Zenithcel
186cm 49kg Verity build
Saat 3:13 tü sokaklarda yürüyodum ve açık bir eczane gördüm içimden "evdeki bitmek üzere yol üstündeyken alalım" diye düşündüm. Eczaneye girdiğimde hiçkimse yoktu ve bir adam yaklaşık 165cm beni karşıladı bana ne istediğimi sordu ben arimidex istediğimi söyledim. Bana depoya bakacağını söyledi ve onunla depoya gelmemi söyledi, ben niye diye sorucan "bişer çalarsın" diye cevap verdi, normalde hiç güvenmezdim ama adam 80 yaşında falandı çok bişey yapamaz diye düşündüm ve onu deponun içine takip ettim. İçeriye girdiğimde karanlıktı ve depo küçük bir eczane için çok büyüktü ve labirent gibiydi arimidexi bulduğunda "bunu kimin için alıyosun?" dedi, ben de "Annem için" diye cevap verdim bundan sonra arimidex e yetecek kadar elimde para olmadığını öğrendi ve bana "Para önemli değil sadece bana sen şu annenin telefon numarasını ver" dedi bu benim için baya bir şoktu ve ağzımdan çok bişey çıkamadı ondan sonra adam dudaklarını yalamaya başladı ben depodan çıkmaya başladım içimden "sikiyim böyle işi farklı bir eczaneden arimidex alırım diye düşündüm ben çıkmaya başlıyınca adam benim arkadam koşmaya başladı ve "ANANIN TELİNİ VER ULAN" diye bağırmaya başladı. Yaklaşık 3 dk sonra eczaneden kaçmayı başardım eczaneden kendimi dışarıya atınca eczaneye baktım ve o adam içerde cama kendini dayamış beni izliyordu beni takip eder diye korktuğumdan dolayı o gün eve farklı bir yolla gittim ve sanarım onu atlattım. Ben burda ucuz kurtuldum ama siz ASLA SAAT GECE ÜÇTE ECZANEDEN ARİMİDEX ALMAYA ÇALIŞMAYIN!!!