İNTİKAM VAKTİ
Banned
Elinizdekiyle yetinin amk açgözlülük yaptım tüm param gitti yarra yedim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

ne yaptın kumara mı attınElinizdekiyle yetinin amk açgözlülük yaptım tüm param gitti yarra yedim

Kriptoda kaldıraçlı işlem girdim yani evetne yaptın kumara mı attın

Amcık benim ne suçum var hepsi yarra yemis asterde %13 değer kaybetmişAz gündemi takip et aq böceği
Millet aster ile aç karnını doyurdu sen sikko coinlere işlem açarak paranı kaybetmişsin

0.4'den asteri yakalamam disinda sorun yok tekrar soyluyom bakAmcık benim ne suçum var hepsi yarra yemis asterde %13 değer kaybetmiş
View attachment 4146522

kac yasındasın 18den once girilmiyor de mi legal olarak kriptoyaKriptoda kaldıraçlı işlem girdim yani evet

Haklısın0.4'den asteri yakalamam disinda sorun yok tekrar soyluyom bak
twitter ekran sureni arttir

türk kriptocuların hiç birini takip etme ingilizceni geliştirHaklısın
Ben bu kripto işlerinde yeniyim sıfırdan ileri düzeye gelmek için önerebileceğin yt kanalı var mı

Teknik analiz yapmadan büyük miktar para kazanmak cok daha zor , insanların pozisyonunu takip etmeyle teknik alalizi birleştirirsen nerede gireceğini zamanla cok daha iyi anlıyorsun bana aslında bu yatırım olayı örüntü çözmek gibi geliyo teknik analizde ama paranı büyüttükten sonra hiçbir gereği kalmıyor. asıl olay ne twitter ne analiz önemli olan olay risk almak . Babam 7 yıl önce risk alıp o güne kazandığı paranın çoğu ile btc aldı annemle sürekli kavga ettiler babam btc aldığı için suanda son durumu görüyoruz insanlar size ne derse desin inandığınuzdan vazgeçmeyin sözünü canlı canlı tanıklıl ettimtürk kriptocuların hiç birini takip etme ingilizceni geliştir
chart okumana gerek yok boş iş 0 teknik analiz bilgimle milletin pozisyonlarını değerlendirerek işlem alıyorum
https://x.com/i/lists/1968727852326731844 bu twitter listesine bak içeride çok crypto inf ve gündem hesapları var

0 teknik analiz ile en kötü günümde xxx dolar kazanıyorumTeknik analiz yapmadan büyük miktar para kazanmak cok daha zor , insanların pozisyonunu takip etmeyle teknik alalizi birleştirirsen nerede gireceğini zamanla cok daha iyi anlıyorsun bana aslında bu yatırım olayı örüntü çözmek gibi geliyo teknik analizde ama paranı büyüttükten sonra hiçbir gereği kalmıyor. asıl olay ne twitter ne analiz önemli olan olay risk almak . Babam 7 yıl önce risk alıp o güne kazandığı paranın çoğu ile btc aldı annemle sürekli kavga ettiler babam btc aldığı için suanda son durumu görüyoruz insanlar size ne derse desin inandığınuzdan vazgeçmeyin sözünü canlı canlı tanıklıl ettim

Baban hangi yıl sattı btcyi birde ne iş yapıyorduTeknik analiz yapmadan büyük miktar para kazanmak cok daha zor , insanların pozisyonunu takip etmeyle teknik alalizi birleştirirsen nerede gireceğini zamanla cok daha iyi anlıyorsun bana aslında bu yatırım olayı örüntü çözmek gibi geliyo teknik analizde ama paranı büyüttükten sonra hiçbir gereği kalmıyor. asıl olay ne twitter ne analiz önemli olan olay risk almak . Babam 7 yıl önce risk alıp o güne kazandığı paranın çoğu ile btc aldı annemle sürekli kavga ettiler babam btc aldığı için suanda son durumu görüyoruz insanlar size ne derse desin inandığınuzdan vazgeçmeyin sözünü canlı canlı tanıklıl ettim

Hala satmadı , ekonomi mezunu , teknik analizi yatırım 101 iyi anlatıyorBaban hangi yıl sattı btcyi birde ne iş yapıyordu
TEknik analizi öğrenmek için ne yapmalıyım coinmühendisine baktım ama pek bir şey anlamadım belki yeni olduğum için

999 dolar mı kazanıyosun 0 teknik ve analiz le vay amk0 teknik analiz ile en kötü günümde xxx dolar kazanıyorum
twitter kollarını takip etmeden insiderların ne yapıp ne etmediğini nasıl bileceksin?
KRİPTO DA BAĞLANTILARIN YOKSA BİR HİÇSİN.
Risk almak diye bir sey yok senin alımının üstüne bi balina satış yapar ananın amını görürsün önemli olan coinin arkasındaki communityi tanımak

Son yazdığına katılmıyorum eğer coinde çok büyük balinalar coini elinde tutmuyorsa sıkıntı olmaz iyi bir coin zaten toparlar0 teknik analiz ile en kötü günümde xxx dolar kazanıyorum
twitter kollarını takip etmeden insiderların ne yapıp ne etmediğini nasıl bileceksin?
KRİPTO DA BAĞLANTILARIN YOKSA BİR HİÇSİN.
Risk almak diye bir sey yok senin alımının üstüne bi balina satış yapar ananın amını görürsün önemli olan coinin arkasındaki communityi tanımaki

güvendiğim 2-3 kişi var onların alımlarının arkasına direkt alım yapıyorum ama genel olarak twitter da takip ettiklerimi genelde kendi deneyimlerime göre filtreler öyle alım yaparımSon yazdığına katılmıyorum eğer coinde çok büyük balinalar coini elinde tutmuyorsa sıkıntı olmaz iyi bir coin zaten toparlar
Twitter konusunda da bilgisizim hiç kullanmadım ama twittersızda oluyor onu söyliyim
Teknik analizsiz kazanamazsın diye bir şey demedim zaten
Anladığım kadarıyla sen gruplardan bilgi topluyorsun ve ona göre hareket ediyorsun ama nerdrn biliyorsun bir manipülasyon olmadığını veya bir tuzak , sen direk önerileni ve cogunluğu görüp direk alıyor musun yoksa kendi filtrenden geçiriyor musun