kobain
çekiç uzmanı dalkavuk
eyw agaÇok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody cares
Ayrıca baska pfl sorunu var gözünde onun dışında orbitaleri ve kantuslari iyi
Low HTN der geçeriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eyw agaÇok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody cares
Low HTN der geçeriz.
Ayn knk bende chadimaq tipte var hhtn lcl arası bişeyim anlamıyorum aq olmuyor sikeyim looksmaxxi
Cok dogru bi yazi maalesefal o zaman atmak istemiyodum ama çok atasım vardıView attachment 4245771
Vardı ama bitti sanırım herkes tek tek dagıldıOrg insta grubu mu var aw bu subforum için
etiketlemeyi unutmuşsun kkTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Eğer teenage love yasamadayinsaniz, belirtin. Sayımız ile gücümüze güç katalım.
Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım

Vay amk dogru mu? Kanım donduolum bu orhanhic 14 yasinda veled degil mi amina koyum gelen gecen fakecel olmus
[/QUOTE
Yakında tablo oluşturup, moralimizi daha sıkıp. Mentancelligimizj daha kotu hale getirmek için çalışmalara başlayacağım.etiketlemeyi unutmuşsun kk![]()
Fikrimce EA için en önemli feature pfl ve o pfl ile HTN+'ya ulaşamaz. Şu anda da LHTN değil, sol gözü hoodingden dolayı çok asimetrik duruyor sağına kıyasla.Çok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody cares
Low HTN der geçeriz.
Yanlış 1 göz alanı bir bütündür ve her parçasının güzelliği ve birbiriyle uyumu önemlidir fakat bunlar arasında eğer ki en önemlisini seçeceksek kesinlikle bu göz yerleşimi yani orbital çukurun derinliğidir.Fikrimce EA için en önemli feature pfl
Yanlış 2 PFLi kötü olup HTN hatta Clite olan da birçok insan var inanılmaz brutal olmadığı sürece sorun yok bkz : Tom Cruise ve Chris hemsworth(thoru oynayan adam)ve o pfl ile HTN+'ya ulaşamaz.
Şu anda da LHTN değil
Yanlış 4 Knk inan bana kimsenin umrunda değil ya dışarıdaki insanların %90nı sizin kadar detaylı incelemiyor muhtemelen buradakiler dışında kimse fark etmeyecektir.sol gözü hoodingden dolayı çok asimetrik duruyor sağına kıyasla.
Goz alani tabii ki de bir butun ama yuksek pfl her zaman daha cekici gelir, orbital cukurun derinligi de gozler portlek gibi disari cikmadigi surece cope. Hatta godly tier kirpikleri olan birisi icin deep set failo bile olabilir, kirpiklerin gorunumunu azaltiyor.Yanlış 1 göz alanı bir bütündür ve her parçasının güzelliği ve birbiriyle uyumu önemlidir fakat bunlar arasında eğer ki en önemlisini seçeceksek kesinlikle bu göz yerleşimi yani orbital çukurun derinliğidir.
PFL'leri ideal degil ama kotu de degil.Yanlış 2 PFLi kötü olup HTN hatta Clite olan da birçok insan var inanılmaz brutal olmadığı sürece sorun yok bkz : Tom Cruise ve Chris hemsworth(thoru oynayan adam)
DM gel atiyim, kimsenin fotosunu .org'da publicte atmak istemiyorum yakismaz.Yanlış 3, eleman gayette htn cidden soruyorum Bir tane low HTN örneği atsana çok merak ettim knk.
JFL Cok agir copeYanlış 4 Knk inan bana kimsenin umrunda değil ya dışarıdaki insanların %90nı sizin kadar detaylı incelemiyor muhtemelen buradakiler dışında kimse fark etmeyecektir.
Dostum alt üst orbitallerin gelişmemiş olduktan sonra veya derin olmadıktan pflin bir önemi yok orbitalleri gelişmemiş iyi pfle sahip göz küçüktür orbitalleri iyi gelişmiş küçük pfl göz. Ayrıca pörtlek gibi dışarı çıkması değil mesele pörtlek gibi dışarı çıkmasa da orbital derinlik kötüyse göz alanı üst alt orbital iyi gelişse bile kötü durabiliyor. Ayrıca cope falan da değil orbital derinlik bana kalırsa hala en önemlisi tüm clite dediğin kişilerin birinin bile orbital derinliğinin kötü olduğunu göremezsin ya çok iyidir ya da ortalamadır. Orbital derinliği kötü olupta clite olan bir kişi göster tamam diyeceğim.Goz alani tabii ki de bir butun ama yuksek pfl her zaman daha cekici gelir, orbital cukurun derinligi de gozler portlek gibi disari cikmadigi surece cope. Hatta godly tier kirpikleri olan birisi icin deep set failo bile olabilir, kirpiklerin gorunumunu azaltiyor.
PFL'leri ideal degil ama kotu de degil. View attachment 4247606 kotu pfl ornegi.
Yolla.DM gel atiyim, kimsenin fotosunu .org'da publicte atmak istemiyorum yakismaz.
JFL Cok agir cope, irl'de sana bakan her insan aa bunun hooding'i negatif demeyecektir ama bunu demeden hormonel olarak aslinda harmony'lerini eyeball'layacaklardir. Bizim burada konustugumuz her flaw aslinda irl'de kimsenin dogru duzgun spesife edemeyecegi lakin butun olarak SMV'ye etki edecek ozellikler. Her ozellik bu yuzden bir anlam tasiyor ve flaw'unun irl'de kimse tarafindan spesife edilmeyecegi insanlarin bunu onemsemeyecegini yansitmaz.
Zaten pfl ile orbital development'i kiyaslayamazsin ki olm. Ben set'inden bahsettim. Sahsen deep set orbitallerim yok lakin cok uzun kirpiklerim oldugu icin bir failo olarak gormuyorum.Dostum alt üst orbitallerin gelişmemiş olduktan sonra veya derin olmadıktan pflin bir önemi yok orbitalleri gelişmemiş iyi pfle sahip göz küçüktür orbitalleri iyi gelişmiş küçük pfl göz.
Kotu olan birinin CL olmasi zor ama mid-set gayet okay.Orbital derinliği kötü olupta clite olan bir kişi göster tamam diyeceğim.
Asyalilarin cogunlugunun PFL'i unideal oldugu icin asyali ornegi verdimBu kişinin göz alanı pflinden dolayı değil gözünün her yerinin uzak doğu genetiğinden dolayı baştan aşağı epiktanik kıvrımlarla dolu olmasından kaynaklı kötü gözüküyor. Ayrıca Gözleri bir tık birbirine yakın. Getirdiğin PFL konusunda geçersiz bir örnek gibi geldi bana.
Olay insanlarin direkt olarak fark etmesinde degil olay insanlarin fark ettiklerini anlamamalarina ragmen o kisiye karsi olan hislerini etkilemesi.İnsanların overalli aldığı konusunda hepimiz hem fikiriz zaten fakat durum şu cok ciddi bir asimetri olmadığı sürece ( maxilla/mandibula/orbital konumu) bunu reelde kimse kolay kolay anlamayacaktır. İnsanlar overrale bakarken görebildiği ve fark edebildiklerinin toplamını overral olarak alıyor bu cocuğun sol gözündeki asimetriyi sence kim fark edecek knk.
Bu kişinin PFL i ortalama. Sana özellikle gözlerin küçük gelme sebebi adamın ESR sorunu olması. ESR oranı fazla olduğu için gözler küçük duruyormuş gibi bir ilizyon yaratıyor.Asyalilarin cogunlugunun PFL'i unideal oldugu icin asyali ornegi verdimView attachment 4247625 baska bir pfl maduru.
İnsanlar algılayabildikleriyle bir yargıda bulunabilirler. Ben dediğim gibi bu tür küçük failoları algılayabildiklerini sanmıyorum. Bunu uee veya skalerya show için deseydin evet haklısın derdim bunlar insanların algılayabileceği detaylar fakat senin bahsettiğin asimetri bana kalırsa insanların zor fark edip algılayabileceği bir detay.Olay insanlarin direkt olarak fark etmesinde degil olay insanlarin fark ettiklerini anlamamalarina ragmen o kisiye karsi olan hislerini etkilemesi.
PFL'i ideal olsaydi ESR sorun olmazdi.Bu kişinin PFL i ortalama. Sana özellikle gözlerin küçük gelme sebebi adamın ESR sorunu olması. ESR oranı fazla olduğu için gözler küçük duruyormuş gibi bir ilizyon yaratıyor.
IRL'de yasadigim olaylara dayanarak soyluyorum zaten bunlari. Bir cocugun NCT haric CL eye area diyebilecegim gozleri vardi. Arkadasim yanimdayken bir kiz benim gozlerime iltifat etti (CL EA'm var) ve sonra kiza tesekkur ettim ve yanimdaki arkadasima kiza kizin bakmasi gozlerin cok guzel dedim. Kiz ehh dedi ve gecistirdi. Cocugun gozleri Gandy'ninkine benziyordu lakin neutral-negative tilt ile. Ayni durumu pfl'de de yasadim. Yani bizim etki ettigini dusunmedigimiz ozellikler fikrimce IRL'de cok gozlemlemesek de etki ediyor.İnsanlar algılayabildikleriyle bir yargıda bulunabilirler. Ben dediğim gibi bu tür küçük failoları algılayabildiklerini sanmıyorum. Bunu uee veya skalerya show için deseydin evet haklısın derdim bunlar insanların algılayabileceği detaylar fakat senin bahsettiğin asimetri bana kalırsa insanların zor fark edip algılayabileceği bir detay.
ESR dediğin şey elmacık kemiği ile göz arasındaki mesafe tam tersi elmacıklarında sorun var pfl ile alakalı bir durum yok ki pfli daha iyi olsa dahi yine garip görünürdü emin ol.PFL'i ideal olsaydi ESR sorun olmazdi.
kral tam anlayamadım biraz virgül serpiştirir misin araya kafam karıştı özellikle 'kıza teşekkür ettim ve yanimdakı arkadasima kıza kizin bakması gözlerin çok güzel dedim' şu kısımı hiç anlayamadım valla kbIRL'de yasadigim olaylara dayanarak soyluyorum zaten bunlari. Bir cocugun NCT haric CL eye area diyebilecegim gozleri vardi. Arkadasim yanimdayken bir kiz benim gozlerime iltifat etti (CL EA'm var) ve sonra kiza tesekkur ettim ve yanimdaki arkadasima kiza kizin bakmasi gozlerin cok guzel dedim. Kiz ehh dedi ve gecistirdi. Cocugun gozleri Gandy'ninkine benziyordu lakin neutral-negative tilt ile. Ayni durumu pfl'de de yasadim. Yani bizim etki ettigini dusunmedigimiz ozellikler fikrimce IRL'de cok gozlemlemesek de etki ediyor.
Ya iste kiza onun da gozlerine yorum yapmasi icin tesvik ettim ama kiz siklemedi bile. Ve arkadasim hep benim cevremde olmasina ragmen tek bir kisinin bile iltifat ettigini gormedim. Sadece NCT olmasina ragmen toplum icerisinde ne kadar spesife edilmese de goze carptigini gormek sadece acitiyor.ESR dediğin şey elmacık kemiği ile göz arasındaki mesafe tam tersi elmacıklarında sorun var pfl ile alakalı bir durum yok ki pfli daha iyi olsa dahi yine garip görünürdü emin ol.
kral tam anlayamadım biraz virgül serpiştirir misin araya kafam karıştı özellikle 'kıza teşekkür ettim ve yanimdakı arkadasima kıza kizin bakması gözlerin çok güzel dedim' şu kısımı hiç anlayamadım valla kb
Reis evette NCT cok spesifik bişi değil ztn direkt göze çarpan bir failo ondan normal geldi bana.Ya iste kiza onun da gozlerine yorum yapmasi icin tesvik ettim ama kiz siklemedi bile. Ve arkadasim hep benim cevremde olmasina ragmen tek bir kisinin bile iltifat ettigini gormedim. Sadece NCT olmasina ragmen toplum icerisinde ne kadar spesife edilmese de goze carptigini gormek sadece acitiyor.
Açgözlü hsrifyok knk bana staclite anca yeter![]()
Dedigim gibi ayni durumu IPD ve PFL'de de yasadim o yuzden idk belki ben cok bp'lenmisimdir.Reis evette NCT cok spesifik bişi değil ztn direkt göze çarpan bir failo ondan normal geldi bana.
bencede baranpsl gibi squintleyip yalan atmıyoOkumadım ama @Resistance. Haklı gibi
yaz baba yaz beni de yazTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım
ben mi yanlis biliyorum zaten bu forumdaki 4 kisiden 3u felan incel degil mi tam tersi yasayanlari felan listelemen gerekirdiTeenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid
fakecels de çok var ama datmirian zabrak gibiben mi yanlis biliyorum zaten bu forumdaki 4 kisiden 3u felan incel degil mi tam tersi yasayanlari felan listelemen gerekirdi