iwishiwastaller
Iron
beyler olayı kısa kesicem şimdi elimde bir kız var
ben buna dün siktiri koydum ama salak kafam onu hala sevdiğim için içim rahat etmiyor sürekli bi huzursuzluk stres, gece 4-5 de kulaklığı aldım parka gittim spor yaptım biraz oturdum sonra eve gelip yattım, ne yapsam içimdeki o his geçmiyor
buna geri dönsem net kabul eder ama yüzüm yok bunu yapmaya
biraz stalk yaptım daha önce görmediğim fotolarını koymuş hesaplarına
kısacası bi bahane uydurup buna geri dönüp içimi rahatlatmam lazım yoksa daha kötü olucam ne diyebilirim yardım edin amk
rate olarak lmtb falan derim cutecel boy olarak benden kısa ki bu manlet olan ben için büyük bir avantaj, para olarakda beni solluyor güncel olarak çalışmadığım içinde olabilir çok önemli değil
bana gelirsek fraudlu halimde hmtn falanım looksmax yapmıyorum çünkü param yok amk yapsam birkaç küçük hardmax ile iyi bir potansiyelim var neyse
bana gelirsek fraudlu halimde hmtn falanım looksmax yapmıyorum çünkü param yok amk yapsam birkaç küçük hardmax ile iyi bir potansiyelim var neyse
ben buna dün siktiri koydum ama salak kafam onu hala sevdiğim için içim rahat etmiyor sürekli bi huzursuzluk stres, gece 4-5 de kulaklığı aldım parka gittim spor yaptım biraz oturdum sonra eve gelip yattım, ne yapsam içimdeki o his geçmiyor
buna geri dönsem net kabul eder ama yüzüm yok bunu yapmaya
biraz stalk yaptım daha önce görmediğim fotolarını koymuş hesaplarına
kısacası bi bahane uydurup buna geri dönüp içimi rahatlatmam lazım yoksa daha kötü olucam ne diyebilirim yardım edin amk