D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
BOMMMMMMMM ANANIZIN AMIIIII
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kim buBOMMMMMMMM ANANIZIN AMIIIIIView attachment 4598670View attachment 4598672
Kim bu
Bide yorumlarda savunmaya çalışıyo ya kimi kandırıcan akBentrollmen diye bir lavukmuş reelste gördüm bende
View attachment 4598689ohoooo kreatin kullanmış baba natty yapmamış ki
Bentrollmen diye bir lavukmuş reelste gördüm bende
View attachment 4598689ohoooo kreatin kullanmış baba natty yapmamış ki
Ben bu yüzden thirst trap atmaya başladığımda before after koymayacam 10 yıldır yapıyorum dicem amk herkes iğne yazıyo sokarımBide yorumlarda savunmaya çalışıyo ya kimi kandırıcan ak
Gelecekteki karılarınız bu tarz dövmeli kaslı ellemanlarla pompa yapacak sonra sizi atm olarak kullanacakBOMMMMMMMM ANANIZIN AMIIIIIView attachment 4598670View attachment 4598672
evlenmeyinBakaacazz gimin daşşşşaaaa daha büyük bakacaaz görecezzGelecekteki karılarınız bu tarz dövmeli kaslı ellemanlarla pompa yapacak sonra sizi atm olarak kullanacakevlenmeyin
bencede ilaçlı fizik göremiyorum ne aşırı kuru kas var ne kütle var doğal yapılır bu fizikilk foto bombok ikinci foto her türlü fraud tekniği var
kür olduğunu bile düsünmüyorum
4 ayda yapılmazda dediği gibi fraud olabılır cok bakmadımbencede ilaçlı fizik göremiyorum ne aşırı kuru kas var ne kütle var doğal yapılır bu fizik
adam natty olmBide yorumlarda savunmaya çalışıyo ya kimi kandırıcan ak