baby fat ne zaan gider

Jahrein

Jahrein

mal
beyelr bu lanet seyden nasıl ve nezaman kurtuluyoz 17yım hala var aq

• +1
Reactions: Thrill and Kayra139
  • +1
Reactions: Thrill and Jahrein
ne olabilir sence başka? direkt yağ olacağını pek düşünmüyorum 13-14 falan bf @eniyiguresci

• +1
Reactions: Thrill
ne olabilir sence başka? direkt yağ olacağını pek düşünmüyorum 13-14 falan bf @eniyiguresci
Bf ölçümünü kafadan mi söylüyon yoksa hesapladın mi yaklaşık olarak

• +1
  • +1
Reactions: Thrill and eniyiguresci
knk boyun bel falan fistan ölçtüm 13 çıktı
Jahreyn zaten az çok yapman gerekeni biliyosundur bi tane botb vardı onu bi oku bide gelişmemiş mandibula öyle da bilir boneless olabilirsin yani bi de başka bi sebebi daha olabilir boyunu kilonu söyle bi

• +1
Reactions: Thrill, why not me?, flows5991 and 1 other person
Jahreyn zaten az çok yapman gerekeni biliyosundur bi tane botb vardı onu bi oku bide gelişmemiş mandibula öyle da bilir boneless olabilirsin yani bi de başka bi sebebi daha olabilir boyunu kilonu söyle bi
1.88 70 kiloyum knk. benim yüzdeki kemiklerin pozisyonlar iyi ama cılızlar amk bonelesslik var bir tık ama hani deriyi tutamayacak düzeyde değildir herhalde. yumuşak yani bide direkt yağ gibi yanaklarım

• +1
1.88 70 kiloyum knk. benim yüzdeki kemiklerin pozisyonlar iyi ama cılızlar amk bonelesslik var bir tık ama hani deriyi tutamayacak düzeyde değildir herhalde. yumuşak yani bide direkt yağ gibi yanaklarım
Kanka onu elleyerek anlayamazsın büyük ihtimalle boneless sin deriyi tutma ile alakalı değil zaten bi zahmet deriyi tutsun sen yine o botb yi oku link atamadım ama başlıktan anlarsın sabah olunca bakarlar yine bi debloat ilaçları falan da var da pek araştırmadım biri yazar sabah

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Jahrein and flows5991
Zaten eğer yeterince iyi kemiklerin yoksa baby fat iyidir.

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Jahrein
Ki belki sadece sen oyle oldugunu saniyosundur ostersen foto at bakiyim belki düz deridir foto at bakim

• +1
Reactions: Thrill, Jahrein and flows5991
foto olmadan bi sik söylenmez

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Jahrein and 1 other person
Atacaksan bi tik hizzli at yatacam amk mesai yapıyoz amk orgunda

• +1
Atacaksan bi tik hizzli at yatacam amk mesai yapıyoz amk orgunda
kanka bılmıyom belki sonrada çok büyük ihtimal bonelessim amk ne yapabilirim bunun için ben yarrağı yedik mi

• +1
bölgesel yağ yakıc iğnelerden al

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill and Jahrein
kanka bılmıyom belki sonrada çok büyük ihtimal bonelessim amk ne yapabilirim bunun için ben yarrağı yedik mi
Kanka ne biliyim boneless misin gormemiz lazım yemiş de olabilirsin sorun olmayadabilir ama çok kafaya takma baby fat iyidir büyük ihtimalle bonelessin olmayan under eye supporta yardımcı oluyor zayıflamak her zaman en iyisi değil

• +1
Bu arada yüzünü kimseye atma kafana göre skodndodmfod

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139 and Jahrein
Bu arada yüzünü kimseye atma kafana göre skodndodmfod
+17yim şuan late puberty knk bonemass gelir mi biraz sence? boneless olma ihtimalim çok yüksek çünkü dense değil bonelerim hiç

• +1
kanka zaten ben orkta dokslanmak istemiyorum
Kankam valla atacaksan bi bakarız sonuçta sırf senin boneless yüzünü buraya atmak için ban yemeye değer mi?😂
+17yim şuan late puberty knk bonemass gelir mi biraz sence? boneless olma ihtimalim çok yüksek çünkü dense değil bonelerim hiç
late puberte nedense herkes kanka 188 olmuşsun 17 sin bence normal ergenlik eğer late pubertyse zaten tipi sıktır et büyük ihtimal 2 metreyi görürsün komiklerin de gelişir büyüüp ihtimal late puberte değilsin o o kadar yaygın bisi değil ama öyleyse dert edeceğin bisi yok gelişim devam eder

• +1
Kankam valla atacaksan bi bakarız sonuçta sırf senin boneless yüzünü buraya atmak için ban yemeye değer mi?😂

late puberte nedense herkes kanka 188 olmuşsun 17 sin bence normal ergenlik eğer late pubertyse zaten tipi sıktır et büyük ihtimal 2 metreyi görürsün komiklerin de gelişir büyüüp ihtimal late puberte değilsin o o kadar yaygın bisi değil ama öyleyse dert edeceğin bisi yok gelişim devam eder
kanka ergenliğe 14 yaşımın ortasında girdim amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and eniyiguresci
growth patterne göre değişmiyor mu boyun uzaması vb.

• +1
yüzümü gören 15 yaşında falan sanıyor beni olum ben bu hayatın anasını sikiyim o boneless kemiklerin dnasındaki pattern sarmalınında amınakoyim

• +1
yüzümü gören 15 yaşında falan sanıyor beni olum ben bu hayatın anasını sikiyim o boneless kemiklerin dnasındaki pattern sarmalınında amınakoyim
Eğer gerçekten late bloomersen ki hala inanmiyorum yalan söylüyorsun dmeek değil bu sadece sen öyle biliyosundur zaten herkes kendini late boomer sanar az çok ama eğer gerçekten öyleysen zaten kemik gelişmi görürsün

• +1
Eğer gerçekten late bloomersen ki hala inanmiyorum yalan söylüyorsun dmeek değil bu sadece sen öyle biliyosundur zaten herkes kendini late boomer sanar az çok ama eğer gerçekten öyleysen zaten kemik gelişmi görürsün
kanka bakalım inşallah gelişir biraz 18-19 a kadar beklicem olmadı implant artık. ben hep uzundum bide oda var yani bilemiyorum.

• +1
kanka bakalım inşallah gelişir biraz 18-19 a kadar beklicem olmadı implant artık. ben hep uzundum bide oda var yani bilemiyorum.
implant gereksiz

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Ameliyat Masası
beyelr bu lanet seyden nasıl ve nezaman kurtuluyoz 17yım hala var aq
bende aynı ama kesin kemiklerden + zayıf mandibula 😢 brootal

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Jahrein
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Kayra139
  • +1
Reactions: Jahrein
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and eniyiguresci
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and eniyiguresci
cutecel'im zaten aq çok ta kötü olmuyor ama forward growth lazım çeneye
Kanka valla çok gerekli değil zaten hatta belki sana halodur ciddiyim

• Love it
Reactions: Kayra139
Mandibuladan bahsediyorum chin area önemli

• +1
Reactions: Kayra139
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and eniyiguresci
cutecel'im zaten aq çok ta kötü olmuyor ama forward growth lazım çeneye
Kanka sürekli kendine cutecel diyip duruyon sana yükselmeye başladım artık ppninde etkisi olabilir

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası and Kayra139
Kanka sürekli kendine cutecel diyip duruyon sana yükselmeye başladım artık ppninde etkisi olabilir
Susuyorum aq bidaha diyeni ######### :lul::lul:

• JFL
Reactions: Auchelius and Orcairis
Bitti kankam. Ergenliğe bel bağlama maalesef. Sen de ben ve Kayra gibi full shave pretty cute boy tipine geç. Ben şimdi bir de Clark cent tarzı kenarları belli gözlük alacağım eyvah valla brutal femboy olduk çok iyi

• +1
  • So Sad
Reactions: Jahrein and Orcairis
  • JFL
Reactions: why not me?, Orcairis and Kayra139
Şey... UwU 👉👈
20251028 004626

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
Kanka şimdi alt çenen eduard badaluta tarzı şöyle mi? Eğer böyleyse aramıza hoş geldin literal cuteboy maxxed olman lazım
Ad7fecc7b5c9f09fdee19f3a7b7ed344
3563235 images   2023 08 01T101427672
Screenshot 20260129 040202 YouTube

Görebileceğin üzere mandibula küçük. Bu tarz mandibulada bendeki de böyle gülerken çenen yok oluyor yandan görüntüde. Resmen boru hattı gibi alttaki dil kası aşağıyla birleşiyor ve cooked oluyorsun. AMA BU KÜÇÜK MANDİBULAYI KURTARÖANIN BİR YÖNTEMİ VAR O DA BRUTAL BİR FRONT
20241126 IXQ5A2ijeER56Z M
49a10e8a6c1dad4853e78576fbbe7f0f

Kanka tabii ki böyle gözükemeyeceksin sen leon s kennedy değilsin ben de değilim ama anlayacağın bu tarz pretty boy archı tek şartın. Keçi sakalı yakışıyorsa uzatbilirsin btw

• +1
Reactions: Kayra139 and Orcairis