EK0
ltb lover
ulan arkadaş kıza böyle birşey yazmış dün gece 3te falan attı kahkaha attım ondan buraylada paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
CANSINView attachment 5398645
ulan arkadaş kıza böyle birşey yazmış dün gece 3te falan attı kahkaha attım ondan buraylada paylaşmak istedim
Simdi sesimi herkese cikartiyorum oc kurusu gibi google gemini veya diger topkra gibi foid oclaeina rep kastirmaksan boyle kaliteli adamlari unuttunuz her sikim sonic seylere jfl arinca tabiki turk subforumunun kaliteli adamlari gider
Yaw ne anlatıyon sen yarram tasmani toprak tutuyor o olmasaydı suba her hafta gelip dalga geçilen lavuk olarak kalırdınSimdi sesimi herkese cikartiyorum oc kurusu gibi google gemini veya diger topkra gibi foid oclaeina rep kastirmaksan boyle kaliteli adamlari unuttunuz her sikim sonic seylere jfl arinca tabiki turk subforumunun kaliteli adamlari gider
Sana noluyo koreliYaw ne anlatıyon sen yarram tasmani toprak tutuyor o olmasaydı suba her hafta gelip dalga geçilen lavuk olarak kalırdın
Toprak glaze
View attachment 5399201