babystickley

jsbera

jsbera

Iron
beyler babystickley hakkında ne düşünüyorsunuz? adamın neleri cope mesela stickley hakkındaki yorumlarınızı merak ettim. bir videoda forward growthun canthal tilti az buçuk olsada düzelteceğini söylemiş bunun doğru olup olmadığını ogrenmek istedim birde adam iyi ve mantıklı içerik üretiyor bence fraud mudur bilmiyorum

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 5 others
baby stickleyin o götünü sikeyim yıl oldu 2025 amk looksmaxxi de sikeyim bu forumun da amına koyayım

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: why not me?, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 7 others
beyler babystickley hakkında ne düşünüyorsunuz? adamın neleri cope mesela stickley hakkındaki yorumlarınızı merak ettim. bir videoda forward growthun canthal tilti az buçuk olsada düzelteceğini söylemiş bunun doğru olup olmadığını ogrenmek istedim birde adam iyi ve mantıklı içerik üretiyor bence fraud mudur bilmiyorum
Hayati cope grey kardesim benim

• +1
Reactions: INeedToBeChad, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 3 others
baby stickleyin o götünü sikeyim yıl oldu 2025 amk looksmaxxi de sikeyim bu forumun da amına koyayım
gifdeki kopek ne kadar tatlı la

• Love it
  • +1
Reactions: Kayra139, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 3 others
Cope kanka güvenme babyshitley jester patel en basit su iç whole food ye tarzı tavsiyeleri dışında tamamı cope para basmak amaçları

• +1
Reactions: INeedToBeChad, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 3 others
uudd ile kalıcı hunter eyes copeluyo kanka stickley method fln diyede satıyo

• +1
Reactions: INeedToBeChad, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 2 others
uudd ile kalıcı hunter eyes copeluyo kanka stickley method fln diyede satıyo
uuddnin wrinklesa sebep oldugunu bilmeyen mi var mal mı bu adam aq

• +1
Reactions: INeedToBeChad, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 1 other person
Cope kanka güvenme babyshitley jester patel en basit su iç whole food ye tarzı tavsiyeleri dışında tamamı cope para basmak amaçları
yaptığı trainingler peki looksmaxxe dahil olan kategoride?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk and pashanimair
Bebekboklu

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 2 others
adamın gözleri hala negatif videolarda pozitif diye yutturmaya çalışıyo:ROFLMAO:

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, Dwrk and 1 other person
adamın gözleri hala negatif videolarda pozitif diye yutturmaya çalışıyo:ROFLMAO:
peki negatifliği azaltıcak azda olsa yukarı cıkaracak yada negatif oldugunu kısıtlayacak bir çözüm var mı?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, pashanimair and 1 other person
peki negatifliği azaltıcak azda olsa yukarı cıkaracak yada negatif oldugunu kısıtlayacak bir çözüm var mı?
kanka ttde bahsedilerin çoğu şey cope bunu bilsen yeterli gözünün negatifliğini neğiştiremezsin

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Dwrk and 1 other person
facelift

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 4 others
kanka ttde bahsedilerin çoğu şey cope bunu bilsen yeterli gözünün negatifliğini neğiştiremezsin
evet onu anladım malesef ama peki onun negatif gözükmesinden sakıyacak herhangi bir ilüzyon vb. yani eşek kadar negatif gözüktürmeyecek bir tips var mı?

• +1
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 4 others
evet onu anladım malesef ama peki onun negatif gözükmesinden sakıyacak herhangi bir ilüzyon vb. yani eşek kadar negatif gözüktürmeyecek bir tips var mı?
auricularis kasını çalıştırmayı öğren
kulağını falan oynatabiliyosan onu bu kas sayesinde yapıyosun bu kası çalıştırmayı öğrendiğin zaman ve o kası kastığın zaman yüzün geriliyo bu da dolaylı yoldan gözün negatifliğini azaltabilir
7 24 öyle geziyorum ve daha iyi görünüyorum ne yalan söyliyim

• +1
  • Love it
auricularis kasını çalıştırmayı öğren
kulağını falan oynatabiliyosan onu bu kas sayesinde yapıyosun bu kası çalıştırmayı öğrendiğin zaman ve o kası kastığın zaman yüzün geriliyo bu da dolaylı yoldan gözün negatifliğini azaltabilir
7 24 öyle geziyorum ve daha iyi görünüyorum ne yalan söyliyim
arkadaşlarım daşağına kulaklarını oynatıyorlardı megersem ascendlemisler aq. peki 7 24 oyle tutmaya çalışyıor musun yoksa aklında olmamana rağmen öyle kalabiliyor mu?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Dwrk
arkadaşlarım daşağına kulaklarını oynatıyorlardı megersem ascendlemisler aq. peki 7 24 oyle tutmaya çalışyıor musun yoksa aklında olmamana rağmen öyle kalabiliyor mu?
kanka 7 24 gerili kalmıyo istediğim zaman kasabiliyosun zaten ve ağrı falan yapmıyo 4 5 saat öyle tutmazsan ağrımaz
dışarda olduğum zaman, kalabalık bi ortama giriceğim zaman vs. kasıyorum
eye areanı çok daha canlı gösteriyo kesinlikle

• +1
  • Love it
kanka 7 24 gerili kalmıyo istediğim zaman kasabiliyosun zaten ve ağrı falan yapmıyo 4 5 saat öyle tutmazsan ağrımaz
dışarda olduğum zaman, kalabalık bi ortama giriceğim zaman vs. kasıyorum
eye areanı çok daha canlı gösteriyo kesinlikle
o kasi calistirmayla ilgili ozellikle bulamayacagim bir tipsin var mi peki reis

• +1
o kasi calistirmayla ilgili ozellikle bulamayacagim bir tipsin var mi peki reis
kanka yok valla ya forumda falan da rastlamadım daha önce bahsedeni de duymadım kendim keşfettim zaten eye areaya etki ettiğini
kulağımı oynatıyodum bi baktım daha yakışıklıyım amk
hali hazırda kulağını oynatabiliyosan devam et zamanla gelişir zaten
daha çok genetik bi şey de olabilir bu kas yetisi benim babamda da vardı çünkü herkes çalıştıramıyo diye biliyorum o kası

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Dwrk and 2 others
kanka yok valla ya forumda falan da rastlamadım daha önce bahsedeni de duymadım kendim keşfettim zaten eye areaya etki ettiğini
daha çok genetik bi şey de olabilir bu kas yetisi benim babamda da vardı çünkü herkes çalıştıramıyo diye biliyorum o kası
Thread açsana buna işe yarar bilgi baya

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, jsbera and 2 others
Jfl bumpp

• +1
  • JFL
Reactions: Dwrk and pashanimair
bilmiyorum arkadasim bunu bilmedsn onun ustunde calisiyormus sonra kullanabilmeue baslamis. he bide ukalalik gibi gozukmesin ama stickley bunu bi reelste anlatmisti bu kadaf etkili oldugunh bilmiyordum cok sagolasin reis

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and swaggy
bilmiyorum arkadasim bunu bilmedsn onun ustunde calisiyormus sonra kullanabilmeue baslamis. he bide ukalalik gibi gozukmesin ama stickley bunu bi reelste anlatmisti bu kadaf etkili oldugunh bilmiyordum cok sagolasin reis
kanka efektif ya güzel fraud
çalışabiliyosan çalış ytde vardır tutorial bilmiyom bakmadım da
işine yarar

• +1
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya
Screenshot 2025 08 09 00 22 47 457 comzhiliaoappmusically

• JFL
Reactions: fefep, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 3 others
kanka efektif ya güzel fraud
çalışabiliyosan çalış ytde vardır tutorial bilmiyom bakmadım da
işine yarar
saolasin reisim iyi akşamlar dilerim

• +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 1 other person

Attachments

• Screenshot_2025-08-09-01-55-27-180_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-09-01-55-27-180_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg
    285 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, yadih, Dwrk and 1 other person
tiktok cok eglenceli yer la herkesi ragebaitliyom
cok rahat banlatirsin btw oda seni banlatabilir tiktokta küfürlü mesajlara bikac report atınca 1-2 hafta ban yiyorsun

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust
sadece gözlerini kıs knk 🥀

• +1
Reactions: jsbera and pashanimair