Jahrein
mal
beyelr bu lanet seyden nasıl ve nezaman kurtuluyoz 17yım hala var aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Baby fat olduğuna emin misinbeyelr bu lanet seyden nasıl ve nezaman kurtuluyoz 17yım hala var aq
evt knk yumusacık yanaklarım var... yag oranım dusukBaby fat olduğuna emin misin
Bf ölçümünü kafadan mi söylüyon yoksa hesapladın mi yaklaşık olarakne olabilir sence başka? direkt yağ olacağını pek düşünmüyorum 13-14 falan bf @eniyiguresci
knk boyun bel falan fistan ölçtüm 13 çıktıBf ölçümünü kafadan mi söylüyon yoksa hesapladın mi yaklaşık olarak
Jahreyn zaten az çok yapman gerekeni biliyosundur bi tane botb vardı onu bi oku bide gelişmemiş mandibula öyle da bilir boneless olabilirsin yani bi de başka bi sebebi daha olabilir boyunu kilonu söyle biknk boyun bel falan fistan ölçtüm 13 çıktı
1.88 70 kiloyum knk. benim yüzdeki kemiklerin pozisyonlar iyi ama cılızlar amk bonelesslik var bir tık ama hani deriyi tutamayacak düzeyde değildir herhalde. yumuşak yani bide direkt yağ gibi yanaklarımJahreyn zaten az çok yapman gerekeni biliyosundur bi tane botb vardı onu bi oku bide gelişmemiş mandibula öyle da bilir boneless olabilirsin yani bi de başka bi sebebi daha olabilir boyunu kilonu söyle bi
Kanka onu elleyerek anlayamazsın büyük ihtimalle boneless sin deriyi tutma ile alakalı değil zaten bi zahmet deriyi tutsun sen yine o botb yi oku link atamadım ama başlıktan anlarsın sabah olunca bakarlar yine bi debloat ilaçları falan da var da pek araştırmadım biri yazar sabah1.88 70 kiloyum knk. benim yüzdeki kemiklerin pozisyonlar iyi ama cılızlar amk bonelesslik var bir tık ama hani deriyi tutamayacak düzeyde değildir herhalde. yumuşak yani bide direkt yağ gibi yanaklarım
kanka bılmıyom belki sonrada çok büyük ihtimal bonelessim amk ne yapabilirim bunun için ben yarrağı yedik miAtacaksan bi tik hizzli at yatacam amk mesai yapıyoz amk orgunda
Kanka ne biliyim boneless misin gormemiz lazım yemiş de olabilirsin sorun olmayadabilir ama çok kafaya takma baby fat iyidir büyük ihtimalle bonelessin olmayan under eye supporta yardımcı oluyor zayıflamak her zaman en iyisi değilkanka bılmıyom belki sonrada çok büyük ihtimal bonelessim amk ne yapabilirim bunun için ben yarrağı yedik mi
Zararlı amkbölgesel yağ yakıc iğnelerden al

Valla deeeZararlı amk![]()

Bad boysun dogukanValla deee![]()
kanka zaten ben orkta dokslanmak istemiyorumBu arada yüzünü kimseye atma kafana göre skodndodmfod
+17yim şuan late puberty knk bonemass gelir mi biraz sence? boneless olma ihtimalim çok yüksek çünkü dense değil bonelerim hiçBu arada yüzünü kimseye atma kafana göre skodndodmfod
Kankam valla atacaksan bi bakarız sonuçta sırf senin boneless yüzünü buraya atmak için ban yemeye değer mi?kanka zaten ben orkta dokslanmak istemiyorum

late puberte nedense herkes kanka 188 olmuşsun 17 sin bence normal ergenlik eğer late pubertyse zaten tipi sıktır et büyük ihtimal 2 metreyi görürsün komiklerin de gelişir büyüüp ihtimal late puberte değilsin o o kadar yaygın bisi değil ama öyleyse dert edeceğin bisi yok gelişim devam eder+17yim şuan late puberty knk bonemass gelir mi biraz sence? boneless olma ihtimalim çok yüksek çünkü dense değil bonelerim hiç
kanka ergenliğe 14 yaşımın ortasında girdim amkKankam valla atacaksan bi bakarız sonuçta sırf senin boneless yüzünü buraya atmak için ban yemeye değer mi?
late puberte nedense herkes kanka 188 olmuşsun 17 sin bence normal ergenlik eğer late pubertyse zaten tipi sıktır et büyük ihtimal 2 metreyi görürsün komiklerin de gelişir büyüüp ihtimal late puberte değilsin o o kadar yaygın bisi değil ama öyleyse dert edeceğin bisi yok gelişim devam eder
Eğer gerçekten late bloomersen ki hala inanmiyorum yalan söylüyorsun dmeek değil bu sadece sen öyle biliyosundur zaten herkes kendini late boomer sanar az çok ama eğer gerçekten öyleysen zaten kemik gelişmi görürsünyüzümü gören 15 yaşında falan sanıyor beni olum ben bu hayatın anasını sikiyim o boneless kemiklerin dnasındaki pattern sarmalınında amınakoyim
kanka bakalım inşallah gelişir biraz 18-19 a kadar beklicem olmadı implant artık. ben hep uzundum bide oda var yani bilemiyorum.Eğer gerçekten late bloomersen ki hala inanmiyorum yalan söylüyorsun dmeek değil bu sadece sen öyle biliyosundur zaten herkes kendini late boomer sanar az çok ama eğer gerçekten öyleysen zaten kemik gelişmi görürsün
implant gereksizkanka bakalım inşallah gelişir biraz 18-19 a kadar beklicem olmadı implant artık. ben hep uzundum bide oda var yani bilemiyorum.
bende aynı ama kesin kemiklerden + zayıf mandibulabeyelr bu lanet seyden nasıl ve nezaman kurtuluyoz 17yım hala var aq
brootalmandibula overrated çok takmabende aynı ama kesin kemiklerden + zayıf mandibulabrootal
kanka nasıl overrated baya önemli kemikmandibula overrated çok takma
Overrated kanka tecavuz mağduru değilse sıkıntı değil ciddiyimkanka nasıl overrated baya önemli kemik
cutecel'im zaten aq çok ta kötü olmuyor ama forward growth lazım çeneyemandibula overrated çok takma
tecavuz mağduru nerden geldiOverrated kanka tecavuz mağduru değilse sıkıntı değil ciddiyim
tecavuz mağduru nerden geldi![]()
Kanka valla çok gerekli değil zaten hatta belki sana halodur ciddiyimcutecel'im zaten aq çok ta kötü olmuyor ama forward growth lazım çeneye
halledicezMandibuladan bahsediyorum chin area önemli
Neyse ben gidiyom gelecek ay yine gelirim büyük ihtimal bb cnmhalledicez![]()
Kendine iyi bak aga unut burayi (iyi manada)Neyse ben gidiyom gelecek ay yine gelirim büyük ihtimal bb cnm
Kanka sürekli kendine cutecel diyip duruyon sana yükselmeye başladım artık ppninde etkisi olabilircutecel'im zaten aq çok ta kötü olmuyor ama forward growth lazım çeneye
Susuyorum aq bidaha diyeni #########Kanka sürekli kendine cutecel diyip duruyon sana yükselmeye başladım artık ppninde etkisi olabilir
Çok yanlızım özür dilerimSusuyorum aq bidaha diyeni #########![]()
Bitti kankam. Ergenliğe bel bağlama maalesef. Sen de ben ve Kayra gibi full shave pretty cute boy tipine geç. Ben şimdi bir de Clark cent tarzı kenarları belli gözlük alacağım eyvah valla brutal femboy olduk çok iyi+17yim şuan late puberty knk bonemass gelir mi biraz sence? boneless olma ihtimalim çok yüksek çünkü dense değil bonelerim hiç
Bununyazana kadar sana yükseldim. Burada balveye çok yükseliyorummeyvajSusuyorum aq bidaha diyeni #########![]()
Bununyazana kadar sana yükseldim. Burada balveye çok yükseliyorummeyvaj
Şey... UwU![]()