ascendantwill
A
Çirkinlik mi mallık mi çok mu asosyaldik konuşma skilli mi çok düşük kafa adam mı yok anlayamadım amk arkadaş anlamında diyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aspergerÇirkinlik mi mallık mi çok mu asosyaldik konuşma skilli mi çok düşük kafa adam mı yok anlayamadım amk arkadaş anlamında diyom
harbi amk disari cik cold approach atsan 10 kişiden biri verir bu kadar kasmayınHaftada 96 kez aynı tiredi acma olayi
Olabilir aslında otistik olma ihtimalim de varasperger
Veya belkide insanlarla konuşacak konu bulamıyorumOlabilir aslında otistik olma ihtimalim de var
Mesele kız değil babusharbi amk disari cik cold approach atsan 10 kişiden biri verir bu kadar kasmayın
ne yani konu bulmak cok mu zor? aga abartma kimse seni dışarda pış pışlamaz dalga gecerler ayakta kalmak zorundasın psikologa gitmeyi deneyebilirsin yada tanrıya bağlan ibadete var kendini huzurlu olursun en azındanVeya belkide insanlarla konuşacak konu bulamıyorum
Pış pışlamaz derken dostum? Psikolog niye meselane yani konu bulmak cok mu zor? aga abartma kimse seni dışarda pış pışlamaz dalga gecerler ayakta kalmak zorundasın psikologa gitmeyi deneyebilirsin yada tanrıya bağlan ibadete var kendini huzurlu olursun en azından
yani annen baban kadar merhametli insanlar cıkmaz karşına öyle birşey yok depresyona girmişsin kimse cirkin falan değil takıntı yapmışsın aga değistirebilceğin şeyleri değistir böyle durumlarla kızlar haric herkes dalga geciyor en azından merhametsiz insanlar ve AllahsızlarPış pışlamaz derken dostum? Psikolog niye mesela
yalnızsan sevgili yap ve erkek arkadaş edin başka napcan amkMesele kız değil babus
Arkadaş nası ediniyoz mesela siz arklarla her gün takiliyonuz muyalnızsan sevgili yap ve erkek arkadaş edin başka napcan amk![]()
Yalnız yalından gelir yanlış yanılmaktan gelir asla çıkarmayın bunu aklınızdan, ASLA.
ben hergün cıkıyom nerdeyse siteden arkadaşlarla okuldan tanışman lazım knk onuda yap bi zahmetArkadaş nası ediniyoz mesela siz arklarla her gün takiliyonuz mu
Beni istemiyorlarben hergün cıkıyom nerdeyse siteden arkadaşlarla okuldan tanışman lazım knk onuda yap bi zahmet