bağımlılık yapıcılığı yüksek olmayan antidepresan önerisi

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Control Devil
sınava kadar cinsel fonksiyonları baskılaması için kullanabileceğim ama çok bağımlılık yapıcı olmayan antidepresan var mı ya da ilaç takviye vs @ER enjoyer @Dathomirian Zabrak @Resistance.

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, kurdistan and 5 others
Metamfetamin

Patrick Drooling GIF

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Topkra, Auchelius, Thrill and 6 others
75 anafranil al

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, kurdistan and 3 others
knk ders calış yeterli olur bir hedef koy kendine zaten aklına gelmez öyle şeyler

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, jsbera and 4 others
knk ders calış yeterli olur bir hedef koy kendine zaten aklına gelmez öyle şeyler
o öyle olmuyor kanka 70 günlük nofapi bozdum dün bayır domuzu gibi oluyorum ders çalışırkende aklım başka düşüncelere kayıyor

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, kurdistan and 3 others
o öyle olmuyor kanka 70 günlük nofapi bozdum dün bayır domuzu gibi oluyorum ders çalışırkende aklım başka düşüncelere kayıyor
kral o libidonla alakalıdır. Birde bişi dicem 70 gün nofap niye yaptın olm zaten sen boşalmazsan uyurken rüyalanma yaşayıp boşalıyon haftada 1 e düşürsen yeterdi aslında.

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, jsbera and 3 others
kral o libidonla alakalıdır. Birde bişi dicem 70 gün nofap niye yaptın olm zaten sen boşalmazsan uyurken rüyalanma yaşayıp boşalıyon haftada 1 e düşürsen yeterdi aslında.
70 gün boyunca harbi etkisini gördün mü yapak mı bizde ona göre

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, jsbera and 1 other person
70 gün boyunca harbi etkisini gördün mü yapak mı bizde ona göre
haftada 1 yapamam zihinsel olarak çöküyorum dopamin sistemim hassas
ben sizin gibi normal bir bünyeye sahip değilim anormal olduğum için yaptım biraz etki etti bende ders falan çalışmaya başlamıştım şimdi tekrar yarra yedim sizler benim gibi etkilenmediğiniz için yapmanıza gerek yok

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, kurdistan and 1 other person
haftada 1 yapamam zihinsel olarak çöküyorum dopamin sistemim hassas
ben sizin gibi normal bir bünyeye sahip değilim anormal olduğum için yaptım biraz etki etti bende ders falan çalışmaya başlamıştım şimdi tekrar yarra yedim sizler benim gibi etkilenmediğiniz için yapmanıza gerek yok
31 çektiği için ölen adam

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: szenn, Auchelius, Thrill and 7 others
sınava kadar cinsel fonksiyonları baskılaması için kullanabileceğim ama çok bağımlılık yapıcı olmayan antidepresan var mı ya da ilaç takviye vs @ER enjoyer @Dathomirian Zabrak @Resistance.
psikaytriste gidip depresyon larpı sık peynir ekmek gibi yazıyolar zaten
muhtemelen lustral tarzı klasik ssri'lardan yazıcak ki çoğu ssri istediğin etkiyi vericek zaten

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill and İNTİKAM VAKTİ
Sigara

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, urlordd and 1 other person
Wellbutrin XL 150 MG. Dopamini uzun ama stabil bir şekilde salgılatıyor. Yan etkisi oranı düşük kendim kullanıyorum odaklanmayı arttırıyor ama 150 mg bana yeterli gelmedi 300 mg'a çıkmayı düşünüyorum.

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ, Auchelius and 1 other person
Aynisini yazacaktim, anksiyeteni arttirabilir biraz ama dopamin seviyelerini arttiriyor ben kullanirken turkiyede baya motivasyon sagliyordu.
SSRI grubundan KESINLIKLE uzak dur bagimli olursun
Turkiyede OTC alinabiliyor wellbutrin en azindan 2025 sonuna kadar oyleydi denetim yok
Wellbutrin XL 150 MG. Dopamini uzun ama stabil bir şekilde salgılatıyor. Yan etkisi oranı düşük kendim kullanıyorum odaklanmayı arttırıyor ama 150 mg bana yeterli gelmedi 300 mg'a çıkmayı düşünüyorum.

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill and Auchelius
Wellbutrin 23.gün
Verdiği etkiler tüm gün boyunca yavaş olsa da hissediliyor, dopamin çöküşü daha az ve daha odaklanmış,enerjik hissediyorsunuz. Sigaradan aldığım his bile azaldı çünkü dopamin reseptörlerini etkiliyor. Sigarayı bırakmak istiyorsanız kesinlikle deneyin.
Olumsuz tarafı ise kaygılı bir beyne sahip olduğum için gece uykumda uyandırıp durduk yere korku yaşamaya başladım, kafamın içi hiç susmuyor. Doktordan yanına anksiyolitik isteyeceğim eğer kabul etmezse SSRI geçebilirim bilmiyorum ama onda da olumsuz duyguları baskıladığı gibi libidoyu ve zevk alma yeteneğini de baskılayabiliyor.

• +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill and İNTİKAM VAKTİ
Wellbutrin 23.gün
Verdiği etkiler tüm gün boyunca yavaş olsa da hissediliyor, dopamin çöküşü daha az ve daha odaklanmış,enerjik hissediyorsunuz. Sigaradan aldığım his bile azaldı çünkü dopamin reseptörlerini etkiliyor. Sigarayı bırakmak istiyorsanız kesinlikle deneyin.
Olumsuz tarafı ise kaygılı bir beyne sahip olduğum için gece uykumda uyandırıp durduk yere korku yaşamaya başladım, kafamın içi hiç susmuyor. Doktordan yanına anksiyolitik isteyeceğim eğer kabul etmezse SSRI geçebilirim bilmiyorum ama onda da olumsuz duyguları baskıladığı gibi libidoyu ve zevk alma yeteneğini de baskılayabiliyor.
Dopamin reseptorunu etkilyor derken hassaslastiriyor mu duyarsizlastiriyor mu bugun baslicam

• +1
Reactions: Thrill and Auchelius
ya salak orospucocugu sg burdan amk

• +1
Reactions: Thrill
Dopamin reseptorunu etkilyor derken hassaslastiriyor mu duyarsizlastiriyor mu bugun baslicam
Dopamin salınımı için reseptörlere bağlanıyor. Duyarsızlaşma diye bir şey yok, onu sadece metamfetamin gibi beyindeki tüm dopamin rezervlerini sinapsa boşaltan sizi kısa süreliğine tanrı gibi hissettiren uyarıcılar duyarsızlaştırır beyni sadece.

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill and İNTİKAM VAKTİ
@DarkWarrior İŞİM GEREĞİ EN KÜÇÜK HATAYA TAVİZ VERMEMEM GEREKİYOR BUNUN OLUŞTURDUĞU ANKSİYETE VE ANLIK DOPAMİN DÜŞÜŞLERİ İÇİN WELBUTRİN ÖNERİRMİSİN KARDEŞİM

• +1
@DarkWarrior İŞİM GEREĞİ EN KÜÇÜK HATAYA TAVİZ VERMEMEM GEREKİYOR BUNUN OLUŞTURDUĞU ANKSİYETE VE ANLIK DOPAMİN DÜŞÜŞLERİ İÇİN WELBUTRİN ÖNERİRMİSİN KARDEŞİM
Wellbutrin enerji verir, libidoyu arttırır, konsantrasyonu arttırır, mutlu eder tam bir life hack. Ama anksiyete konusunda bir etkisi yok. Tek bir 150 mg hap 12 saate yayılmış uzun salınıma sahip. Etkisi uzun ve stabil. Başlarda yan etki olarak baş ağrısı yapabilir ama geçici tamamen. Dopamin çöküşü yaşamazsın kesinlikle, ben işte çalışırken tükeniyordum baya ama wellbutrinden sonra azaldı. Doktor izin verse wellbutrinin yanına concerta çakacağım aq ben otizmli olduğum için dopamin sistemim gerçekten berbat ve uyarıcılarla kendimi olağan üstü biriymiş gibi hissediyorum.

• +1
Reactions: piuafl, Thrill, Auchelius and 1 other person
Wellbutrin enerji verir, libidoyu arttırır, konsantrasyonu arttırır, mutlu eder tam bir life hack. Ama anksiyete konusunda bir etkisi yok. Tek bir 150 mg hap 12 saate yayılmış uzun salınıma sahip. Etkisi uzun ve stabil. Başlarda yan etki olarak baş ağrısı yapabilir ama geçici tamamen. Dopamin çöküşü yaşamazsın kesinlikle, ben işte çalışırken tükeniyordum baya ama wellbutrinden sonra azaldı. Doktor izin verse wellbutrinin yanına concerta çakacağım aq ben otizmli olduğum için dopamin sistemim gerçekten berbat ve uyarıcılarla kendimi olağan üstü biriymiş gibi hissediyorum.
bugün bana doktor wellbutrin xl yazdi müsait olduğunda bana ulaşabilir misin bikaç şey sormak istiyorum

• +1
bugün bana doktor wellbutrin xl yazdi müsait olduğunda bana ulaşabilir misin bikaç şey sormak istiyorum
evet sor bro müsaitim

• +1
XANAX başlarda işe yaramıyor zannettim ama kullanmaya devam ettikçe 10 dakika içinde etki etmeye başladı, sanki beynimin içine huzur bombası atılmış ve o rahatlama beynimi orgazm ediyordu. Doktor aşırı panik atak ve anksiyete durumlarında yut dedi ama harbiden bağımlılık yapıyor en kötü tarafı da ilacı kesince anksiyete daha çok bastırıyor amk @ER enjoyer

• +1
evet sor bro müsaitim
birinci soru alkol, alkolden tamamen uzak mı durmak zorundayım?

ikincisi bende zaten baş dönmesi vardı daha da kötü oldu her ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor böyle bir etki gördün mü?

tolerans vb yaşanıyor mu? doz arttırmak ya da daha güçlü bir ilaca geçmek istemiyorum açıkçası

ders çalışmanda etkili oldu mu?

biraz duygusuz hissediyorum robot gibi bu normal mi?

görüdüğün hoşuna gitmeyen yan etki vb başka bir şey oldu mu? ya da ilaca başladığınean beri kaçındığın şeyler

yıllardır aşırı uyku problemim olmasına rağmen doktor yazdı zaten uykuya dalamıyorum normslde ne yapabilirim?

• +1
Reactions: Atsizz and Thrill
XANAX başlarda işe yaramıyor zannettim ama kullanmaya devam ettikçe 10 dakika içinde etki etmeye başladı, sanki beynimin içine huzur bombası atılmış ve o rahatlama beynimi orgazm ediyordu. Doktor aşırı panik atak ve anksiyete durumlarında yut dedi ama harbiden bağımlılık yapıyor en kötü tarafı da ilacı kesince anksiyete daha çok bastırıyor amk @ER enjoyer
evet cunku beynının gabasını anlık olarak aktıf edıyorsun ve anksıyeteyle yasamayı ogrenemıyorsun kanka pm gel neyden anksıyete yaptıgını soyle sana onla nasıl yasayacagını soyleyeyım

• JFL
Reactions: Thrill and Atsizz