S
sofu
Iron
beyler sag yanagım diğer yanagıma gore biraz daha şiş gib duruyor nasıl düzeltirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Büyük ihtimalle açıyla alakalıdır. Aynada da öyle duruyor mu?beyler sag yanagım diğer yanagıma gore biraz daha şiş gib duruyor nasıl düzeltirim?
aynada düz ama arka kamerayla cektigimde oyle oluyorBüyük ihtimalle açıyla alakalıdır. Aynada da öyle duruyor mu?
o zaman asimetri artmaz misol tarafla çiğne
Açının boktanligi. Asimetrin yok gibiaynada düz ama arka kamerayla cektigimde oyle oluyor
var diye dusunuyorum arka kamerada belli oluyor cunku ayrıca bir kasım cok az daha alltaAçının boktanligi. Asimetrin yok gibi
fotoya ihtiyacım var net bir şey söyleyebilmek için.var diye dusunuyorum arka kamerada belli oluyor cunku ayrıca bir kasım cok az daha allta
atıcam birazdan ama sitede yeniyim sıkıntı olur mu kendimi paylasmam?fotoya ihtiyacım var net bir şey söyleyebilmek için.
en iyisi özelden at sen.atıcam birazdan ama sitede yeniyim sıkıntı olur mu kendimi paylasmam?
tamamen iyisi özelden at sen.
telefondan girmeye calısıyorum ama giremiyorum sıkıntı mı var sitedeen iyisi özelden at sen.
Bilmiyorumtelefondan girmeye calısıyorum ama giremiyorum sıkıntı mı var sitede
galiba sana atmıs olmam gerekiyorBilmiyorum
Bana attın da mesaj atmamı kapatmışsın. Neyse kanka yan profilin iyi yüz yapın iyi Prettyboymaxxing yapmışsın baya 10/6.5 veriyorum ben. Asimetri konusuna gelirsek. asimetrin yok gayet iyi yüz yapın var burada takılmana gerek yok.galiba sana atmıs olmam gerekiyor
tesekkur ederim bir kac tavsiye verebilir misinBana attın da mesaj atmamı kapatmışsın. Neyse kanka yan profilin iyi yüz yapın iyi Prettyboymaxxing yapmışsın baya 10/6.5 veriyorum ben. Asimetri konusuna gelirsek. asimetrin yok gayet iyi yüz yapın var burada takılmana gerek yok.
Bana attın da mesaj atmamı kapatmışsın. Neyse kanka yan profilin iyi yüz yapın iyi Prettyboymaxxing yapmışsın baya 10/6.5 veriyorum ben. Asimetri konusuna gelirsek. asimetrin yok gayet iyi yüz yapın var burada takılmana gerek yok.
Prettyboy erkek (Maskülen değil ama çekici)ayrıca prettyboymaxxing ne oluyor tam olarak yuzume hic bir sey yapmadım acıkcası
Kaşlarına şekil ver. kiloluysan kilo ver. başka ameliyatsız değiştirebileceğin bir şey yok. bir de publicte resmini paylaşmatesekkur ederim bir kac tavsiye verebilir misin
anladımPrettyboy erkek (Maskülen değil ama çekici)
View attachment 2392289
Bu da hypermasculine erkek
View attachment 2392291
okey genel olarak gordugum kaslar duz oluyor onun gibi mi yapayım dersinKaşlarına şekil ver. kiloluysan kilo ver. başka ameliyatsız değiştirebileceğin bir şey yok. bir de publicte resmini paylaşma
Evet. ne kadar düz kaş o kadar iyi. zaten kaşların kalın rahatça şekil verebilirsin.anladım
okey genel olarak gordugum kaslar duz oluyor onun gibi mi yapayım dersin
tamam bir de bu sitede cok fazla adından cıkaramadıgım boy uzatma olsun takviyeler vesayre goruyorum onlar hakkında bilgin varsa verebilir misin boyum 178 bu arada yas 16Evet. ne kadar düz kaş o kadar iyi. zaten kaşların kalın rahatça şekil verebilirsin.
ya da bildigin itemler olabilirEvet. ne kadar düz kaş o kadar iyi. zaten kaşların kalın rahatça şekil verebilirsin.
Boymaxxing işiyle ilgilenmiyorum direkt boy uzamam durdu benim. 178 kötü değil yaşına göre zaten 4-5cm uzarsın daha.tamam bir de bu sitede cok fazla adından cıkaramadıgım boy uzatma olsun takviyeler vesayre goruyorum onlar hakkında bilgin varsa verebilir misin boyum 178 bu arada yas 16
Ne konuda item?ya da bildigin itemler olabilir
genel olarak cok bir sey bilmiyorum cunku fotograflarıma gore yorumlayabilirsin mesela goz altı morlugum var bayaNe konuda item?
Fotoları sildin knkgenel olarak cok bir sey bilmiyorum cunku fotograflarıma gore yorumlayabilirsin mesela goz altı morlugum var baya
atarım birazdan bir dahaFotoları sildin knk
Kanka biraz kilo ver.atarım birazdan bir daha
zaten kilom 60 yeterince az digerleri icin sagolKanka biraz kilo ver.
Gözle kaş arası mesafe yüksek bunu nasıl çözebilirsin net bir fikrim yok looksmax ustaları daha iyi bilir.
Göz kapakların biraz büyük. önerim eyelidpulling yapman.
Neutral Canthal Tilt'in var ayrıca.
goruyo olman lazimBana da atsana fotonu