Asla açgözlü olmayın

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Banned
Elinizdekiyle yetinin amk açgözlülük yaptım tüm param gitti yarra yedim

Az gündemi takip et aq böceği

Millet aster ile aç karnını doyurdu sen sikko coinlere işlem açarak paranı kaybetmişsin

• +1
Reactions: churmaxxed and BugraSA
Az gündemi takip et aq böceği

Millet aster ile aç karnını doyurdu sen sikko coinlere işlem açarak paranı kaybetmişsin
Amcık benim ne suçum var hepsi yarra yemis asterde %13 değer kaybetmiş
1285

• JFL
Reactions: Atsizz
0.4'den asteri yakalamam disinda sorun yok tekrar soyluyom bak

twitter ekran sureni arttir
Haklısın
Ben bu kripto işlerinde yeniyim sıfırdan ileri düzeye gelmek için önerebileceğin yt kanalı var mı

• +1
Reactions: Atsizz
Haklısın
Ben bu kripto işlerinde yeniyim sıfırdan ileri düzeye gelmek için önerebileceğin yt kanalı var mı
türk kriptocuların hiç birini takip etme ingilizceni geliştir

chart okumana gerek yok boş iş 0 teknik analiz bilgimle milletin pozisyonlarını değerlendirerek işlem alıyorum

https://x.com/i/lists/1968727852326731844 bu twitter listesine bak içeride çok crypto inf ve gündem hesapları var

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
türk kriptocuların hiç birini takip etme ingilizceni geliştir

chart okumana gerek yok boş iş 0 teknik analiz bilgimle milletin pozisyonlarını değerlendirerek işlem alıyorum

https://x.com/i/lists/1968727852326731844 bu twitter listesine bak içeride çok crypto inf ve gündem hesapları var
Teknik analiz yapmadan büyük miktar para kazanmak cok daha zor , insanların pozisyonunu takip etmeyle teknik alalizi birleştirirsen nerede gireceğini zamanla cok daha iyi anlıyorsun bana aslında bu yatırım olayı örüntü çözmek gibi geliyo teknik analizde ama paranı büyüttükten sonra hiçbir gereği kalmıyor. asıl olay ne twitter ne analiz önemli olan olay risk almak . Babam 7 yıl önce risk alıp o güne kazandığı paranın çoğu ile btc aldı annemle sürekli kavga ettiler babam btc aldığı için suanda son durumu görüyoruz insanlar size ne derse desin inandığınuzdan vazgeçmeyin sözünü canlı canlı tanıklıl ettim

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Fakir tesellisi

• +1
Reactions: auitistsurvior and BugraSA
Teknik analiz yapmadan büyük miktar para kazanmak cok daha zor , insanların pozisyonunu takip etmeyle teknik alalizi birleştirirsen nerede gireceğini zamanla cok daha iyi anlıyorsun bana aslında bu yatırım olayı örüntü çözmek gibi geliyo teknik analizde ama paranı büyüttükten sonra hiçbir gereği kalmıyor. asıl olay ne twitter ne analiz önemli olan olay risk almak . Babam 7 yıl önce risk alıp o güne kazandığı paranın çoğu ile btc aldı annemle sürekli kavga ettiler babam btc aldığı için suanda son durumu görüyoruz insanlar size ne derse desin inandığınuzdan vazgeçmeyin sözünü canlı canlı tanıklıl ettim
0 teknik analiz ile en kötü günümde xxx dolar kazanıyorum

twitter kollarını takip etmeden insiderların ne yapıp ne etmediğini nasıl bileceksin?

KRİPTO DA BAĞLANTILARIN YOKSA BİR HİÇSİN.

Risk almak diye bir sey yok senin alımının üstüne bi balina satış yapar ananın amını görürsün önemli olan coinin arkasındaki communityi tanımak

• +1
Reactions: BugraSA and Serialsuicide
Baban hangi yıl sattı btcyi birde ne iş yapıyordu
TEknik analizi öğrenmek için ne yapmalıyım coinmühendisine baktım ama pek bir şey anlamadım belki yeni olduğum için

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Baban hangi yıl sattı btcyi birde ne iş yapıyordu
TEknik analizi öğrenmek için ne yapmalıyım coinmühendisine baktım ama pek bir şey anlamadım belki yeni olduğum için
Hala satmadı , ekonomi mezunu , teknik analizi yatırım 101 iyi anlatıyor

• +1

twitter kollarını takip etmeden insiderların ne yapıp ne etmediğini nasıl bileceksin?

Risk almak diye bir sey yok senin alımının üstüne bi balina satış yapar ananın amını görürsün önemli olan coinin arkasındaki communityi tanımak
999 dolar mı kazanıyosun 0 teknik ve analiz le vay amk

• +1
Reactions: Trenmaxx1

Risk almak diye bir sey yok senin alımının üstüne bi balina satış yapar ananın amını görürsün önemli olan coinin arkasındaki communityi tanımaki
Son yazdığına katılmıyorum eğer coinde çok büyük balinalar coini elinde tutmuyorsa sıkıntı olmaz iyi bir coin zaten toparlar
Twitter konusunda da bilgisizim hiç kullanmadım ama twittersızda oluyor onu söyliyim
Teknik analizsiz kazanamazsın diye bir şey demedim zaten
Anladığım kadarıyla sen gruplardan bilgi topluyorsun ve ona göre hareket ediyorsun ama nerdrn biliyorsun bir manipülasyon olmadığını veya bir tuzak , sen direk önerileni ve cogunluğu görüp direk alıyor musun yoksa kendi filtrenden geçiriyor musun

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Atsizz
Son yazdığına katılmıyorum eğer coinde çok büyük balinalar coini elinde tutmuyorsa sıkıntı olmaz iyi bir coin zaten toparlar
Twitter konusunda da bilgisizim hiç kullanmadım ama twittersızda oluyor onu söyliyim
Teknik analizsiz kazanamazsın diye bir şey demedim zaten
Anladığım kadarıyla sen gruplardan bilgi topluyorsun ve ona göre hareket ediyorsun ama nerdrn biliyorsun bir manipülasyon olmadığını veya bir tuzak , sen direk önerileni ve cogunluğu görüp direk alıyor musun yoksa kendi filtrenden geçiriyor musun
güvendiğim 2-3 kişi var onların alımlarının arkasına direkt alım yapıyorum ama genel olarak twitter da takip ettiklerimi genelde kendi deneyimlerime göre filtreler öyle alım yaparım

balina olmazsa yüklü alım gelmez chart karınca gibi hareket eder o yüzden topluluk çok önemli zaten 10-15 tane zengin balina varsa bir coinin arkasında güvenilir hareket edersin

evet manipülasyon çok fazla var ama kimse kendi kitlesini 10-20k dolar icin scamlemez olanida direkt cancelliyorlar

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Trenmaxx1
Günün sonunda herkes kendi bildiğini yapsın sen teknik analiz ile bir gelir elde edebilirim diyorsan durma öğrenmeye başla

Ama bu kadar spekülasyonların olduğu bir ortamda teknik analiz ile doğru adımları atmak çok zor

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Trenmaxx1 and BugraSA
sukur etmek fazla maddi manevi varlıgı olmayan insanların cope udur

ama bu adam gibi kumar oynamayın fakat hayatta her zaman daha fazlasını istemekte cok sıkıntı yok gerci tartısılır bu durum

• +1