BANA İBNE DİYEN ADAMIN SİMPLEDİĞİ OĞLAN

Angutoid

Angutoid

President of Hells Angels MC
1727100044121

BAHSİ GEÇEN VALERA
1727100086415

• Ugh..
Reactions: Deleted member 93990
İncel tearsta ismi geçince erkekler(hayalim)

Attachments

• IMG_6515.png
    IMG_6515.png
    1 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Angutoid
Ban hayırlı olsun angut reis inşallah ilgi maymunluğunu geçirirsin dönene kadar tabi dönersen
Birisine birden fazla kişi cephe alınca onlardan cesaret alıp sürtünen insan tipi
Reelde çok sikerler annem yapma boyle

Birisine birden fazla kişi cephe alınca onlardan cesaret alıp sürtünen insan tipi
Reelde çok sikerler annem yapma boyle
İlgi görmek için millete karşı cephe alan sensin canım benim seni severim ama maymun maymun hareketler yapıyorsun subforumdakiler ses etmiyor diye. yabancı forumda kuzu gibisin tabi

• +1
Reactions: mtn4evER, cornerd nerd and Zagro
İlgi görmek için millete karşı cephe alan sensin canım benim seni severim ama maymun maymun hareketler yapıyorsun subforumdakiler ses etmiyor diye. yabancı forumda kuzu gibisin tabi
YARRAĞIM YABANCİ FORUMDAKİLER NE ZAMAN 2 GUN BOYUNCA BANA SARDİ XD KLASİK HERKES BİRBİRİNİ AŞAĞILIYO ORDA SİZ DE BEN EZİKLENİYOM SANİYONUZ İNGNİZ Mİ YETMİYO DA DİGER POSTLARA BAKAMİYONUZ ANLAMADİM
TARAFLİLİGİNİ SİKEYİM ADAM 2 GUNDUR BENLE UGRASİYO AMA İLGİ OROSPUSU OLAN BENİM ONCEDEN NİYE SESİNİZ CİKMİYODU AMİN OGULLARİ DİYE SORARLAR ADAMA
DEDİGİM SEKİL İTLERDENSİN SEN DE YALNİZ BUNUN FARKİNDA OLAN TEK BEN OLMİYCAM İLERDE DİKKAT ET SİKMESİNLER

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Deleted member 80812, BugraSA, menas and 1 other person
YARRAĞIM YABANCİ FORUMDAKİLER NE ZAMAN 2 GUN BOYUNCA BANA SARDİ XD KLASİK HERKES BİRBİRİNİ AŞAĞILIYO ORDA SİZ DE BEN EZİKLENİYOM SANİYONUZ İNGNİZ Mİ YETMİYO DA DİGER POSTLARA BAKAMİYONUZ ANLAMADİM
TARAFLİLİGİNİ SİKEYİM ADAM 2 GUNDUR BENLE UGRASİYO AMA İLGİ OROSPUSU OLAN BENİM ONCEDEN NİYE SESİNİZ CİKMİYODU AMİN OGULLARİ DİYE SORARLAR ADAMA
DEDİGİM SEKİL İTLERDENSİN SEN DE YALNİZ BUNUN FARKİNDA OLAN TEK BEN OLMİYCAM İLERDE DİKKAT ET SİKMESİNLER
Milletle kavga edip doxxlayan sürekli tehdit eden sen değilmisin yarram

• +1
Reactions: mtn4evER, cornerd nerd and Zagro
Milletle kavga edip doxxlayan sürekli tehdit eden sen değilmisin yarram
SEN GİBİ İTLERLE DOLUYKEN BURA KAVGA ETMEMEK NE MUMKUN AMİN COCUGU
BURDA BİKAC ADAM DİSİNDA TASAK GECMEYE POST ATİYOZ ZATEN KİRK YİLDA BİR GOREN GORUYOR
SEN DE O GERZEKLERDEN BİRİSİN GOTUN KALKMASİN

BURDA BİKAC ADAM DİSİNDA TASAK GECMEYE POST ATİYOZ ZATEN KİRK YİLDA BİR GOREN GORUYOR
İtler derken ? Amın evladı tarzını havanı beğendik seni sevdik ama orospu çocuğu olduğun da 40 metre öteden anlaşılıyor
Zamanında kaç kişiyi doxxladın hala da insanları tehdit ediyorsun dediğim gibi
ilgi maymunluğunu bırakırsan iyi adamsın
Ama maymun hep maymun malesef
Umarım düzelirsin

• +1
  • JFL
Reactions: mtn4evER, cornerd nerd, Zagro and 1 other person
İLGİ OROSPUSU FALAN DEMİŞ AHAHAH EŞŞEKOİD SENİ ALLAH HARBİ BELANI VERMİŞ SENİN SANA YORUM YOK

TASSAK GECMEYE POST ATIYORUZ DİYİP SUBFORUMA LAF ATINCA MAL OROSPU DOGURDUKLARI OĞLUŞ