Azerbaycanda chad bulunmamasi

Sana sadece bir isim söyleyerek örnek verdim bir çok azeri arkadaşım var aynı şekil de kafkaslardan'da var hepsi dövüşçü çene yapıları keskin. kemiksel olarak iri adamlar boş adamsın atalarını, görmeyen bir adamdan bir şey çıkmaz.
Gel bakalim goruyormusun burda chad

• Hmm...
Reactions: Xavier
Atalarının genlerinden nasıl güçlü adam çıkmaz? daha şimdiye kadar yakın tarifte mübariz ibrahimov çıkmadı mı? kendisi iri kıyım Asker bir Türktür 40 tane ermeniyi öldürmüştür belki de daha fazlası ihtiyacın olduğun gücünü aradığın şey kanlarında azeybancalılar özgüvenli olmak konusun da ise çok haklılar çünkü biz cesur milletiz.
1738935569247

o sırada ibrahimovun memkelet amk
azerbaycanda ne kadar chad var hiç istisnasıs memleketi ya gürcüstan sınırında oluyo yada rus sınırında
hepsi kafkas kanı.

Ya senin o kafanı duvara vura vura düzleştirim bi sen biliyon dimi amk salagı pi si el berke
ya seni gidi orospu çocuğu bilen kişi çok az diyorum sadece o karısını siktiren baban looksmax bilmediği için çirkin bir yaratık zaten

• JFL
Reactions: Ashoimex
Atalarimin genlerinden hicmi biri chad genetigine sahip degil amk. Burda chadi birak herkes ltn amk. Glow up felanda siklerinde degil. Kiz dusurmek icin ozguvenin yetecegini saniyorlar ve hicbir sekilde aksini kanitlayamiyorsun. Sikeyim boyle ulkeyi amk. Disarida gore bileceyiniz En yakisikli tip bile mtn felan olur. Yazi yatalari yapa bilirim turkcem iyi degil. Kusura bakmayin art

herkese bi lafın var karşımda olsan daşşaklarımı agzında gargara yaparsın anasını gotunden siktigim
Oorrrrrospu coccuu yakışıklı olcam diye 50 kiloya düş sen amkmevladdıı yanımda olsan ensene sabalagı attıgım gibi takla atardın güvercin gibi anasını siktigim

ya seni gidi orospu çocuğu bilen kişi çok az diyorum sadece o karısını siktiren baban looksmax bilmediği için çirkin bir yaratık zaten
Senin o anan götünü herkese siktirmeseysdi böyle mutasyona uğramış çirkin orospucocu omazdın orga gireli 10 gün olmuş herkkesden fazla şey sen biliyon tamam en org sefiri sensin knk

Senin o anan götünü herkese siktirmeseysdi böyle mutasyona uğramış çirkin orospucocu omazdın orga gireli 10 gün olmuş herkkesden fazla şey sen biliyon tamam en org sefiri sensin knk

hahahahhaha sen oladar çirkin bi orospu evladısınki allaha küfrediyosundur böyle fare görünümlü bir orospu çocugu oldugun için. aile fertlerin seni yanında gezdirmek istemiyodur amk çirkin orospu çocuğu anası sikilmiş. 85 kişinin çocugusun sen amk o bacınla ananı sac saca tutayım sikeyim orospunun fırlattıgı incelsin orspu cocugu seni havalı olmak icin kadınlardan nefret ediyorummmm ayaklarina giriyosundur sen amk onun için pasif gay bir orospu evladısın o türbanlı ananın amcığını keserim sikerim

Oorrrrrospu coccuu yakışıklı olcam diye 50 kiloya düş sen amkmevladdıı yanımda olsan ensene sabalagı attıgım gibi takla atardın güvercin gibi anasını siktigim
vallahi seni tutar tavana asardım seni tavanda siker öldürürdüm instanı ver umarım aynı şehirdeyizdir olmasak bile seni ve aile üyelerini öldüresiye sikmek için 10000 km yol bile gelirim

hahahahhaha sen oladar çirkin bi orospu evladısınki allaha küfrediyosundur böyle fare görünümlü bir orospu çocugu oldugun için. aile fertlerin seni yanında gezdirmek istemiyodur amk çirkin orospu çocuğu anası sikilmiş. 85 kişinin çocugusun sen amk o bacınla ananı sac saca tutayım sikeyim orospunun fırlattıgı incelsin orspu cocugu seni havalı olmak icin kadınlardan nefret ediyorummmm ayaklarina giriyosundur sen amk onun için pasif gay bir orospu evladısın o türbanlı ananın amcığını keserim sikerim
vallahi seni tutar tavana asardım seni tavanda siker öldürürdüm instanı ver umarım aynı şehirdeyizdir olmasak bile seni ve aile üyelerini öldüresiye sikmek için 10000 km yol bile gelirim
Nası kudurmuş amındüdüğü:lul::lul::lul::lul::lul::lul:

Users who are viewing this thread

Back