meert
Banned
İnsanlar neden aşık olur beyindeki hangi kimyasal sorumlu bundan aşık olmak istemiyorum artık birilerine çok kötü birşey bununla ilgili birşey bilen var mı thread falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sanırım bu dünya bana uygun bir yer değilaşk ne olm güzel buluyorsun kızı bu kadar yada boş takıntı yapmışsındır
Kendi gelişimden öte görünümü kız için hedefliyon gibi duruyor bu yanlış bahsettigin kız çok iyi göründüğünde sana baktığı zaman bu yine samimi olmicakSanırım bu dünya bana uygun bir yer değil
Kendi gelişimden öte görünümü kız için hedefliyon gibi duruyor bu yanlış bahsettigin kız çok iyi göründüğünde sana baktığı zaman bu yine samimi olmicak

Senin için bitti hala gelmiş aşk yazıyorİnsanlar neden aşık olur beyindeki hangi kimyasal sorumlu bundan aşık olmak istemiyorum artık birilerine çok kötü birşey bununla ilgili birşey bilen var mı thread falan
Aynen amk hadi ikileSenin için bitti hala gelmiş aşk yazıyor
beyin sikişmen için birini beğeniyoİnsanlar neden aşık olur beyindeki hangi kimyasal sorumlu bundan aşık olmak istemiyorum artık birilerine çok kötü birşey bununla ilgili birşey bilen var mı thread falan
Sikimi mi koparmam lazımbeyin sikişmen için birini beğeniyo
yo hadım olsan yine uyarcakSikimi mi koparmam lazım
Aptal öç merak etme yakında beynin beyenmiyecek gusel kışları dicek ki bu altla le bu kızlari değil becermek yanına yakalayamıyor biz kriterleri dusurelim dicek ve en son sadec eve sadece ltblerden hoşlanacaksın sonra acılansın o da kabul edcek çünkü aynı şey onun için de yaşanıyor olcak sen aşık oldum sandansın ama aslında beynin sadece üremem için seni ltbnin tepkiyle yphayati NI gecirmeni sağlayacak ve senin ve çocuğun ve ananın amı için bittiAynen amk hadi ikile
I understind yu biraderSanırım bu dünya bana uygun bir yer değil