ankaranin_adami
Iron
la olm 6 ay askerine git sen niye kaçıyon amcık suçlu gibi heryerde arancan bakkala ekmek almaya bile gidemiycen yani git 6 ay nolcak 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bn gitmemla olm 6 ay askerine git sen niye kaçıyon amcık suçlu gibi heryerde arancan bakkala ekmek almaya bile gidemiycen yani git 6 ay nolcak![]()
sen gittin mi reis askereARTIK KAÇAKLARA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYO DEVLET GÜNLÜK 100 TL CEZA KESİYO O KADAR
AKLI OLAN ASKERE GİTMEZ VİCDAN-I RET BABACIM
profile bide hakan fidan koyuyo olm benim zaten günlük yemek param 50tl 100tl beni soyar buarada gönüllü askerlikde mantıklı gelmeyw başladı kira yok yemek masrafı yok asgari ücret tek sıkıntı disiplini fazla ve tele bakamıyonARTIK KAÇAKLARA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYO DEVLET GÜNLÜK 100 TL CEZA KESİYO O KADAR
AKLI OLAN ASKERE GİTMEZ VİCDAN-I RET BABACIM
28'e kadar TECİL SPORsen gittin mi reis askere
:/günlük yemek param 50tl 100tl
reis ben 20de gidicem direk ya çıksın aradan hiç bir iş yeri almıyor adam akıllı askere gitmeden28'e kadar TECİL SPOR
YAPACAK İŞİN YOKSA EN MANTIKLISI ARADAN ÇIKARMAK DEDİĞİN GİBİreis ben 20de gidicem direk ya çıksın aradan hiç bir iş yeri almıyor adam akıllı askere gitmeden