D
Deleted member 52601
Gold
- OP
Nasil aq?ayrıca profil resmi olarak koyduğun manlet ciddi manada tarihin en büyük simpi olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nasil aq?ayrıca profil resmi olarak koyduğun manlet ciddi manada tarihin en büyük simpi olabilir.
Puhahaja nafaka mi insanlik hakki> insanlara doğal olarak gereken minimum insanlık haklarını vermek
> simping
sen bacak uzatma ameliyatı için para topla abim böyle şeylere kafanı yorma boşver
LL icin para biriktirmemin sebebi ataturk zaten aq> insanlara doğal olarak gereken minimum insanlık haklarını vermek
> simping
sen bacak uzatma ameliyatı için para topla abim böyle şeylere kafanı yorma boşver
Is hypergamy in turkey as bad as it is in the west?Blackpillci bir adam asla ataturkcu olamaz. 173 boyuyla foidlere isvicre medeni kanunu ile daha cok hak vererek Temel olarak erkek populasyonuna ihanet etmistir. Turkiyenin gelismesini kadinlarin acilmasina baglamistir kendisi. Escinsel bile oldugunu dusunuyorum diyebilirim. @Tallooksmaxxer
It is worse because of the manlet that established our republicIs hypergamy in turkey as bad as it is in the west?
Damn really? Last time I was in a big city (istanbul) was 2020 guess things changed a lot (couples i saw were looksmatched then)It is worse because of the manlet that established our republic
Kendisi 1.70 ismet de 1.65Kes amk hahahaha kendisi 174 ondan sonraki ismet 169 Asil kendileri icin genetik olarak over
Ahah agla 170 di kendisi amk ve Cok straight degildi sankiGenetik over dedigin adamların yasadıgı cagda chad boyu 1.75 amk xD
Alman torenlerinde en yüksek boy 1.85 hatta tr den sehzade bile kabul ettiler. ( torenlerde sadece uzun boylu subaylar yürür)
Yani diyecegim o donemde boylar zaten kisa.
Sen gida caginin en iyi döneminde yasarken kısa boylusun leş genetiğinin nasıl bir durumda oldugunu sen düşün
No it’s chad onlyDamn really? Last time I was in a big city (istanbul) was 2020 guess things changed a lot (couples i saw were looksmatched then)
Isterse 190 olsun atsiz denilen gavat, tarihin en buyuk simpi diyorum sana. Milletlerin gelismesini ve refahini foidlere baglamis bir amciydi bu yeterli bir sebep degil mi?Genetik over dedigin adamların yasadıgı cagda chad boyu 1.75 amk xD
Alman torenlerinde en yüksek boy 1.85 hatta tr den sehzade bile kabul ettiler. ( torenlerde sadece uzun boylu subaylar yürür)
Yani diyecegim o donemde boylar zaten kisa.
Sen gida caginin en iyi döneminde yasarken kısa boylusun leş genetiğinin nasıl bir durumda oldugunu sen düşün
Napolyon ömrünü josephine diye kendinden 2 yaş büyük bir kadına adamış ve sonunda gavatlanmış.Kadın kendisini hiç sevmemiş üstelik.Kısacası napolyon platonikmiş sonunda da gavatlanıyor.Nasil aq?
Women are only good for giving birth diyen based bir adam. Ataniz suan sizi aldatan summeyenin anneeannesini yunanlar yalasin yutsun diye ugrastiNapolyon ömrünü josephine diye kendinden 2 yaş büyük bir kadına adamış ve sonunda gavatlanmış.Kadın kendisini hiç sevmemiş üstelik.Kısacası napolyon platonikmiş sonunda da gavatlanıyor.
Napolyon based falan değil.Evet kendisi tarihin gördüğü en büyük komutanlardan ama oneitis simpin teki malesef.Women are only good for giving birth diyen based bir adam. Ataniz suan sizi aldatan summeyenin anneeannesini yunanlar yalasin yutsun diye ugrasti
Oneitis dogru ama napsin iste copelamis Benim gibiNapolyon based falan değil.Evet kendisi tarihin gördüğü en büyük komutanlardan ama oneitis simpin teki malesef.
Tarihin en büyük simpi diyor hala maymun,Isterse 190 olsun atsiz denilen gavat, tarihin en buyuk simpi diyorum sana. Milletlerin gelismesini ve refahini foidlere baglamis bir amciydi bu yeterli bir sebep degil mi?
tarihin en buyuk degil belki ama Bence oyleydiTarihin en büyük simpi diyor hala maymun,
Oğlum daha kaç kişi seni burda rezil kepaze edeceğiz?
Şöyle bir yerde bile zorbalanmaktan kaçamıyorsan zehirli fikirlerini "benim fikrim var" diyip yayma.
Ne yapayim orospu evladi Ben mi sectim boyumu? Ama Ataturk o zekasiyla simp olmamayi secebilirdiNerede bı heightpillci yavsak varsa hepsi 7/24 incel forumlarindan çıkmazlar genetiği sadece kemik uzunluğuna bağlarlar ve eğer onlara bir cevap verirseniz size iki dakika sonra küfürler şeklinde tekrar dönecektir çünkü hayatsiz kısa boylu ve herşeyden beter subhuman bir yüzü vardır. Allah acısın @heightpillgotme bunun gibi orospu uşaklarına ne diyelim
@Atsiz @StuntmanMike @szolliontaraelis
Chad olma hayaliyle 31 cek bluepill yavsak seni. Siktir git geber@heightpillgotme telefonuna gelen tek bildirim looksmaxing.org bildirimleri di mi ?
Olması gerektigi gibi seçme seçilme hakkıni insanlara verebilme yüceliği = simplikNe yapayim orospu evladi Ben mi sectim boyumu? Ama Ataturk o zekasiyla simp olmamayi secebilirdi
Bir kaç ameliyat ve sonunda hayalime ulasicam kanka ama sen bu forumlarda çürüyeceksinChad olma hayaliyle 31 cek bluepill yavsak seni. Siktir git geber
Ssdece Secme secilme degil bunu sende biliyosun yukarida yazdim ama neyse Sen takil kafana goreOlması gerektigi gibi seçme seçilme hakkıni insanlara verebilme yüceliği = simplik
İki tane kopektapar karılar ses çıkarır diye sokak hayvanlarına dahi müdahale edemeyen adam = simplik değil
Senin erdon batıdaki en solcu en sjw adamdan bile daha fazla sjw al bu bilgiyi götüne sok
It’s over because of ataturkBir kaç ameliyat ve sonunda hayalime ulasicam kanka ama sen bu forumlarda çürüyeceksin
ben bu elemanin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum,Nerede bı heightpillci yavsak varsa hepsi 7/24 incel forumlarindan çıkmazlar genetiği sadece kemik uzunluğuna bağlarlar ve eğer onlara bir cevap verirseniz size iki dakika sonra küfürler şeklinde tekrar dönecektir çünkü hayatsiz kısa boylu ve herşeyden beter subhuman bir yüzü vardır. Allah acısın @heightpillgotme bunun gibi orospu uşaklarına ne diyelim
@Atsiz @StuntmanMike @szolliontaraelis
Niyetimiz kotu degil evelallah, gurcu cu degilim refahciyim ama turkiyenin durumunu ataturke bagliyorum failed olmasini. Neyse ki almanyada falan degilim yoksa giga overben bu elemanin kotu niyetli oldugunu sanmiyorum,
hem gurbetci hemde genetik copluk bu etkenler birlesince malesef kinini kusacak birini arıyor.
Ülkede gürcü gibi sjw simp var iken yalnızlıgını Atatürk'e baglıyor.
HangileriBir kaç ameliyat ve sonunda hayalime ulasicam kanka ama sen bu forumlarda çürüyeceksin
ne nasıl oğlum cahil misinNasil aq?
Bu atsızla muhabbet etme, seni kendi seviyesine çekip o bataklıkta güreşiyor.Isterse 190 olsun atsiz denilen gavat, tarihin en buyuk simpi diyorum sana. Milletlerin gelismesini ve refahini foidlere baglamis bir amciydi bu yeterli bir sebep degil mi?
Ha bu da dogru, atatürk, napoleon, aurelius vs falan hep simp.ne nasıl oğlum cahil misin
kendi sosyetesinde yer edinmiş bir adam olmasına rağmen önceden çocuklu tipsiz jozefini aldı. yanında değilken kadın bunu defalarca aldatmasına göz yumdu. yazdığı mektuplara dönüş almadı halen yazmaya devam etti. sayısız hediyeler aldı. gazeteye aldatıldığı çıksa bile public humiliation'a rağmen beraber kalmaya devam etti ölmeden son sözü buna rağmen hala josephine'di daha ne yapsın simp olmak için amk gavatın önde gideni.
Atatürk simp değil.Bir kere evleniyor ve trrk karısı onu bunaltınca hemen boşanıyor.Ha bu da dogru, atatürk, napoleon, aurelius vs falan hep simp.
Adam akillı bir kral bu karılari bu hareketlerinden dolayı işkenceyle öldürtup haremde en çok yalayan kızı sikerdi.
Aşk boş adamin ışi
Bu atsızla muhabbet etme, seni kendi seviyesine çekip o bataklıkta güreşiyor.
En son trrklarin medeniyeti katkısı yoktur dediğimde de anıriyodu.
Sanmiyorum goturdugunu ciddi anlamda. Elimizde kanit yok ki bu yine de simp oldugu gercegini degistirmez. Tirrik karilarina bu kadar hakki medeni Kanun ile Ben vermedim kendisi verdi. Gelismis toplum refah toplum ancak kadinlarin acilmasi ile olur diye savunan birisiydi. Bu yuzdendir ki eger simp solcu cucklarin paylastiklarina bak hep siyaseti kadin ve ataturkun liberal devrimleri ile alakali yaparlar. @MentalistKebab haklisin bu sayfada Olán insanlarin Nasil hala 9. Sinif milli egitim bakanligi tarih bilgileri ile bana ataturku savundugundan emin degilim eger Turkiye gibi bir cografyada blackpilled veya incel iseniz hala kemalist veya turkcu olmaniz dusuk iq belirtisidir bu goruslerin ikisi de (turkculugu yine biraz anlarim) normie gorusudur siz hala tiktokta 190 alti erkek degildir diyen foidlerin evlenip sizi aldatip bosanip nafaka almasini saglayan ideolojiyi savunuyorsaniz 20+ bodycountlu kariniz ile basarilar puhahaha. @Atsiz gibiler bu sayfada olmamali Yallah solcugazete ye amkAtatürk simp değil.Bir kere evleniyor ve trrk karısı onu bunaltınca hemen boşanıyor.
Zsa zsa gaboru götürmüş.
Sevan N. tarzı orospu çocuklarının dediğine göre baya bir kız götürmüş.
Kadınların ve kölelerin iş gücüne katılmasını Kapitalistler istedi zaten.Kapitalistler hızını alamayarak feminizmi bile icat etti.Atatürk eşitlik istedi ama işte olay farklı yerlere geldi.Sanmiyorum goturdugunu ciddi anlamda. Elimizde kanit yok ki bu yine de simp oldugu gercegini degistirmez. Tirrik karilarina bu kadar hakki medeni Kanun ile Ben vermedim kendisi verdi. Gelismis toplum refah toplum ancak kadinlarin acilmasi ile olur diye savunan birisiydi. Bu yuzdendir ki eger simp solcu cucklarin paylastiklarina bak hep siyaseti kadin ve ataturkun liberal devrimleri ile alakali yaparlar. @MentalistKebab haklisin bu sayfada Olán insanlarin Nasil hala 9. Sinif milli egitim bakanligi tarih bilgileri ile bana ataturku savundugundan emin degilim eger Turkiye gibi bir cografyada blackpilled veya incel iseniz hala kemalist veya turkcu olmaniz dusuk iq belirtisidir bu goruslerin ikisi de (turkculugu yine biraz anlarim) normie gorusudur siz hala tiktokta 190 alti erkek degildir diyen foidlerin evlenip sizi aldatip bosanip nafaka almasini saglayan ideolojiyi savunuyorsaniz 20+ bodycountlu kariniz ile basarilar puhahaha. @Atsiz gibiler bu sayfada olmamali Yallah solcugazete ye amk
Ne yazacaksan yaz adam gibi tartisalim. Sonuc olarak ataturk bir sekilde Matrixin kucagina dusurdu bu ulkeyi ve geldigimiz durum ortada. Tek umudu ulkenin refah partisi olabilir erkekler icinKadınların ve kölelerin iş gücüne katılmasını Kapitalistler istedi zaten.Kapitalistler hızını alamayarak feminizmi bile icat etti.Atatürk eşitlik istedi ama işte olay farklı yerlere geldi.
Aslında ben bu düşündüklerine ilişkin uzun uzun yazmıştım da editleyip editleyip duruyorum amk sonuçta türkçe konuşuyoruz.
sen genetik leş olduğun için incelsinSanmiyorum goturdugunu ciddi anlamda. Elimizde kanit yok ki bu yine de simp oldugu gercegini degistirmez. Tirrik karilarina bu kadar hakki medeni Kanun ile Ben vermedim kendisi verdi. Gelismis toplum refah toplum ancak kadinlarin acilmasi ile olur diye savunan birisiydi. Bu yuzdendir ki eger simp solcu cucklarin paylastiklarina bak hep siyaseti kadin ve ataturkun liberal devrimleri ile alakali yaparlar. @MentalistKebab haklisin bu sayfada Olán insanlarin Nasil hala 9. Sinif milli egitim bakanligi tarih bilgileri ile bana ataturku savundugundan emin degilim eger Turkiye gibi bir cografyada blackpilled veya incel iseniz hala kemalist veya turkcu olmaniz dusuk iq belirtisidir bu goruslerin ikisi de (turkculugu yine biraz anlarim) normie gorusudur siz hala tiktokta 190 alti erkek degildir diyen foidlerin evlenip sizi aldatip bosanip nafaka almasini saglayan ideolojiyi savunuyorsaniz 20+ bodycountlu kariniz ile basarilar puhahaha. @Atsiz gibiler bu sayfada olmamali Yallah solcugazete ye amk
Ahahahha mogol dolu seni. Yarramin turkcusu kendim de turk olmasam fena soverdim de bizim irkdan da millettrn de bir sikim olmaz manlet subhuman ortadogru mileltiyiz atat dahil olmak uzere butun Htn+ turkler balkan kokenlisen genetik leş olduğun için incelsin
ben üstün genetiğe sahip olduğum için Türkçüyüm
guzel kardesim kumral beyaz tenli 183+yımAhahahha mogol dolu seni. Yarramin turkcusu kendim de turk olmasam fena soverdim de bizim irkdan da millettrn de bir sikim olmaz manlet subhuman ortadogru mileltiyiz atat dahil olmak uzere butun Htn+ turkler balkan kokenli
Ahahha yarrami beyazsin amina soktugumun fakir European wannabe pici seniguzel kardesim kumral beyaz tenli 183+yım
Türkler beyazdır aksini savunan boktenli orospu cocukları siz Türk değilsiniz.
Ataturkun arkasindakileri de siktiler secimde metrobuste agladiniz puhahahahhahajajahsen genetik leş olduğun için incelsin
Sen Uk'da Tr'yi eleştiren maymun bir orospu evladısın, muhtemelen UK'da dışarı bile çıkmıyorsun TR'de sansı olmayan birinin UK'da hic olmaz over.
ve sen niye Atatürk'ler kendini karsılastırıyorsun amk? sen bugün ölsen kimin sikinde olursun ona cevap ver.
Atatürk öldü gitti ama hala arkasından milyonlarca insan gidiyor senin gibi çekinik gen orospu evlatları da sövüp sayıyor
Atan yuzunden incelim. Suudi de Qatar da incel var mi? Hepsi 165 subhuman ama yasalari toplum sistemi erkek dusmani degil anladin mi?sen genetik leş olduğun için incelsin
Sen Uk'da Tr'yi eleştiren maymun bir orospu evladısın, muhtemelen UK'da dışarı bile çıkmıyorsun TR'de sansı olmayan birinin UK'da hic olmaz over.
ve sen niye Atatürk'ler kendini karsılastırıyorsun amk? sen bugün ölsen kimin sikinde olursun ona cevap ver.
Atatürk öldü gitti ama hala arkasından milyonlarca insan gidiyor senin gibi çekinik gen orospu evlatları da sövüp sayıyor
oğlum ahaha ya atatürkün kaç senesinde insanlara verdiği oy verme gibi standart vatandaşlık haklarıyla günümüzde sjw bokuna bulanmış hukuktaki nafakanın ne alakası var? ayrıca sömürü seviyesinde nafaka dediğin şey bir milyonda bir olan dümdüz aptal erkeklerin düşeceği bir fenomen. ayrıca buna gayet itiraz ediyorsun ve düzelebiliyo. argümanların tam yeni redpill keşfedip rich cooper izlemeye başlayan adamlar gibi. müslümansın belli ki ben de öyleyim, islamda evlenmeden önce verilen mehr de o zaman sömürü olması gerekli değil mi? orada kadının muhtemel boşanma sonrası geçimini sağlamasını için verilen mehr dini ve insani bir haksa nafaka(sömürü derecesinde olmayan nadir durumlar dışında) niye insanlık hakkı olmuyor? ikisinin arasındaki fark ne? bir fark yok.Puhahaja nafaka mi insanlik hakki
Ya tam cevap yazacaktim chad girdi Otobuse getirecegin sansi sikeyimoğlum ahaha ya atatürkün kaç senesinde insanlara verdiği oy verme gibi standart vatandaşlık haklarıyla günümüzde sjw bokuna bulanmış hukuktaki nafakanın ne alakası var? ayrıca sömürü seviyesinde nafaka dediğin şey bir milyonda bir olan dümdüz aptal erkeklerin düşeceği bir fenomen. ayrıca buna gayet itiraz ediyorsun ve düzelebiliyo. argümanların tam yeni redpill keşfedip rich cooper izlemeye başlayan adamlar gibi. müslümansın belli ki ben de öyleyim, islamda evlenmeden önce verilen mehr de o zaman sömürü olması gerekli değil mi? orada kadının muhtemel boşanma sonrası geçimini sağlamasını için verilen mehr dini ve insani bir haksa nafaka(sömürü derecesinde olmayan nadir durumlar dışında) niye insanlık hakkı olmuyor? ikisinin arasındaki fark ne? bir fark yok.
Bi kere musluman isen ataturku savunmaman lazim bastan sonra fikirlerin celisiyoroğlum ahaha ya atatürkün kaç senesinde insanlara verdiği oy verme gibi standart vatandaşlık haklarıyla günümüzde sjw bokuna bulanmış hukuktaki nafakanın ne alakası var? ayrıca sömürü seviyesinde nafaka dediğin şey bir milyonda bir olan dümdüz aptal erkeklerin düşeceği bir fenomen. ayrıca buna gayet itiraz ediyorsun ve düzelebiliyo. argümanların tam yeni redpill keşfedip rich cooper izlemeye başlayan adamlar gibi. müslümansın belli ki ben de öyleyim, islamda evlenmeden önce verilen mehr de o zaman sömürü olması gerekli değil mi? orada kadının muhtemel boşanma sonrası geçimini sağlamasını için verilen mehr dini ve insani bir haksa nafaka(sömürü derecesinde olmayan nadir durumlar dışında) niye insanlık hakkı olmuyor? ikisinin arasındaki fark ne? bir fark yok.
Bok tenli bir 1.63sun. Hayatinda kiz bulamadigin için bu sitede türkçüluk cope u yapiyonguzel kardesim kumral beyaz tenli 183+yım
Türkler beyazdır aksini savunan boktenli orospu cocukları siz Türk değilsiniz.
oğlum sabah akşam forumda kaşarlık yapıyorsun işi gücü olmayan fukara orospu evladı,Ahahha yarrami beyazsin amina soktugumun fakir European wannabe pici seni
Farkında mısın sana hiç cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum,Bok tenli bir 1.63sun. Hayatinda kiz bulamadigin için bu sitede türkçüluk cope u yapiyon