daha ucuz aq ve daha etkili1.5k domalir misin peki saydığın sebepler için
Antidepresan var zaten evde aq sikimi öldürür diye kullanmıyorumpsikatristten ilaç alsan daha ucuz aq ve daha etkili