Lihito
Fuchsia
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jebemti mater u pičku debilunobody does that
what test was it? croatian?i have an SAT yesterday and havent study ffs fuck me
croatian tommorow and after that croatian essay so double shit and after that mathswhat test was it? croatian?
ik bro, I'm croatian. I did the tests last year but I failed the fucking math bc I didn't study at all. I did the A lvlcroatian tommorow and after that croatian essay so double shit and after that maths
its nation wide standardized testing but they made it easier this year cause covid was last 2 years and shit i fucking hate globalists cucking our knowledge and making us idiots
if it werent for schwab and his goonies i would have never discovered this hellhole
brate sutra radim HR A išo sam na trinom i doslovno učim dan prije A HOĆU JEBENU ČETVORKU JER SAM IDIOTik bro, I'm croatian. I did the tests last year but I failed the fucking math bc I didn't study at all. I did the A lvl
na hrv ti je samo esej sjeban ostalo je dosta laganobrate sutra radim HR A išo sam na trinom i doslovno učim dan prije A HOĆU JEBENU ČETVORKU JER SAM IDIOT
sociologiju imam na tri faksa i molim krista da se ne prijavi previše ljudi
racunalstvošta si ti htio upisat
idem al tek na jesenski rok. jbt kod prijave sam napisao krivi pozivni broj, a 20 minuta prije zatvaranja prijava sam se tek prijavljivao tak da si linije bile zauzete u ncvvoideš li i ove godine na maturu?
eee sine moj imaš bogate starce , ja mislim postat profesor socilogije i pričat o crnoj piluli u društvu i da naučim normije to smrtiidem al tek na jesenski rok. jbt kod prijave sam napisao krivi pozivni broj, a 20 minuta prije zatvaranja prijava sam se tek prijavljivao tak da si linije bile zauzete u ncvvoal ono bmk realno. vidil sam da na tvz-u ima na jesenskom roku slobodna mjesta za sve osim racunalstva i informatike. kj ti mislis studirati?
kakav ti je dating u zagrebu je jebeš šta?
ja sam polu šiptar pola srbin iz zagreba i svi me mrze jer imam najbolji sljadoljedja sam khhv,a i nisam iz zg-a. zivim blizu cakovca. kj nisi ti zagorac?
kolko si visok? znam cistokrvnog spica iz srednje koji je izgubil nevinost s 17. lik je 1.7mja sam polu šiptar pola srbin iz zagreba i svi me mrze jer imam najbolji sljadoljed
svi smo mi metar 70 pa i ja isto , realno kad skroz looksmaxam (svi softmaxevi) mogu imat neki appeal ali mi treba bimax+ genio da bi jebokolko si visok? znam cistokrvnog spica iz srednje koji je izgubil nevinost s 17. lik je 1.7m
ma nije teško nevinost teško je zadrzat ribu a da nije betabuxxkolko si visok? znam cistokrvnog spica iz srednje koji je izgubil nevinost s 17. lik je 1.7m
jebem ti mater u pičku bump my thread buckogod i hate when people speak english, and then transition into their native subhuman tongues.
English= S tier, better than every other language, the language that everyone around the world knows they need to atleast have a basic grasp of. The language of universal business. The language of status in some 2nd and 3rd world shitholes.