ascendantwill
A
Bizim için bir hayaldir birader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok önce biraz ascendledim sonra aramaya başladım ki şuan ascebdlemek icin planları yaptım uyguluyom o yüzden side queste dönüştüler şuan başka main questler varaşkı bulmayımı bekliyorsun biladr 2024dn beri
Biz aşkı bulduk da o bizi bulmadiBizim için bir hayaldir birader
adam haklıaşkı bulmayımı bekliyorsun biladr 2024dn beri
Aşkı bulsan da aldatılacan o yüzden yapabildiğin kadar hardmaxBizim için bir hayaldir birader
he yarm aşkı buldunda aldatıldın bide üstüneAşkı bulsan da aldatılacan o yüzden yapabildiğin kadar hardmax
3 yıllık ilişkim vardı kankahe yarm aşkı buldunda aldatıldın bide üstüne
Aldatacagini 3 yıl boyunca anlayacak zamanları olmadı mı3 yıllık ilişkim vardı kanka
Aşkı bulunca orgu niye terkedesin amk benimde susisesi gibi bir isteğim olduğu için aşkı bulsam bile burdayım daha iyi olmak zorundayım aşkı bulunca duruyosan sıkıntı orada zatenBizim için bir hayaldir birader
hönkürdüm amkhe yarm aşkı buldunda aldatıldın bide üstüne
AldatılmadımAldatacagini 3 yıl boyunca anlayacak zamanları olmadı mı
arada uğrarsınORGU TERK ETMEK DİYE BİR ŞEY YOK.
sadece nt gibi davran kardeşimKafayi yedim sonunda selfban aticam kendi uzerimde deney yapip her aksam gotume 10 tane igne sokup 20 tane hap atmama ne sebep oldu acaba niye gidip de ameliyat icin para biriktirmeyi dusunuyorum amk nerde ne yanlis gitti ben ben degilim artik
Abartma la bizim gozumuzde tassakli bir babasinKafayi yedim sonunda selfban aticam kendi uzerimde deney yapip her aksam gotume 10 tane igne sokup 20 tane hap atmama ne sebep oldu acaba niye gidip de ameliyat icin para biriktirmeyi dusunuyorum amk nerde ne yanlis gitti ben ben degilim artik
ya aminakoyim ciddili kafayi yicem yapacagim softmax kalmadi su noktadan sonra ciddi bi degisiklik icin illa ameliyat olmam gerekiyo surekli ameliyat dusunuyorum ve bunu dusundukce de cidden sevilmek icin kozmetik ameliyat mı olmam gerekiyo diyorumAbartma la bizim gozumuzde tassakli bir babasin
Yok Ltnleri mtb lerle goruyorum acikcasiya aminakoyim ciddili kafayi yicem yapacagim softmax kalmadi su noktadan sonra ciddi bi degisiklik icin illa ameliyat olmam gerekiyo surekli ameliyat dusunuyorum ve bunu dusundukce de cidden sevilmek icin kozmetik ameliyat mı olmam gerekiyo diyorum
lhtn ratelendim ya nd bi ucube oldugum icin ya da haftada 2 evden ciktigim icin aylardir tarafima bakan yok bok gibi hissediyorum sosyal medyam hicbir seyim yok mal mal evde org rotluyorum o kadar boktan hissediyorum ki yataktan kalkamiyorum ders calistigim da yok sadece hayatimi harciyorumYok Ltnleri mtb lerle goruyorum acikcasi
Ama ameliyat ol ginede nolcak
Ilk iki kelimeden fakecel oldugunu anladimknklhtn ratelendim ya nd bi ucube oldugum icin ya da haftada 2 evden ciktigim icin aylardir tarafima bakan yok bok gibi hissediyorum sosyal medyam hicbir seyim yok mal mal evde org rotluyorum o kadar boktan hissediyorum ki yataktan kalkamiyorum ders calistigim da yok sadece hayatimi harciyorum
yinenaptimIlk iki kelimeden fakecel oldugunu anladimknk
Depresifsin ve duygusal destek olarak sevgili ariyorsunlhtn ratelendim ya nd bi ucube oldugum icin ya da haftada 2 evden ciktigim icin aylardir tarafima bakan yok bok gibi hissediyorum sosyal medyam hicbir seyim yok mal mal evde org rotluyorum o kadar boktan hissediyorum ki yataktan kalkamiyorum ders calistigim da yok sadece hayatimi harciyorum
yinenaptim
Nd iside cogu kisi burda kendine teshis koyarak ndyim diye geziniorlhtn ratelendim
sadece birine sarilmak el ele tutusmak istiyorum su noktadan sonra ya da birinin bana ilgi duymasini ama hicbiri yokDepresifsin ve duygusal destek olarak sevgili ariyorsun
Oysaki sevgili yapmak sadece para kaybi ve ayrilinca dahada kotu hissetcen
Bide okadar rotlamiyon
ORGU TERK ETMEK DİYE BİR ŞEY YOK.
Nasi yok acaba amk?sadece birine sarilmak el ele tutusmak istiyorum su noktadan sonra ya da birinin bana ilgi duymasini ama hicbiri yok
mentalini değiştirmen lazım kızlar için looksmaxing yapmak retard bi mentalite bence . Subhuman değilsen illaki bir kız bulursun ve evlenirsin gidersin hangimizin babası cl ki yani . Şahsen beni looksmax yapmaya iten şey kendi narsist düşüncelerim ve diger insanlara sosyal hayat statü looks money gibi şeylerde one geçme isteğimden oluşuyor bende lhtn rateleniyorum görmüşsündür tipimi zaten atmıştım threadde sende lhtnymissin hangi aklı başında htn adam ameliyat düşünür ki sırf kızlar için looksmax yapmak bana çok saçma geliyor. İyi forumlarya aminakoyim ciddili kafayi yicem yapacagim softmax kalmadi su noktadan sonra ciddi bi degisiklik icin illa ameliyat olmam gerekiyo surekli ameliyat dusunuyorum ve bunu dusundukce de cidden sevilmek icin kozmetik ameliyat mı olmam gerekiyo diyorum
yarrak bulursunBizim için bir hayaldir birader
hayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim. Almanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririmNasi yok acaba amk?
Su foidleri ilahlastirip buyuk gormeyi birakin,asil onlar seni haketmiyor
Bide khhvmisin
Bak iste dedigim gibi iliskiler bos ayrildiktan sonra sadece daha az paran ve depresif oluyorsunhayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim.
Git talahonmaxxle sosyallesmek icinde kendine kiz cevresi veya sevgilisi olan arkadaslar yap sonra onlar sana kiz ayarlarAlmanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririm
Zor kardeşim yahayir 2 iliskim oldu lisenin basindan beri biri 8 ay birisi 3 yil. Son iliskim beni baya sarsti biteli yaklasik 11 ay olmasına ragmen hala etkisinden cikamadim. Almanya da yasiyorum o yuzden sosyallesmek cok zor geliyo. Hayatimda kimseyi aproachlamadim ya da kimseye cikma teklif etmedim. Eskisi gibi beni aproachlayan birisi olmadigindan ne bok yerim onu da bilmiyorum. resi lhtn rateledi ama kendime max mmtn veririm
SIKERIM BU FAKECELLERI AMK VALLA BUTUN FORUM HTN ZENGIN UZUNLARLA DOLU AMKALAYINIZ FAKECELLSİNİZ AMINA KOYDUKLARIM 185 LHTNSİN SG LAN HALA DAHA NAPIYON
yasadigim sehirde pek turk yok, olanlar da zaten arkadaslarim. Zaten bizim gibi Türkiye’de doğup büyüyenlerden çok farklılar ve asla yanlarına yaklaşmam zaten. Neyse ama haklısın biraz sosyalleşmeyi bilmediğim için bu duruma düştüm herhaldeBak iste dedigim gibi iliskiler bos ayrildiktan sonra sadece daha az paran ve depresif oluyorsun
Git talahonmaxxle sosyallesmek icinde kendine kiz cevresi veya sevgilisi olan arkadaslar yap sonra onlar sana kiz ayarlar
1 yıl önceki halimi ltn bile ratelemezdiniz btwZor kardeşim ya
Sen mi ascendledin genetik mi devreye girdi1 yıl önceki halimi ltn bile ratelemezdiniz btw
Anliyorum durumunu bende hollandada yasiyorum hepsi akpli ve ekstrem cocuksu oluyor amkyasadigim sehirde pek turk yok, olanlar da zaten arkadaslarim. Zaten bizim gibi Türkiye’de doğup büyüyenlerden çok farklılar ve asla yanlarına yaklaşmam zaten.e
hayir 15 yasinda uzamayi biraktim. Ergenlik fln olarak hicbir etki gormedim. Kilo verip tüm softmaxleri yaptım sadece. Tüm softmaxler bitince dut, accutane, reta, hgh, t4 falan başladım yavaş yavaş ekleyerekSen mi ascendledin genetik mi devreye girdi
Şu t3-t4 ne boka yarıyo hala bilmiyomhayir 15 yasinda uzamayi biraktim. Ergenlik fln olarak hicbir etki gormedim. Kilo verip tüm softmaxleri yaptım sadece. Tüm softmaxler bitince dut, accutane, reta, hgh, t4 falan başladım yavaş yavaş ekleyerek
T3 metabolizmanı büyümeni hızlandırıyor T4 ise T3 ün vücuttaki deposu T4 copeŞu t3-t4 ne boka yarıyo hala bilmiyom
hgh t4 üm t3 e dönüşme hızını arttırıyor. T4 ün eksik olursa hipotiroidi oluyo ve baya sıkıntılar yaşayabilirsin. T4 T3 e daha hızlı dönüştüğü için T3 almak benim için biraz daha teklikeli o yüzden sadece T4 alıyorumT3 metabolizmanı büyümeni hızlandırıyor T4 ise T3 ün vücuttaki deposu T4 cope