IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
okula gidicek diye yatmistir orospu cocu 9-5e dusme dusme diyo napcagimzii solemiyo anasini sikmek sart oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende bilmiyomda benim hakkımdada thread açmış eskiden herhaldeSen kimdin kardeşim?
Olsa tanırdık,bende bilmiyomda benim hakkımdada thread açmış eskiden herhalde
Ortak olduğunuz tek konu copelamak benceatsizz og ve forumda ki rare kaliteli uyelerden,
ayrica ideolojik olarakta krt nefretinde ortagiz.
Kardeşim, açık açık konuşalım,Ortak olduğunuz tek konu copelamak bence
Kadın düşmanlığı yapmıyoruz foid düşmanlığı yapıyoruz.Kardeşim, açık açık konuşalım,
Hakkı söylemekten başka ne ifade ettik?
7/24 kadın düşmanlığı yapıp, blackpill31'i mi çekseydik?
Seni hak yoluna davet ediyorum.
Bu forumdaki en büyük hrt düşmanı benimatsizz og ve forumda ki rare kaliteli uyelerden,
ayrica ideolojik olarakta krt nefretinde ortagiz.
Ulan amına koduğumun spastik embesili. Sen daha tiktokta Francisco Lachowski editleri izleyip götünü kaşırken Atsizz, subforuma yapılan kürt istilasında tek başına tüm kürtleri helak ediyordu. Senin haddine mi ulan Atsizz'a sallamak?okula gidicek diye yatmistir orospu cocu 9-5e dusme dusme diyo napcagimzii solemiyo anasini sikmek sart oldu
Subforum ilk kurulduğunda heightpill mağdurları olarak çözüm arayışındaydık,Ulan amına koduğumun spastik embesili. Sen daha tiktokta Francisco Lachowski editleri izleyip götünü kaşırken Atsizz, subforuma yapılan kürt istilasında tek başına tüm kürtleri helak ediyordu. Senin haddine mi ulan Atsizz'a sallamak?
sen kimsin aq(sonradan gelen edit yudaymis aq pardon eski dostum)bende bilmiyomda benim hakkımdada thread açmış eskiden herhalde
anasini siktimin evladi 6 ay once ole demiodunSen ne yarrama yarıyon orospu çocuğu
aug25 orospu oglu anani siktim siktim oldurdumlIl senin anani sikeyim.
senin o meksika fenotipli agzini yuzunu sikerim orospunun cocugu seyrek biyigini siktigimaug25 orospu oglu anani siktim siktim oldurdum
anani siker oldururum orospucocugu ayik ol baban benimsenin o meksika fenotipli agzini yuzunu sikerim orospunun cocugu seyrek biyigini siktigim
anani siker oldururum orospucocugu ayik ol baban benim
sovmeye hesap acmis bu orospuoglu kesin trustmebro
yok ikinizinde annesini sikeyim ben o orospu cocugu degilimsovmeye hesap acmis bu orospuoglu kesin trustmebro
orospuoglu kim oldugunu solesene anani bagislicamyok ikinizinde annesini sikeyim ben o orospu cocugu degilim
babaynorospuoglu kim oldugunu solesene anani bagislicam
sen kimdin kankisen kimsin aq(sonradan gelen edit yudaymis aq pardon eski dostum)
anasini siktimin evladi 6 ay once ole demiodun
aug25 orospu oglu anani siktim siktim oldurdum