orhanhic
Equinox
üşeniyom değer mi almaya dökücüyle falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
low t trait yabmaüşeniyom değer mi almaya dökücüyle falan
makineyle hafif ustunden gec kısalt sıfır alinca cok feminen duruyoüşeniyom değer mi almaya dökücüyle falan
bence de ama bilemedimGereksiz
batık falan yapmıyo mu sonradan çıkarkenkotu kokuyo ya ugrastirici makineyle al gec
doğru da ne bilemlow t trait yabma
bende en fazla 3 numara var tıraş makinesi ucu öbür türlü nası yapcammakineyle hafif ustunden gec kısalt sıfır alinca cok feminen duruyo
bilmiombende en fazla 3 numara var tıraş makinesi ucu öbür türlü nası yapcam
jilet batık yapar makine yapmazbence de ama bilemedim
batık falan yapmıyo mu sonradan çıkarken
o çıkarkenki boktan görüntü zaten tereddütte bırakıyo biraz
doğru da ne bilem
Makineyi vur gecüşeniyom değer mi almaya dökücüyle falan
0 alınca baya güzel ve estetik duruyor hele vücudunda estetikse bacağınıda diğer vücud kıllarınıda alınca baya estetik güzel duruyorsun en kötü 1 kere denersin kafana yatarsa yapmaya devam edersin jiletle alırsan uzamaya doğru batıyormuş hissi falan oluyor garip bir hissi var o yüzden ya tüy dökücü yada makine kullan.üşeniyom değer mi almaya dökücüyle falan
yeni çıkarkenki görüntü hiç hoşuma gitmiyo0 alınca baya güzel ve estetik duruyor hele vücudunda estetikse bacağınıda diğer vücud kıllarınıda alınca baya estetik güzel duruyorsun en kötü 1 kere denersin kafana yatarsa yapmaya devam edersin jiletle alırsan uzamaya doğru batıyormuş hissi falan oluyor garip bir hissi var o yüzden ya tüy dökücü yada makine kullan.
Daha uzun sürer makineye göre çünkü kökünden dökülüyor ve çıkarkenki görüntü rahatsız etsede bir kaç hafta tahammül edebiliyorsan almana gerek kalmaz ben neredeyse her yazın alıyorum bacak kıllarımı baya güzel estetik duruyor hemde sporla uğraştığım için almak zorundayım.yeni çıkarkenki görüntü hiç hoşuma gitmiyo
bi kere alırsam sonra sürekli almak zorunda kalırım yaz bitene kadar
ondan thread açtım zaten
tüy dökücü kullanırsam çıkması daha mı uzun sürer yoksa makineyle aynı mı?
Kaç seans sürdüboyun altı genital bölgeler hariç lazer yaptırdım full vücuda
çok az terliyorum öncesine göre
8-9Kaç seans sürdü
kaç k tuttuboyun altı genital bölgeler hariç lazer yaptırdım full vücuda
seans başı 3kaç k tuttu
sagolseans başı 3
göte yaptın mıboyun altı genital bölgeler hariç lazer yaptırdım full vücuda
benimkisi hayvan gibi amk bir kere aldırdım hayatımda hepsini şimdi daha çok çıktı orman bakanlığını arayacam anca yoksabacak kılı high t knk hic dokunma brncr
Show ignored content yazıyobenimkisi hayvan gibi amk bir kere aldırdım hayatımda hepsini şimdi daha çok çıktı orman bakanlığını arayacam anca yoksa
knk göte ve sike yaptırmak çok pahalı amk yaptırmadım oralaragöte yaptın mı
sike yapılıyo mu amk göte yaptırırdım ben zor alınıyo zaten amkknk göte ve sike yaptırmak çok pahalı amk yaptırmadım oralara
knk yapılıyo diye biliyorum ama baya riskliymişsike yapılıyo mu amk göte yaptırırdım ben zor alınıyo zaten amk
denesene bizim içinknk yapılıyo diye biliyorum ama baya riskliymiş
hayatta göt kılı kadar iğrenç çok az şey vargötünüzü niye aldırıyonuz amk
hangi göt kılıhayatta göt kılı kadar iğrenç çok az şey var
genel olarak ya oraya tüy dökücü kremle almak en mantıklısıhangi göt kılı
aradaki mi üstündeki mi amk
yoksa hepsi mi
knk delirirsin amk çıkmaya başlayınca kaşıntıdangenel olarak ya oraya tüy dökücü kremle almak en mantıklısı