Ben niye mutsuzum

ascendantwill

ascendantwill

A
cok tipsiz degiljm mal değilim herhalde idk çok çevrem yok eyw ama konuştuğum 1 2 arkadaş var arada pes de atiyom bilardo da oynuyom ne eksik niye boş mutsuz hissediyorum niye orospu evladı beyin niye niye ne bende ne eksik hedeflerim mi olmalı ne yapayım ne

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, balve and 5 others
cok tipsiz degiljm mal değilim herhalde idk çok çevrem yok eyw ama konuştuğum 1 2 arkadaş var arada pes de atiyom bilardo da oynuyom ne eksik niye boş mutsuz hissediyorum niye orospu evladı beyin niye niye ne bende ne eksik hedeflerim mi olmalı ne yapayım ne
@maarda bisey de bilge adam değil misin sen amk

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Thrill, Auchelius and 4 others
Kızlarla konuşmakta sarmıyor idk

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Auchelius and 3 others
me asf
IMG 8160

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, balve and 4 others
Mountain Goat 1 SharpenAI Focus www 1024x768

şurda mutsuz olamazsın knk primal yaşam stiline geç

• +1
Reactions: Orcairis, Thrill, balve and 3 others
aromasini almayacaktık biz

• +1
  • JFL
Reactions: Zagro, Thrill, Auchelius and 4 others
hobin varmi

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, balve and 4 others
Kanka ben de çok boş hissediyorum ama geçecek bu günler. Anladığımı düşünüyorum seni, arkadaş var konuştuğumuz kızlar da var ama ne yaparsan yap içinde bir boşluk var. Doldurmak için ne yapman lazım bunu bir tek sen bilebilirsin. Ben kör kütük aşık olmak isterdim mesela karşılıklı aşk yaşamak vs. kesin yardım ederdi. Doldurur muydu boşluğu bilmiyorum ama yardım ederdi. Dış görünüşümü takıyorum bir de. Değiştirebilecek güçte olsam belki daha hızlı toparlanırdım ama ona daha süre var. İnsanız. Doğamızda alışmak var. Bu kötü günlere de alışacağız. Bence Önemli olan her zaman yarını görmeyi dilemekte. Çünkü yarınım yoksa ne ameliyat olabilirim ne de kör kütük aşık olabilirim. Neden bukdr uzun yazdım, sana ne olduğunu sadece sen bilebilirsin. Çözümü biliyorsan ona odaklan iyi günlerin illaha gelecektir

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, balve and 4 others
Kanka ben de çok boş hissediyorum ama geçecek bu günler. Anladığımı düşünüyorum seni, arkadaş var konuştuğumuz kızlar da var ama ne yaparsan yap içinde bir boşluk var. Doldurmak için ne yapman lazım bunu bir tek sen bilebilirsin. Ben kör kütük aşık olmak isterdim mesela karşılıklı aşk yaşamak vs. kesin yardım ederdi. Doldurur muydu boşluğu bilmiyorum ama yardım ederdi. Dış görünüşümü takıyorum bir de. Değiştirebilecek güçte olsam belki daha hızlı toparlanırdım ama ona daha süre var. İnsanız. Doğamızda alışmak var. Bu kötü günlere de alışacağız. Bence Önemli olan her zaman yarını görmeyi dilemekte. Çünkü yarınım yoksa ne ameliyat olabilirim ne de kör kütük aşık olabilirim. Neden bukdr uzun yazdım, sana ne olduğunu sadece sen bilebilirsin. Çözümü biliyorsan ona odaklan iyi günlerin illaha gelecektir
Mesela takılıyoruz zart zurt gün sonu geliyor içimde bi boşluk bi eksiklik var sanki biseyler eksik

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Auchelius, balve and 1 other person
hocam aynisini ben de yasadim ugrasicak birseyin yoksa hayat asla cekilmez git sifirdan birseye basla ogren kendini gelistir inan cok daha farkli hissedeceksin. Illa dil ogren falan degil mesela basit bir spor olur ara sira kendini gelistirmek ara sira da eglenmek icin yapabilecegin bir sey kesfet dene lutfen sadece

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, balve and 2 others
hocam aynisini ben de yasadim ugrasicak birseyin yoksa hayat asla cekilmez git sifirdan birseye basla ogren kendini gelistir inan cok daha farkli hissedeceksin. Illa dil ogren falan degil mesela basit bir spor olur ara sira kendini gelistirmek ara sira da eglenmek icin yapabilecegin bir sey kesfet dene lutfen sadece
Deneyecem eyw Cano

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Auchelius and 2 others
Knk dil yada baska bir ugras ogren yavas yavas gitar calmak cok sariyo en cok onu oneririm yada ciddi iliski yapmaya calis otomatik ben diyince olmuyoda adam akilli birini bulursan hersabah mutlu uyaniyon (haftada en az 2 kere bulusmaniz lzm yoksa ayrilirsiniz)

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, Ameliyat Masası and 1 other person
IMG 7974

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Deleted member 251512, ascendantwill and 3 others
HUH BP MUH BP

• +1
Reactions: Thrill
yörük amk ne arnavutu
ANASI TÜRK BABASI ARNAVUT

İTTİHATÇILARIN %90'I TÜRK DEĞİL

BUNU KÜÇÜMSEMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM İMPARATORLUK MİLLETLERİNDE BÖYLE OLUR

• +1
Reactions: Thrill
Mutsuz değilde amaçsız hissediyon büyük ihtimalle

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Deleted member 277275, ascendantwill and 2 others
Mutsuz değilde amaçsız hissediyon büyük ihtimalle
Hobi olarak genelde dövüş sanatları varda şuan gidemiyorum sınav var

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
1769521331361

• +1
Reactions: Thrill and ascendantwill
Aldığın haplardan dolayı olabilir veya cidden sevgiye ihtiyacın olabilir

• +1
Reactions: Thrill and ascendantwill

Users who are viewing this thread

Back