Askserbia reddit imbecili

narkoman

narkoman

Gold
Nemogu ove kurvetine nedojebane da gledam vise. Ovdje se sve vrti istih 10 fuksa sto samo postavljaju ovakve komentare. Sve samo gledaju ruzne muskarce sto su sa prelijepim edukovanim djevojkama a ovi muskarci narkomani sa pola glave ošegano. Svi im prilaze neprestano i konstantno oce svaki da ih jebe i ona odbija ronalda jer joj nije bio dovoljan. I ovi pedercici naravno u svaku objavu tu redovno da white knightuju Ovo polomit sve treba.

Attachments

• Screenshot 2026-08-17 at 22.09.47.png
    Screenshot 2026-08-17 at 22.09.47.png
    301.2 KB · Views: 0
  • Screenshot 2026-08-17 at 22.10.24.png
    Screenshot 2026-08-17 at 22.10.24.png
    335.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: GZod, trench and HappyChud
@HappyChud @GZod @trench

• +1
Reactions: GZod, trench and HappyChud
dnr na reddit poruku al poenta ti je univarzalno tacna i ne samo u srbiji doduse vecina nasih muskaraca su ruzni ALI su visoki sto im automatski povecava SMV. Zena kod nas koja ne moze naci decka je ili tolko retardirana da je niko ne moze podnijet il ruzna ko dzon od tene

• +1
Reactions: GZod and trench
dnr na reddit poruku al poenta ti je univarzalno tacna i ne samo u srbiji doduse vecina nasih muskaraca su ruzni ALI su visoki sto im automatski povecava SMV. Zena kod nas koja ne moze naci decka je ili tolko retardirana da je niko ne moze podnijet il ruzna ko dzon od tene
Kod nas ja bi rekao i jos gore sto se visine tice. Ako si 180cm kod nas mozes se racunat kao short king. Prosjek - 183cm 3cm ispod prosjeka. (Amerika 5'9 prosjek, 5'8 bi svako rekao da je nizak) Sve istina al izdimim kad vidim ovakve objave na srpski. Gore je nego na eng ostr. Da bog da same da umru

• +1
Reactions: HappyChud and trench
ne da mi raspali sajt da reppujem vise

Kod nas ja bi rekao i jos gore sto se visine tice. Ako si 180cm kod nas mozes se racunat kao short king. Prosjek - 183cm 3cm ispod prosjeka. (Amerika 5'9 prosjek, 5'8 bi svako rekao da je nizak) Sve istina al izdimim kad vidim ovakve objave na srpski. Gore je nego na eng ostr. Da bog da same da umru
ja sam oko 182 i heightmogguju me on a daily basis

• +1
Reactions: GZod
ja sam oko 182 i heightmogguju me on a daily basis
Isto grmalja crnogorskih od 1.9m ovdje tonu ima. Ja 183cm ne mogu se nac u musko drustvo da me ne mogguju tallfagovi

• +1
Reactions: trench
Sama priznala da je sponzorusa :lul:

• +1
Reactions: narkoman