basardim lan amk

Çok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody cares

Ayrıca baska pfl sorunu var gözünde onun dışında orbitaleri ve kantuslari iyi

Low HTN der geçeriz.
eyw aga

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Kürtçe diyor lütfen

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Yagiz8928 and 2 others
Teenage love yaşayamayan gençler listesi:
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid

Eğer teenage love yasamadayinsaniz, belirtin. Sayımız ile gücümüze güç katalım.

Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım
etiketlemeyi unutmuşsun kk 😢😢

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Yagiz8928 and 2 others
3 tane exim oldu hepsi 2-3 haftalık şöyle 1 yıllık ciddili güzel iliski olsa suan kızlardan uzak duruyorum eğer bf düşürüp maddi durumı düzeltirsem yaşicam

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
bu adam devrimci mi??

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Yagiz8928
  • +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and why not me?
etiketlemeyi unutmuşsun kk 😢😢
Yakında tablo oluşturup, moralimizi daha sıkıp. Mentancelligimizj daha kotu hale getirmek için çalışmalara başlayacağım.

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Arisylva, pashanimair and 1 other person
Çok uzak veya çok yakın olmadığı sürece nobody cares

Ayrıca baska pfl sorunu var gözünde onun dışında orbitaleri ve kantuslari iyi

Low HTN der geçeriz.
Fikrimce EA için en önemli feature pfl ve o pfl ile HTN+'ya ulaşamaz. Şu anda da LHTN değil, sol gözü hoodingden dolayı çok asimetrik duruyor sağına kıyasla.
HMTN imo

• +1
Reactions: pashanimair
Fikrimce EA için en önemli feature pfl
Yanlış 1 göz alanı bir bütündür ve her parçasının güzelliği ve birbiriyle uyumu önemlidir fakat bunlar arasında eğer ki en önemlisini seçeceksek kesinlikle bu göz yerleşimi yani orbital çukurun derinliğidir.

ve o pfl ile HTN+'ya ulaşamaz.
Yanlış 2 PFLi kötü olup HTN hatta Clite olan da birçok insan var inanılmaz brutal olmadığı sürece sorun yok bkz : Tom Cruise ve Chris hemsworth(thoru oynayan adam)

Desktop wallpaper tom cruise tom cruise movies tom cruise tom cruise young
6d35f1a615cf92968a6dce8e38bcbc92

Şu anda da LHTN değil

Yanlış 3, eleman gayette htn cidden soruyorum Bir tane low HTN örneği atsana çok merak ettim knk.

sol gözü hoodingden dolayı çok asimetrik duruyor sağına kıyasla.
Yanlış 4 Knk inan bana kimsenin umrunda değil ya dışarıdaki insanların %90nı sizin kadar detaylı incelemiyor muhtemelen buradakiler dışında kimse fark etmeyecektir.

• +1
Reactions: kurdistan, Duck Eats Bagel, Neokrinshaaa and 1 other person
Yanlış 1 göz alanı bir bütündür ve her parçasının güzelliği ve birbiriyle uyumu önemlidir fakat bunlar arasında eğer ki en önemlisini seçeceksek kesinlikle bu göz yerleşimi yani orbital çukurun derinliğidir.
Goz alani tabii ki de bir butun ama yuksek pfl her zaman daha cekici gelir, orbital cukurun derinligi de gozler portlek gibi disari cikmadigi surece cope. Hatta godly tier kirpikleri olan birisi icin deep set failo bile olabilir, kirpiklerin gorunumunu azaltiyor.
Yanlış 2 PFLi kötü olup HTN hatta Clite olan da birçok insan var inanılmaz brutal olmadığı sürece sorun yok bkz : Tom Cruise ve Chris hemsworth(thoru oynayan adam)
PFL'leri ideal degil ama kotu de degil.
1761477727342
kotu pfl ornegi.

Yanlış 3, eleman gayette htn cidden soruyorum Bir tane low HTN örneği atsana çok merak ettim knk.
DM gel atiyim, kimsenin fotosunu .org'da publicte atmak istemiyorum yakismaz.
Yanlış 4 Knk inan bana kimsenin umrunda değil ya dışarıdaki insanların %90nı sizin kadar detaylı incelemiyor muhtemelen buradakiler dışında kimse fark etmeyecektir.
JFL Cok agir cope:lul:, irl'de sana bakan her insan aa bunun hooding'i negatif demeyecektir ama bunu demeden hormonel olarak aslinda harmony'lerini eyeball'layacaklardir. Bizim burada konustugumuz her flaw aslinda irl'de kimsenin dogru duzgun spesife edemeyecegi lakin butun olarak SMV'ye etki edecek ozellikler. Her ozellik bu yuzden bir anlam tasiyor ve flaw'unun irl'de kimse tarafindan spesife edilmeyecegi insanlarin bunu onemsemeyecegini yansitmaz.

• +1
Goz alani tabii ki de bir butun ama yuksek pfl her zaman daha cekici gelir, orbital cukurun derinligi de gozler portlek gibi disari cikmadigi surece cope. Hatta godly tier kirpikleri olan birisi icin deep set failo bile olabilir, kirpiklerin gorunumunu azaltiyor.
Dostum alt üst orbitallerin gelişmemiş olduktan sonra veya derin olmadıktan pflin bir önemi yok orbitalleri gelişmemiş iyi pfle sahip göz küçüktür orbitalleri iyi gelişmiş küçük pfl göz. Ayrıca pörtlek gibi dışarı çıkması değil mesele pörtlek gibi dışarı çıkmasa da orbital derinlik kötüyse göz alanı üst alt orbital iyi gelişse bile kötü durabiliyor. Ayrıca cope falan da değil orbital derinlik bana kalırsa hala en önemlisi tüm clite dediğin kişilerin birinin bile orbital derinliğinin kötü olduğunu göremezsin ya çok iyidir ya da ortalamadır. Orbital derinliği kötü olupta clite olan bir kişi göster tamam diyeceğim.

PFL'leri ideal degil ama kotu de degil. View attachment 4247606 kotu pfl ornegi.

Bu kişinin göz alanı pflinden dolayı değil gözünün her yerinin uzak doğu genetiğinden dolayı baştan aşağı epiktanik kıvrımlarla dolu olmasından kaynaklı kötü gözüküyor. Ayrıca Gözleri bir tık birbirine yakın. Getirdiğin PFL konusunda geçersiz bir örnek gibi geldi bana.

DM gel atiyim, kimsenin fotosunu .org'da publicte atmak istemiyorum yakismaz.
Yolla.

JFL Cok agir cope:lul:, irl'de sana bakan her insan aa bunun hooding'i negatif demeyecektir ama bunu demeden hormonel olarak aslinda harmony'lerini eyeball'layacaklardir. Bizim burada konustugumuz her flaw aslinda irl'de kimsenin dogru duzgun spesife edemeyecegi lakin butun olarak SMV'ye etki edecek ozellikler. Her ozellik bu yuzden bir anlam tasiyor ve flaw'unun irl'de kimse tarafindan spesife edilmeyecegi insanlarin bunu onemsemeyecegini yansitmaz.

İnsanların overalli aldığı konusunda hepimiz hem fikiriz zaten fakat durum şu cok ciddi bir asimetri olmadığı sürece ( maxilla/mandibula/orbital konumu) bunu reelde kimse kolay kolay anlamayacaktır. İnsanlar overrale bakarken görebildiği ve fark edebildiklerinin toplamını overral olarak alıyor bu cocuğun sol gözündeki asimetriyi sence kim fark edecek knk.

• +1
Dostum alt üst orbitallerin gelişmemiş olduktan sonra veya derin olmadıktan pflin bir önemi yok orbitalleri gelişmemiş iyi pfle sahip göz küçüktür orbitalleri iyi gelişmiş küçük pfl göz.
Zaten pfl ile orbital development'i kiyaslayamazsin ki olm. Ben set'inden bahsettim. Sahsen deep set orbitallerim yok lakin cok uzun kirpiklerim oldugu icin bir failo olarak gormuyorum.
Orbital derinliği kötü olupta clite olan bir kişi göster tamam diyeceğim.
Kotu olan birinin CL olmasi zor ama mid-set gayet okay.
Bu kişinin göz alanı pflinden dolayı değil gözünün her yerinin uzak doğu genetiğinden dolayı baştan aşağı epiktanik kıvrımlarla dolu olmasından kaynaklı kötü gözüküyor. Ayrıca Gözleri bir tık birbirine yakın. Getirdiğin PFL konusunda geçersiz bir örnek gibi geldi bana.
Asyalilarin cogunlugunun PFL'i unideal oldugu icin asyali ornegi verdim
1761478752580
baska bir pfl maduru.
İnsanların overalli aldığı konusunda hepimiz hem fikiriz zaten fakat durum şu cok ciddi bir asimetri olmadığı sürece ( maxilla/mandibula/orbital konumu) bunu reelde kimse kolay kolay anlamayacaktır. İnsanlar overrale bakarken görebildiği ve fark edebildiklerinin toplamını overral olarak alıyor bu cocuğun sol gözündeki asimetriyi sence kim fark edecek knk.
Olay insanlarin direkt olarak fark etmesinde degil olay insanlarin fark ettiklerini anlamamalarina ragmen o kisiye karsi olan hislerini etkilemesi.

• +1
Asyalilarin cogunlugunun PFL'i unideal oldugu icin asyali ornegi verdimView attachment 4247625 baska bir pfl maduru.
Bu kişinin PFL i ortalama. Sana özellikle gözlerin küçük gelme sebebi adamın ESR sorunu olması. ESR oranı fazla olduğu için gözler küçük duruyormuş gibi bir ilizyon yaratıyor.

Olay insanlarin direkt olarak fark etmesinde degil olay insanlarin fark ettiklerini anlamamalarina ragmen o kisiye karsi olan hislerini etkilemesi.
İnsanlar algılayabildikleriyle bir yargıda bulunabilirler. Ben dediğim gibi bu tür küçük failoları algılayabildiklerini sanmıyorum. Bunu uee veya skalerya show için deseydin evet haklısın derdim bunlar insanların algılayabileceği detaylar fakat senin bahsettiğin asimetri bana kalırsa insanların zor fark edip algılayabileceği bir detay.

• +1
Bu kişinin PFL i ortalama. Sana özellikle gözlerin küçük gelme sebebi adamın ESR sorunu olması. ESR oranı fazla olduğu için gözler küçük duruyormuş gibi bir ilizyon yaratıyor.
PFL'i ideal olsaydi ESR sorun olmazdi.
İnsanlar algılayabildikleriyle bir yargıda bulunabilirler. Ben dediğim gibi bu tür küçük failoları algılayabildiklerini sanmıyorum. Bunu uee veya skalerya show için deseydin evet haklısın derdim bunlar insanların algılayabileceği detaylar fakat senin bahsettiğin asimetri bana kalırsa insanların zor fark edip algılayabileceği bir detay.
IRL'de yasadigim olaylara dayanarak soyluyorum zaten bunlari. Bir cocugun NCT haric CL eye area diyebilecegim gozleri vardi. Arkadasim yanimdayken bir kiz benim gozlerime iltifat etti (CL EA'm var) ve sonra kiza tesekkur ettim ve yanimdaki arkadasima kiza kizin bakmasi gozlerin cok guzel dedim. Kiz ehh dedi ve gecistirdi. Cocugun gozleri Gandy'ninkine benziyordu lakin neutral-negative tilt ile. Ayni durumu pfl'de de yasadim. Yani bizim etki ettigini dusunmedigimiz ozellikler fikrimce IRL'de cok gozlemlemesek de etki ediyor.

• +1
  • Hmm...
PFL'i ideal olsaydi ESR sorun olmazdi.
ESR dediğin şey elmacık kemiği ile göz arasındaki mesafe tam tersi elmacıklarında sorun var pfl ile alakalı bir durum yok ki pfli daha iyi olsa dahi yine garip görünürdü emin ol.

IRL'de yasadigim olaylara dayanarak soyluyorum zaten bunlari. Bir cocugun NCT haric CL eye area diyebilecegim gozleri vardi. Arkadasim yanimdayken bir kiz benim gozlerime iltifat etti (CL EA'm var) ve sonra kiza tesekkur ettim ve yanimdaki arkadasima kiza kizin bakmasi gozlerin cok guzel dedim. Kiz ehh dedi ve gecistirdi. Cocugun gozleri Gandy'ninkine benziyordu lakin neutral-negative tilt ile. Ayni durumu pfl'de de yasadim. Yani bizim etki ettigini dusunmedigimiz ozellikler fikrimce IRL'de cok gozlemlemesek de etki ediyor.
kral tam anlayamadım biraz virgül serpiştirir misin araya kafam karıştı özellikle 'kıza teşekkür ettim ve yanimdakı arkadasima kıza kizin bakması gözlerin çok güzel dedim' şu kısımı hiç anlayamadım valla kb

• +1
ESR dediğin şey elmacık kemiği ile göz arasındaki mesafe tam tersi elmacıklarında sorun var pfl ile alakalı bir durum yok ki pfli daha iyi olsa dahi yine garip görünürdü emin ol.

kral tam anlayamadım biraz virgül serpiştirir misin araya kafam karıştı özellikle 'kıza teşekkür ettim ve yanimdakı arkadasima kıza kizin bakması gözlerin çok güzel dedim' şu kısımı hiç anlayamadım valla kb
Ya iste kiza onun da gozlerine yorum yapmasi icin tesvik ettim ama kiz siklemedi bile. Ve arkadasim hep benim cevremde olmasina ragmen tek bir kisinin bile iltifat ettigini gormedim. Sadece NCT olmasina ragmen toplum icerisinde ne kadar spesife edilmese de goze carptigini gormek sadece acitiyor.

• +1
Ya iste kiza onun da gozlerine yorum yapmasi icin tesvik ettim ama kiz siklemedi bile. Ve arkadasim hep benim cevremde olmasina ragmen tek bir kisinin bile iltifat ettigini gormedim. Sadece NCT olmasina ragmen toplum icerisinde ne kadar spesife edilmese de goze carptigini gormek sadece acitiyor.
Reis evette NCT cok spesifik bişi değil ztn direkt göze çarpan bir failo ondan normal geldi bana.

• +1
Reactions: pashanimair and BaranPSL
Reis evette NCT cok spesifik bişi değil ztn direkt göze çarpan bir failo ondan normal geldi bana.
Dedigim gibi ayni durumu IPD ve PFL'de de yasadim o yuzden idk belki ben cok bp'lenmisimdir.

• +1
Okumadım ama @Resistance. Haklı gibi

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
  • +1
  • JFL
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid

Aşk diye bir şey tam anlamıyla yok ama moralimizi bozup, sevilmediğimizi göstermek için yazdım
yaz baba yaz beni de yaz

• +1
Reactions: Tornoviaa and pashanimair
@maarda
@Dathomirian Zabrak
@Aven
@MogEater
@Tornoviaa
@orhanhic
@Angutoid

ben mi yanlis biliyorum zaten bu forumdaki 4 kisiden 3u felan incel degil mi tam tersi yasayanlari felan listelemen gerekirdi

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Tornoviaa
ben mi yanlis biliyorum zaten bu forumdaki 4 kisiden 3u felan incel degil mi tam tersi yasayanlari felan listelemen gerekirdi
fakecels de çok var ama datmirian zabrak gibi

• +1
Reactions: pashanimair and growthplatessss111