IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
cok mutluym lan hayatimin en iyi gunu fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ltb miydicok mutluym lan hayatimin en iyi gunu fln
knk hmtb fln mogs me so hardltb miydi
azıp overrate attın kesinknk hmtb fln mogs me so hard
Açınca haber etbir gün bende böyle thread açıcam
pinglerimAçınca haber et
hadi hmtb olmasa bile lmtb bile yeter benceazıp overrate attın kesin
yok knk bana staclite anca yeterhadi hmtb olmasa bile lmtb bile yeter bence
yok knk bana staclite anca yeter![]()
farklıyız valla ben ltb ye bile aşık olabiliyomyok knk bana staclite anca yeter![]()
ltb istiyosan orgu bırakıp nt olmaya odaklansanafarklıyız valla ben ltb ye bile aşık olabiliyom
ltb istiyosan orgu bırakıp nt olmaya odaklansana
bana gore true eve ztn realistik olup hmtb dedimazıp overrate attın kesin
ben seni ttde gordum benden yakisiklisinbir gün bende senin gibi olıcam
yaptım aslında demekki herşey tip değilmiş hocam olmuyor yani hayatımda hiçbir zaman bu teenage love denilen olay olmadı olmayacak gibiben seni ttde gordum benden yakisiklisin
ozguvenli olup o bakistigin kiza yurursen olabilrsn
Hiç yaşamadım ama hep ben reddettim sayılır mıTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Eğer teenage love yasamadayinsaniz, belirtin. Sayımız ile gücümüze güç katalım.
Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım
bende arkanızdayımTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım
Saol kardesim, yanımızda olman onur verici. Sende teenage love yaşayamayan bir gençsinbende arkanızdayım![]()
aq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxiSaol kardesim, yanımızda olman onur verici. Sende teenage love yaşayamayan bir gençsin
Overrated yapıyor olmayasın. Bu tiple burayı nasıl buldun aq.aq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
overrate atıyon hmtnsin yazın org insta grubuna sorduğunda da herkes öyle demistiaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
EkleTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Agir Hypergamy effected overrate gibi hissettim ama obv ortalama ustudur boyle diyosan. Lifefuelknk hmtb fln mogs me so hard
bende eklenilcem galiba 1 yıl kaldı amk nerdeyseTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
18de mi bitiyor lise bitince mi bitiyor amina koyumbende eklenilcem galiba 1 yıl kaldı amk nerdeyse
19 la maarda öyle dedi 17 yim işte 2026 ys az kaldı ya o yüzden dedim18de mi bitiyor lise bitince mi bitiyor amina koyum
bende az kaldi
olum bu orhanhic 14 yasinda veled degil mi amina koyum gelen gecen fakecel olmusTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
18 de bitmyor amkEkle
komikti amk 14 yaşında olmasının imkanı yok larplıyoolum bu orhanhic 14 yasinda veled degil mi amina koyum gelen gecen fakecel olmus
Kanka lisede hic dusgun bisey yasamadim hala asiri icimde kalan biseydir tiktokta gorunce sinirlerim firliyor aklimi ksciriyorum18 de bitmyor amk
knk cl fln zorlama yaaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
sen bensinKanka lisede hic dusgun bisey yasamadim hala asiri icimde kalan biseydir tiktokta gorunce sinirlerim firliyor aklimi ksciriyorum
ben bıktım abiTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
al o zaman atmak istemiyodum ama çok atasım vardıKanka lisede hic dusgun bisey yasamadim hala asiri icimde kalan biseydir tiktokta gorunce sinirlerim firliyor aklimi ksciriyorum
19 yaş khhv bende varımTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Hard stuck HMTN'sin aq ne HHTN'i LCL'siaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
Org insta grubu mu var aw bu subforum içinoverrate atıyon hmtnsin yazın org insta grubuna sorduğunda da herkes öyle demisti
Ben hayatimda senin kadar deluzyonel bi mal gormedimaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
kanka çok eski bu aq 6 5 ay önce çektim ben bunuknk cl fln zorlama ya
Şuandada hhtn cl falan degilsin haci high mtn falan fistan o fotoğrafla güncel halin arasında gram fark yokkanka çok eski bu aq 6 5 ay önce çektim ben bunu
hacı var aslında yağ oranı vvs vs de yorumun buysa genede teşekkür ederimŞuandada hhtn cl falan degilsin haci high mtn falan fistan o fotoğrafla güncel halin arasında gram fark yok
At güncel fotohacı var aslında yağ oranı vvs vs de yorumun buysa genede teşekkür ederim
kardeşim o ipd ile hhtn veya cl olduğunu mu düşünyorsunaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
Çok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody careskardeşim o ipd ile hhtn veya cl olduğunu mu düşünyorsun![]()
hocam tiktokda varAt güncel foto