Aşkı bulup orgu terk etmemiz

ascendantwill

ascendantwill

A
Bizim için bir hayaldir birader

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 6 others
aşkı bulmayımı bekliyorsun biladr 2024dn beri

• +1
  • JFL
Reactions: nikolata, pashanimair, Auchelius and 7 others
aşkı bulmayımı bekliyorsun biladr 2024dn beri
Yok önce biraz ascendledim sonra aramaya başladım ki şuan ascebdlemek icin planları yaptım uyguluyom o yüzden side queste dönüştüler şuan başka main questler var

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 3 others
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, Deleted member 310923 and 2 others
Aşkı bulsan da aldatılacan o yüzden yapabildiğin kadar hardmax
he yarm aşkı buldunda aldatıldın bide üstüne

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, ascendantwill, Deleted member 251512 and 6 others
  • Woah
  • +1
Reactions: meert, Resistance., jsbera and 1 other person
Bizim için bir hayaldir birader
Aşkı bulunca orgu niye terkedesin amk benimde susisesi gibi bir isteğim olduğu için aşkı bulsam bile burdayım daha iyi olmak zorundayım aşkı bulunca duruyosan sıkıntı orada zaten

• +1
Reactions: rulesdictate, ascendantwill, meert and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, ascendantwill and 4 others
bizim hayaller siyah poşete aga

• JFL
  • +1
Reactions: meert and Serialsuicide
ORGU TERK ETMEK DİYE BİR ŞEY YOK.

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Serialsuicide and meert
su konuda konusmaya baslasam 3 saat araliksiz konusurum boyle hayatin da askin sevginin de amina koyayim sevilmek icin surda cektigimiz acinin da aminakoyim

• +1
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, Zodiac and 2 others
Ask sevgili falan low t

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide and meert
Kafayi yedim sonunda selfban aticam kendi uzerimde deney yapip her aksam gotume 10 tane igne sokup 20 tane hap atmama ne sebep oldu acaba niye gidip de ameliyat icin para biriktirmeyi dusunuyorum amk nerde ne yanlis gitti ben ben degilim artik

• +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, Zodiac, Orcairis and 1 other person
Kafayi yedim sonunda selfban aticam kendi uzerimde deney yapip her aksam gotume 10 tane igne sokup 20 tane hap atmama ne sebep oldu acaba niye gidip de ameliyat icin para biriktirmeyi dusunuyorum amk nerde ne yanlis gitti ben ben degilim artik
sadece nt gibi davran kardeşim

• +1
Reactions: meert
Abartma la bizim gozumuzde tassakli bir babasin

• +1
Abartma la bizim gozumuzde tassakli bir babasin
ya aminakoyim ciddili kafayi yicem yapacagim softmax kalmadi su noktadan sonra ciddi bi degisiklik icin illa ameliyat olmam gerekiyo surekli ameliyat dusunuyorum ve bunu dusundukce de cidden sevilmek icin kozmetik ameliyat mı olmam gerekiyo diyorum

• +1
Reactions: meert, Trenmaxx1 and Fridx
ya aminakoyim ciddili kafayi yicem yapacagim softmax kalmadi su noktadan sonra ciddi bi degisiklik icin illa ameliyat olmam gerekiyo surekli ameliyat dusunuyorum ve bunu dusundukce de cidden sevilmek icin kozmetik ameliyat mı olmam gerekiyo diyorum
Yok Ltnleri mtb lerle goruyorum acikcasi
Ama ameliyat ol ginede nolcak

• +1
Yok Ltnleri mtb lerle goruyorum acikcasi
Ama ameliyat ol ginede nolcak
lhtn ratelendim ya nd bi ucube oldugum icin ya da haftada 2 evden ciktigim icin aylardir tarafima bakan yok bok gibi hissediyorum sosyal medyam hicbir seyim yok mal mal evde org rotluyorum o kadar boktan hissediyorum ki yataktan kalkamiyorum ders calistigim da yok sadece hayatimi harciyorum

• +1
lhtn ratelendim ya nd bi ucube oldugum icin ya da haftada 2 evden ciktigim icin aylardir tarafima bakan yok bok gibi hissediyorum sosyal medyam hicbir seyim yok mal mal evde org rotluyorum o kadar boktan hissediyorum ki yataktan kalkamiyorum ders calistigim da yok sadece hayatimi harciyorum
Ilk iki kelimeden fakecel oldugunu anladimknk

• WTF
  • +1
Reactions: meert and susisesi
Depresifsin ve duygusal destek olarak sevgili ariyorsun
Oysaki sevgili yapmak sadece para kaybi ve ayrilinca dahada kotu hissetcen
Bide okadar rotlamiyon

• +1
Depresifsin ve duygusal destek olarak sevgili ariyorsun
Oysaki sevgili yapmak sadece para kaybi ve ayrilinca dahada kotu hissetcen
Bide okadar rotlamiyon
sadece birine sarilmak el ele tutusmak istiyorum su noktadan sonra ya da birinin bana ilgi duymasini ama hicbiri yok

• +1
Reactions: meert and flows5991
ORGU TERK ETMEK DİYE BİR ŞEY YOK.
Cat Laugh GIF

• JFL
  • +1
Reactions: meert, Trenmaxx1 and temelyeterliliktest
sadece birine sarilmak el ele tutusmak istiyorum su noktadan sonra ya da birinin bana ilgi duymasini ama hicbiri yok
Nasi yok acaba amk?
Su foidleri ilahlastirip buyuk gormeyi birakin,asil onlar seni haketmiyor
Bide khhvmisin

• +1
Reactions: meert, Serialsuicide and Trenmaxx1
mentalini değiştirmen lazım kızlar için looksmaxing yapmak retard bi mentalite bence . Subhuman değilsen illaki bir kız bulursun ve evlenirsin gidersin hangimizin babası cl ki yani . Şahsen beni looksmax yapmaya iten şey kendi narsist düşüncelerim ve diger insanlara sosyal hayat statü looks money gibi şeylerde one geçme isteğimden oluşuyor bende lhtn rateleniyorum görmüşsündür tipimi zaten atmıştım threadde sende lhtnymissin hangi aklı başında htn adam ameliyat düşünür ki sırf kızlar için looksmax yapmak bana çok saçma geliyor. İyi forumlar

• +1
Reactions: meert and Fridx
Nasi yok acaba amk?
Su foidleri ilahlastirip buyuk gormeyi birakin,asil onlar seni haketmiyor
Bide khhvmisin
hayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim. Almanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririm

• +1
hayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim.
Bak iste dedigim gibi iliskiler bos ayrildiktan sonra sadece daha az paran ve depresif oluyorsun
Almanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririm
Git talahonmaxxle sosyallesmek icinde kendine kiz cevresi veya sevgilisi olan arkadaslar yap sonra onlar sana kiz ayarlar

• +1
hayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim. Almanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririm
Zor kardeşim ya

• +1
  • Love it
Reactions: meert, Serialsuicide and Fridx
ALAYINIZ FAKECELLSİNİZ AMINA KOYDUKLARIM 185 LHTNSİN SG LAN HALA DAHA NAPIYON
SIKERIM BU FAKECELLERI AMK VALLA BUTUN FORUM HTN ZENGIN UZUNLARLA DOLU AMK

• +1
Bak iste dedigim gibi iliskiler bos ayrildiktan sonra sadece daha az paran ve depresif oluyorsun

Git talahonmaxxle sosyallesmek icinde kendine kiz cevresi veya sevgilisi olan arkadaslar yap sonra onlar sana kiz ayarlar
yasadigim sehirde pek turk yok, olanlar da zaten arkadaslarim. Zaten bizim gibi Türkiye’de doğup büyüyenlerden çok farklılar ve asla yanlarına yaklaşmam zaten. Neyse ama haklısın biraz sosyalleşmeyi bilmediğim için bu duruma düştüm herhalde

• +1
  • +1
yasadigim sehirde pek turk yok, olanlar da zaten arkadaslarim. Zaten bizim gibi Türkiye’de doğup büyüyenlerden çok farklılar ve asla yanlarına yaklaşmam zaten.e
Anliyorum durumunu bende hollandada yasiyorum hepsi akpli ve ekstrem cocuksu oluyor amk

• +1
Reactions: meert and susisesi
Sen mi ascendledin genetik mi devreye girdi
hayir 15 yasinda uzamayi biraktim. Ergenlik fln olarak hicbir etki gormedim. Kilo verip tüm softmaxleri yaptım sadece. Tüm softmaxler bitince dut, accutane, reta, hgh, t4 falan başladım yavaş yavaş ekleyerek

• +1
hayir 15 yasinda uzamayi biraktim. Ergenlik fln olarak hicbir etki gormedim. Kilo verip tüm softmaxleri yaptım sadece. Tüm softmaxler bitince dut, accutane, reta, hgh, t4 falan başladım yavaş yavaş ekleyerek
Şu t3-t4 ne boka yarıyo hala bilmiyom

• +1
Beyler rep atmayı unutuyom banlıydım atmaya atmaya unutmusum sovmeyın

• +1
Reactions: susisesi and meert
Şu t3-t4 ne boka yarıyo hala bilmiyom
T3 metabolizmanı büyümeni hızlandırıyor T4 ise T3 ün vücuttaki deposu T4 cope

• +1
Reactions: Orcairis
T3 metabolizmanı büyümeni hızlandırıyor T4 ise T3 ün vücuttaki deposu T4 cope
hgh t4 üm t3 e dönüşme hızını arttırıyor. T4 ün eksik olursa hipotiroidi oluyo ve baya sıkıntılar yaşayabilirsin. T4 T3 e daha hızlı dönüştüğü için T3 almak benim için biraz daha teklikeli o yüzden sadece T4 alıyorum

• +1