D
Deleted member 30579
Not Alain Delon, Im Fan of TAILS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilader ben değiliim hadi diğer eleman salak sen neye inanıyorsun agAtsizla kişisel olarak bir problemim yok sadece tip açısından konusursam üzüldüm açıkcası hem saçı dökülmüş hem çene yuvarlak hem de boy kısa umarım iyi bir hayatın olur best wishes
@Atsiz önce bunu diyon sonra ben değilim diyonDüşünsene öylesine bir fotoğraf çektirmişsin otistik bir boşnak seni looksmax.org'a atıyor
Öylesine eğlendik işte ne uzatıyorsunBu arada ikimizde report edilseniz banlanirsiniz bir daha asla açmazlar
Bu işin ciddiyetini anlamadınız galiba. Gelecekte realden biri fotonuzu bu sitede görürse hayatınız sikilebilir.Öylesine eğlendik işte ne uzatıyorsun
Dostum fotoğraftaki ben değilim aq ben silerim çocuğun fotoğrafını sorun yokBu işin ciddiyetini anlamadınız galiba. Gelecekte realden biri fotonuzu bu sitede görürse hayatınız sikilebilir.
En iyisi moderatörlerle konuşun ve anlaşmalı olarak birbirinizin fotoğraflarını sildirtin.
Malum şahısa verilen uyarıları ve post silme cezalarını hatırlıyorsunuzdur.
Kim abi o zaman bu adamDostum fotoğraftaki ben değilim aq ben silerim çocuğun fotoğrafını sorun yok
Bilgim yok search yaptım hiç bir sonuç yok muhtemelen özel olarak takip ettiği birinin fotoğrafını attı.Kim abi o zaman bu adam
Ben de "senin" fotonu silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?Bilgim yok search yaptım hiç bir sonuç yok muhtemelen özel olarak takip ettiği birinin fotoğrafını attı.
Konuyu report edebilirsinBen de "senin" fotonu silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
its not atsiz. the think in that photo is your sister, you curryIs that actually him?! He calls me shitskin and looks like that!
It's over bhai.
Bro you've seen me. I mog most curries my nationality so does my sister (not being arrogant).its not atsiz. the think in that photo is your sister, you curry
Birisi bu sitede fotonu görürse niye hayatın sıkılır ?Bu işin ciddiyetini anlamadınız galiba. Gelecekte realden biri fotonuzu bu sitede görürse hayatınız sikilebilir.
En iyisi moderatörlerle konuşun ve anlaşmalı olarak birbirinizin fotoğraflarını sildirtin.
Malum şahısa verilen uyarıları ve post silme cezalarını hatırlıyorsunuzdur.
küfürler falan filan bir de tüm düşüncelerimizi aşırı açık konuşuyoruz ya. insanlar bizden soğur benceBirisi bu sitede fotonu görürse niye hayatın sıkılır ?
bence abartıyor tek sıkıntı burada özellikle yabancıların bir kısmının sürekli erlemekten ve kızlara tecavüz etmekten bahsetmeleri ama tc de bura asla bilinmediği için bizim açımızdan sorun yokBirisi bu sitede fotonu görürse niye hayatın sıkılır ?
daha önce bir kaç yabancı burada ifşa olmuştu biri sevgilisine yakalandı sevgilisi varken diğer kızlara çektirdiği saksoları burada paylaşıyordu ve ek maddeler vücuduna soktuğu için ailesiyle arası bozuldu bir de stacy kız ona tekmeyi koyduBirisi bu sitede fotonu görürse niye hayatın sıkılır ?
Yazdıklarımız tek tek indexleniyor olur da biri bunları farkederse hepimizin başı yanacak o kesin.bence abartıyor tek sıkıntı burada özellikle yabancıların bir kısmının sürekli erlemekten ve kızlara tecavüz etmekten bahsetmeleri ama tc de bura asla bilinmediği için bizim açımızdan sorun yok
buradakiler korkusuzca rate formunda kendilerinin fotolarını atıyorlar ben de sonradan akıllandım bir daha birine foto atacaksanız hızlıresim.com gibi sitelere yükleyin oradan atın fotonozuYazdıklarımız tek tek indexleniyor olur da biri bunları farkederse hepimizin başı yanacak o kesin.
Benim 2-3 yıl oncesinde çok fotoğrafım varburadakiler korkusuzca rate formunda kendilerinin fotolarını atıyorlar ben de sonradan akıllandım bir daha birine foto atacaksanız hızlıresim.com gibi sitelere yükleyin oradan atın fotonozu
kendi adına konuş foruma kayıt amacım looksmaxti fakat looksmax dışında her şey var amkYazdıklarımız tek tek indexleniyor olur da biri bunları farkederse hepimizin başı yanacak o kesin.
memur bey bunu almayalımkendi adına konuş foruma kayıt amacım looksmaxti fakat looksmax dışında her şey var amk