Aşk hayatı

cakdripa

cakdripa

Sub5 in mu
Konuştuğum bir kız var herşey mükemmel başlamıştı sürekli yazıyor darlıyor enerjik konuşuyordu bir süre flört gibi olduktan sonra ben çıkma teklifini ettim(flört leşmeyi o başlatmıştı) amk 2 hafta geçti hemen soğuk yapmalar yazmamalar hani 2 haftada neyimi görmüş olabilir aq tipim le alakalı desem kendisi yazmaya başlamıştı zaten ilk başta isteksiz Ken bile üsteliyordu şimdi manyak takıntı yaptım, spor diyet bakım ve hepsi yarra yedi psikoljik olarak hiç iyi durumda değilim içim içimi yiyor ne yapacağım diye, 3 gün soğuk yapıp gene tatlı tatlı konuşuyor mest oluyorum amk moral ve hayat enerjim yerlerde anca öncü birlik öncü birlik diyonuz birinizde nasılsın demiyor amk ben nasıl aşıcam bu kızı yada ilişki yi düzeltirim biriniz bişey deyin

• +1
Reactions: kurabiyecanavari31
Ciddi ilişkilerini çok ciddiye alan biriyim ve hani çok kısa ama çok içime oturuyor koruyucu olmaya baskıcı olmayaya anlayışlı olmaya çalışıyorum ama olmuyor laf ta etmek istemiyorum barzo okumamış dağ ayısı gibi gözükmemek için

@recai iskender işim gücün rage bait aq bir yardım eli ol

• +1
Reactions: recai iskender
Konuştuğum bir kız var herşey mükemmel başlamıştı sürekli yazıyor darlıyor enerjik konuşuyordu bir süre flört gibi olduktan sonra ben çıkma teklifini ettim(flört leşmeyi o başlatmıştı) amk 2 hafta geçti hemen soğuk yapmalar yazmamalar hani 2 haftada neyimi görmüş olabilir aq tipim le alakalı desem kendisi yazmaya başlamıştı zaten ilk başta isteksiz Ken bile üsteliyordu şimdi manyak takıntı yaptım, spor diyet bakım ve hepsi yarra yedi psikoljik olarak hiç iyi durumda değilim içim içimi yiyor ne yapacağım diye, 3 gün soğuk yapıp gene tatlı tatlı konuşuyor mest oluyorum amk moral ve hayat enerjim yerlerde anca öncü birlik öncü birlik diyonuz birinizde nasılsın demiyor amk ben nasıl aşıcam bu kızı yada ilişki yi düzeltirim biriniz bişey deyin
foidler hakkinda 1000 sayfalik makaleler yazsalarda pek belli olmuyor psikolojileri veya ne yapmaya calistiklarini anlamak
ancak 2 haftalık bir foid bile sana bunları yaşattıysa its over vro

foidler hakkinda 1000 sayfalik makaleler yazsalarda pek belli olmuyor psikolojileri veya ne yapmaya calistiklarini anlamak
ben gibi 2011 li foidlere yavşa keyfine bak:lul:

• Woah
Reactions: temelyeterliliktest
Kardeşim zamanla öğrenirsin soğuk mu yapıyor adam gibi sor ne yapıyorsun oropsu çoçuğu ben oyuncak mıyım diye sonra hayatına devam ediyorsun

• +1
Reactions: cakdripa
kız sıkılmış kanka senden yok olma diye 2 3 günde bir ilgi veriyo yol ver

• +1
Olum kız melek gibi anasını satım çok güzel

o 2 hafta içerisinde büyük ihtimal gereğinden/normalinden çok fazla ilgi vermişsindir o da sıkılmıştır

geri dönüşü yok her ne yaparsan yap max 1-2 aya konuşmayı keser senle şimdiden yol ver

• +1
  • So Sad
Reactions: maarda and cakdripa
o 2 hafta içerisinde büyük ihtimal gereğinden/normalinden çok fazla ilgi vermişsindir o da sıkılmıştır

geri dönüşü yok her ne yaparsan yap max 1-2 aya konuşmayı keser senle şimdiden yol ver
Amk ne zaman adam akıllı bir ilişki yaşicam sadece sevilmek ve sevmek istiyorum looksmaxininde hayatının da amına korum bir işim doğru gitmiyor aileylede çok gergin bir ilişkim var 18 imde siktiri yiyecek gibiyim ne zaman sevilecez amk gagavuzyaya(moldova) gidip orda yaşicam en sonunda

• So Sad
Reactions: recai iskender
yüzünü atsana

15-16 yaşında değil miydin sen adam akıllı olmaması normal

gidebilirsen git valla mantıklı ülkelerden biri
17 yaşındayım benim ülkem zaten vatandaşlığım var

• Woah
  • +1
Reactions: Kayra139 and recai iskender
Sen yol verme ama kendini tutamayıp yazıyorsan yol ver
Onun harici o yazmadığı sürece yazma onun verdiği ilginin aynısını ona ver zaten ordan belli olur cidden ne istediği

• +1
Reactions: Auchelius
Sen yol verme ama kendini tutamayıp yazıyorsan yol ver
Onun harici o yazmadığı sürece yazma onun verdiği ilginin aynısını ona ver zaten ordan belli olur cidden ne istediği
Kendimi tutuyorum da çok içime oturuyor antrenmanlar bile düzgün çıkmıyor kafam çok dağınık

• Hmm...
Reactions: maarda
Bu arada iyi fizik boy ile smv olarak çok rahat htn+ varsın zaten sadece mavi göz ile bile çoğu karıya appealin var aq
Siktir et sen illa birini bulursun

• Love it
Bu arada iyi fizik boy ile smv olarak çok rahat htn+ varsın zaten sadece mavi göz ile bile çoğu karıya appealin var aq
Boy 187 idi en son ilk foruma geldiğimde bir 1 santim falan uzamışımdır da 187 diyelim

Buraya hayatta olmam özelden de yan profil atmıştım @maarda ya o foto buraya attık mu burda kalmaz
dmden at bana doxxlamam seni sikimde değil zaten doxxlamak

Hazırda yan profil var önü bir ara genel e atarım kendime güvenirsem yan profil atim pm den okey sen
çok güzel bi kız seni kabul ediyorsa bence özgüvenin tam olmalı:blackpill:

çok güzel bi kız seni kabul ediyorsa bence özgüvenin tam olmalı:blackpill:
Benim kriterlerimde güzel olmak için çekik gözlü düzgün fizik baya yetiyor zaten siz beğenmezdiniz herhalde

• Hmm...
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust and hesaplar_banlı
bu eleman boyleyse cidden burada ne yapiyon lan sen dalyarrak siktir git burdan

Öyle de değilim fizik konusunda çok gerideyim yağ oranım çok fazla o yağı da hallettim mi nt nt nt
sen mayocelsindir şimdi mavi goxlu falan

• So Sad

Attachments

• IMG_20250625_021057_810.jpg
    IMG_20250625_021057_810.jpg
    256.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Kedi olsam hiçbir derdim tasam olmaz dı smk 20 saat kadar da uyuyor bu yavrular böyle muhteşem bir hayat olamaz
sarışın stacy sahibimi soyunurken izlerdim:lul:

• Love it
surekli baska kizlarla konus unutursun hizlica

Alışırsın zamanla böylelerine

• +1
Alışırsın zamanla böylelerine
Bugün evine gittim kocaeli ye hani ne oldu falan çok yapış yapış mışım çok soğumuş erkek biraz daha sert kekomsu olmalı falan dedi oraya kadar gittiğime üzüldüm amk Marmaray parası götüme girdiği ile kaldım

• JFL
Reactions: kurabiyecanavari31

Users who are viewing this thread

Back