![maarda](/data/avatars/l/45/45615.jpg?1737849324)
maarda
Kraken
Yok türk forumu iyi herkes birbirine yardımcı oluyor falan diyordunuz bi am geldi birbirinizi asagilamaya başlayıp 3 sayfa konuştunuz hepinizi gotunden sikeyimmmm iyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oğlum bu forumda kim thread actıda yardımcı olmadık aq. Napalım kız diye taşlayalım mı amına koyayım geldi birşeyler sorup gıdıcem dedi gitti aqYok türk forumu iyi herkes birbirine yardımcı oluyor falan diyordunuz bi am geldi birbirinizi asagilamaya başlayıp 3 sayfa konuştunuz hepinizi gotunden sikeyimmmm iyi akşamlar
HelelleleleleOğlum bu forumda kim thread actıda yardımcı olmadık aq. Napalım kız diye taşlayalım mı amına koyayım geldi birşeyler sorup gıdıcem dedi gitti aq
Tamam aq daha yapmayız da boneking akatheyi çeneden zorbalayınca hiçbirinizin sesi cıkmadı aq Elemanzelvadare kardeşim alındıysa özür dilerimTasaagina diyorum ama @elemanzelvadre etiketleyip "bak buda senle aynı boyda ehrheh" demek aptalcaydi aq
Olum siz onla her gün birbirinizin Allahinizina falan sovuyosunuz zaten normaldi o artıkTamam aq daha yapmayız da boneking akatheyi çeneden zorbalayınca hiçbirinizin sesi cıkmadı aq Elemanzelvadare kardeşim alındıysa özür dilerim
Ayrıyeten şakasına demiştim güleriz diyeTamam aq daha yapmayız da boneking akatheyi çeneden zorbalayınca hiçbirinizin sesi cıkmadı aq Elemanzelvadare kardeşim alındıysa özür dilerim
Oglum ben burda boneking harıc kımseye look bully yapmadım allaha falanda sövmedim aq. Olabıldıgınce herkese saygımı takınıyorum. Az oncekı yaptıgım hareket cocukcaydı eyvallah dahada olmazOlum siz onla her gün birbirinizin Allahinizina falan sovuyosunuz zaten normaldi o artık
Bonekingin hakkımda olan sslerini thread olarak paylaşırken nerdeydi aklı bide destek mi verecem buna fazlasini hak ediyo ayrica ben yazdıklarımı editleyip sildim pişman olupTasaagina diyorum ama @elemanzelvadre etiketleyip "bak buda senle aynı boyda ehrheh" demek aptalcaydi aq
Olum git bak bide makyaj looksmax mi aqOlm hani kim kime birşey yapmiş amk senin yüzünden hayatimdan 10dk gitti ve ortada birşey de yoktu
Makyaj görüp görebileceğin en büyük fraud aq o da bir nevi looksmaxx oluyor o yüzden ben çevremdeki tüm kızları 2-3 kademe daha çirkin hayal ediyorum makyaj yaptıkları içinOlum git bak bide makyaj looksmax mi aq
Looksmax değil dolandırıcılık amkMakyaj görüp görebileceğin en büyük fraud aq o da bir nevi looksmaxx oluyor o yüzden ben çevremdeki tüm kızları 2-3 kademe daha çirkin hayal ediyorum makyaj yaptıkları için
kanka onu bunu siktir et de su son threade bir toplanın amkLooksmax değil dolandırıcılık amk
Look bully yapmadımOglum ben burda boneking harıc kımseye look bully yapmadım allaha falanda sövmedim aq. Olabıldıgınce herkese saygımı takınıyorum. Az oncekı yaptıgım hareket cocukcaydı eyvallah dahada olmaz