baba sac boyatiyo

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
renk onerileri alim 😂 kahve tonlari veya siyah dusunuyom yok striking carting curting diyolar da siyah garip durabilir maket gibi kahve mi yapsam duz (yanlar bembeyaz yas 19)
ibineligine koyu sari fln da yapabilirim

• JFL
Reactions: Aven and Dathomirian Zabrak
renk onerileri alim 😂 kahve tonlari veya siyah dusunuyom yok striking carting curting diyolar da siyah garip durabilir maket gibi kahve mi yapsam duz (yanlar bembeyaz yas 19)
baba yazincca ciko gençlik çikacak sandim

• JFL
Reactions: IlI
baba yazincca ciko gençlik çikacak sandim
çiko gençlik aynı ben zaten
IMG 5258
(gözler eleman zelvadre tier)

Last edited:
  • JFL
Reactions: Aven
Mavi yap feminist ol belki bikac am sikersin :lul::lul:

• JFL
Reactions: hexteck and IlI
saçın uzunsa simsiyah yap dark triad maks baba:feelshah:

• +1
senin fotonu paylaşmamışlar mıydı bi ara? hiç beyazlık olduğunu hatırlamıyom

• +1
senin fotonu paylaşmamışlar mıydı bi ara? hiç beyazlık olduğunu hatırlamıyom
sideda var onler beyaz degil bide doxlandigim fotoda 17ydim amk suan 19um

hicbirsey dogustan olan coloringi gecemez eskiden sacin ne renkse ona boyat

• +1
hicbirsey dogustan olan coloringi gecemez eskiden sacin ne renkse ona boyat
coloring cope ztn ginger fln değilsen kemiksiz suratıma kemik çıkartmayacak ama ideale yakın olduğu için siyah daha iyi diyolar zeta falan yaptırdı ya mesela ten rengim de beyaz olduğu için siyah veya koyu kahve yaparak konstrat sağlamaya çalışıcam belki lens copelerım seneye ünide

coloring cope ztn ginger fln değilsen kemiksiz suratıma kemik çıkartmayacak ama ideale yakın olduğu için siyah daha iyi diyolar zeta falan yaptırdı ya mesela ten rengim de beyaz olduğu için siyah veya koyu kahve yaparak konstrat sağlamaya çalışıcam belki lens copelerım seneye ünide
dostum eger doxxlanan sensen beyaz degilsin

• +1
dostum eger doxxlanan sensen beyaz degilsin
hagi yabancı adam tiktokumu doxxlamıstı benden mi bahsediyosun bilmiyorum bembeyaz nordicim falan gibi iddiam yok çok güneşe çıkınca ufaktan kumral oluyorum da esmer de değilim amk
WhatsApp Image 2025 05 09 at 214612 1

hagi yabancı adam tiktokumu doxxlamıstı benden mi bahsediyosun bilmiyorum bembeyaz nordicim falan gibi iddiam yok çok güneşe çıkınca ufaktan kumral oluyorum da esmer de değilim amk View attachment 3718568
brownsun bence

• +1
buna neden over tepki gosterdin ki kendi fikrimi belirttim sen istersen nordicim de
tepki değil reisim haklısın
bu threadde atmıstım yandan saçımın kendi rengi gözüküyo şuan daha da beyaz yan taraflar, akıl alıyım dedim çevremdekilere fln da sordum çoğunluk siyah diyo siyah yapıcam sanırsam
fikrini belirtirsen sevinirim
ayrıca konusurken postlara rep atman gerekiyor

• +1
Reactions: drakenryuguji

Users who are viewing this thread

Back