iblamegenetics-
Coping
a onda lagano boli te kurac samo pazi da tih nebi burnalo fat pads nije nista dokazano a ja sam se bojao realnonemam kera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a onda lagano boli te kurac samo pazi da tih nebi burnalo fat pads nije nista dokazano a ja sam se bojao realnonemam kera
Kebab i burek batonzm kako se ugojis toliko in the first place isk
Samo oni koji su se mesali lolnije gotovo brt vecina ljudi u srbiji ima
didnt know hating on albanians was popular in the westabsolutely disgusting language
inb4 the shitty albanians
Koje ti imas?Samo oni koji su se mesali lol
ZeleneKoje ti imas?
au boli te kurac imas vremena
a nemam pojma 187 sam mozda to ne znaci da je kraj sa pubertetom jer imam voice crackove i neam nesto dlaka na nogi i rastem jos uvek a u faci su mi promene pocele tek pocetak ove godine takods moguceau boli te kurac imas vremena
I ja sam 07 dwja se osecam ko unc ovde jebo mater
ma da unc pogledaj amnesia ili svi bigjim brate ovi su svi 25+ja se osecam ko unc ovde jebo mater
brate ja usao u pubertet sa 15 sad imam 17, 189 sam porasto 4 cm ove godine, cale mi rasto do 21, lifefuel mozda jos porastem, lhtn sam facially isk lep je zivot ali rottujem na orgu, jer ne mogu da pricam sa idiotima irla nemam pojma 187 sam mozda to ne znaci da je kraj sa pubertetom jer imam voice crackove i neam nesto dlaka na nogi i rastem jos uvek a u faci su mi promene pocele tek pocetak ove godine takods moguce
brate ima jako mnogo kidara hahahahhma da unc pogledaj amnesia ili svi bigjim brate ovi su svi 25+
Ja voice cracks idalje imam s 18a nemam pojma 187 sam mozda to ne znaci da je kraj sa pubertetom jer imam voice crackove i neam nesto dlaka na nogi i rastem jos uvek a u faci su mi promene pocele tek pocetak ove godine takods moguce
where are the balkan niggers at
View attachment 4005323
Lagano bhaiboli nas kurac za tebe, salim se hvala za reps![]()
zasto ovaj lik ima vip sa 300 postova lol
i to jos lifetime vip jebotezasto ovaj lik ima vip sa 300 postova lol
trebo sam i ja dobijem ali jasonu nije radila karticai to jos lifetime vip jebote
ma lagan si buraz ja sam realno bloated trenutno i main goal mi je da smanjim to i smanjim na 10 bodyfata ili jos manje jer realno usrali me hollow cheeks vide sa malo ako smanjim bf% mozda videt ce se visebrate ja usao u pubertet sa 15 sad imam 17, 189 sam porasto 4 cm ove godine, cale mi rasto do 21, lifefuel mozda jos porastem, lhtn sam facially isk lep je zivot ali rottujem na orgu, jer ne mogu da pricam sa idiotima irl
voorhes ti giftovao??trebo sam i ja dobijem ali jasonu nije radila kartica![]()
Nemas karticu?trebo sam i ja dobijem ali jasonu nije radila kartica![]()
meni se vide na 17 posto jer imam prominent zygosema lagan si buraz ja sam realno bloated trenutno i main goal mi je da smanjim to i smanjim na 10 bodyfata ili jos manje jer realno usrali me hollow cheeks vide sa malo ako smanjim bf% mozda videt ce se vise
davoorhes ti giftovao??
ja nemam svoju jflNemas karticu?
lucky mozda cu da napravim face reveal al samo nekim ljudima hernan me je za sad jedini videomeni se vide na 17 posto jer imam prominent zygose![]()
ma lagano ne moras ako neces, ja sam scizo pa necu iskreno vrv ce me lonenely jedini videti ako se vidimo uzivolucky mozda cu da napravim face reveal al samo nekim ljudima hernan me je za sad jedini video
au jbt mogo bi i meni da promenim ovo sranje od imena i jos sam mu obecao goodbye thread kad bude jednom otiso iz orgja (ako)da
ja nemam svoju jfl
odkud si iz srbije ili? nisam procitao gore al deluje mi takoma lagano ne moras ako neces, ja sam scizo pa necu iskreno vrv ce me lonenely jedini videti ako se vidimo uzivo
nadam se da nece uskoro, lik ima dobre threadoveau jbt mogo bi i meni da promenim ovo sranje od imena i jos sam mu obecao goodbye thread kad bude jednom otiso iz orgja (ako)
jesam jesam, ti si iz cga?odkud si iz srbije ili? nisam procitao gore al deluje mi tako
realno legend je bratnadam se da nece uskoro, lik ima dobre threadove
sloveniji zivim inace sam srbin cela porodica su mi srbi al eto zivim tu nije losejesam jesam, ti si iz cga?
au bleja, cuo sam da mozes srpski da pricas na ulici i da ce te svi skontati hahahahsloveniji zivim inace sam srbin cela porodica su mi srbi al eto zivim tu nije lose
Ma da svi kontaju al neradim to pricam slovenski Ako cemo iskreno volim slovence nisu retardirani al ovi siptari ovde i (poneki bosanci) kao sto se i ponekad pronalaze neki srbini glume mafiju i retardirani su i to mnogo albanci najvise ne poznajem jednog albanca koji je normalan i kad sam bio mali potukao sam se sa svima lolau bleja, cuo sam da mozes srpski da pricas na ulici i da ce te svi skontati hahahah
brat prica svoj loreMa da svi kontaju al neradim to pricam slovenski Ako cemo iskreno volim slovence nisu retardirani al ovi siptari ovde i (poneki bosanci) kao sto se i ponekad pronalaze neki srbini glume mafiju i retardirani su i to mnogo albanci najvise ne poznajem jednog albanca koji je normalan i kad sam bio mali potukao sam se sa svima lol
Lmao lore kako mrzim siptare sve bi jih izbrisao odavde jer nisu normalnibrat prica svoj lore![]()
good, go to next threadI’m not one of them
opali neke luivi ili armani@iblamegenetics- sta mislis koje sunjalice da uzmem da mogu normalno da izgledam, uzeo bi reps 1:1 preko agenta
aahaahahah nmg to jesi lud ko cigan, a i masa zna da sam brokie donekle, moras nes reasonable da bacim, tipa reps premiatiopali neke luivi ili armani
i jos najbolja stvar je da su slovenke bas prelepe devojke i pored mog grada ima neko selo tamo je ocigledno neki Stacy spawner jer nemam pojma al sve prelepe devojke su od tamogood, go to next thread
pmacu tei jos najbolja stvar je da su slovenke bas prelepe devojke i pored mog grada ima neko selo tamo je ocigledno neki Stacy spawner jer nemam pojma al sve prelepe devojke su od tamo
hahaha e tano mogu da ti pokazujem neke stvaripmacu te
Pochti te razbiram ama ne se seshtam na kuv ezik govorish moje bi srubskiaahaahahah nmg to jesi lud ko cigan, a i masa zna da sam brokie donekle, moras nes reasonable da bacim, tipa reps premiati
sta je ovo koji kujracPochti te razbiram ama ne se seshtam na kuv ezik govorish moje bi srubski