Kaan024
Iron
Forumda herkes larp ıts over vb gibi terimler kullanıyor 1 2 tanesini biliyorum büyük çoğunluğunu bilmiyorum kısaca terimlerin özetini çıkarma şansınız varmı teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Grey blackpill rope brutallbilmediklerini söyle bildiğim kadarıyla söyliyim
en kolaylarını sordun kanka son ikisini zaten translatelesen anlarsınGrey blackpill rope brutall
Forumda herkes larp ıts over vb gibi terimler kullanıyor 1 2 tanesini biliyorum büyük çoğunluğunu bilmiyorum kısaca terimlerin özetini çıkarma şansınız varmı teşekkürler

Kanka önceden ilgileniyodum azcık looksmaxingle zaman geçti ve şuan bildiğim şeyleride unuttumen kolaylarını sordun kanka son ikisini zaten translatelesen anlarsın
blackpilli bilmeden buraya nasıl geldin onuda anlamadım
grey orgdaki yenilere ve bilgisizlere deniyor
blackpillide unutmazsın brom kolpa atmaKanka önceden ilgileniyodum azcık looksmaxingle zaman geçti ve şuan bildiğim şeyleride unuttum
Dostum sana neden kolpa atma ihtiyacı duyayım YouTube kanalıma LOOOXSMAXLARI TROLLEDİM gibi bi video çekmiyorum tek hatırladığım şey tiktokdaki blackpill editleriblackpillide unutmazsın brom kolpa atma
Kanka simdi bakKanka önceden ilgileniyodum azcık looksmaxingle zaman geçti ve şuan bildiğim şeyleride unuttum
Teşekkür ederimIts over / hersey bitti
Rope / kendini as
Larp / taklit etmek gibi düşün
Grey /500 post altı
Stacy / Allah
Baska varmı
Teşekkür ederimKanka simdi bak
Grey : G(et) r(aped) e(thnic) y(ummy)
Blackpill: kadin erkek sikis secimi
Rope: git intihar et
brutal: Sub3 falansin intihar et ama tipsiz sekli
psl : Sigma manipulator
Teşekkür ederimDnr
Did not read / okumadim
Tldr
Too long didnt read / çok uzun sg
Kys
Kill yourself / kendini as
Tfr
Total foid rape
Aklıma gelmiyor başkaTeşekkür ederim
BayHarbourButcher yüzümüzü puanlayabilen adam akıllı bi yapay zeka varmı ücretsizAklıma gelmiyor başka
baksana internettenForumda herkes larp ıts over vb gibi terimler kullanıyor 1 2 tanesini biliyorum büyük çoğunluğunu bilmiyorum kısaca terimlerin özetini çıkarma şansınız varmı teşekkürler
Çoğu tutarsiz diye biliyorumBayHarbourButcher yüzümüzü puanlayabilen adam akıllı bi yapay zeka varmı ücretsiz
AnlatmamForumda herkes larp ıts over vb gibi terimler kullanıyor 1 2 tanesini biliyorum büyük çoğunluğunu bilmiyorum kısaca terimlerin özetini çıkarma şansınız varmı teşekkürler