Basarili olmak zorunda olmak

balve

balve

balvebalve
20 saatlik mesaim bitti hal e gittik 60 kiloluk sogan patateslerden yaklasik 80 90 cuval aldik arabaya ben yukledim bi arkadla birlikte indirdim

Bu bok pislik kokmus halde olmasam belki hala calismak basarili olmak zorunda oldugumun farkina varmazdim hersey birsey ogretiyor deneyim ettiriyor
Oyuzden birtek ben degil herkes basarili olmak zorunda subforumda orosbucocu olmayan cok insan var bunlrin coguda cok akilli burda siksik threadlarla ugrasmak yerine yok T1937393928 bilmem ne biseysinin etkisini ogrenmek yerine ders yapin yada ilerde ne yapmak istiyorsaniz onun icin bir adim daha atin gelistirin kendinizi
Bu aralar bi degisik oldum ya onume gelen herkesin basarili olmasini istiyorum niyeyse birde geregindrn fazla yardim sever oldum

Keske her baba gecmisini duzeltebilse
Ileride sizinde cocuklarinizim boyle dememesi icin guzel kararlar alin tmmmi haydi ben gidiyorum

• +1
Reactions: susisesi, stacyworshipper, ENEFB and 2 others
Birini sevmek ve sevilmek ne guzel birseydir ya
Dusunsene geceleyin ariyorsun sacma sapan her konudan boktan konusuyosun
Keske kimden hoslaniyom kiminbegeniyom bilenilsem
Dukkandakiler yuzunden tuhaf bisey oldum yab
Yoldan gecen kizlara of o memelerin arasina girdem siksem seni en az 50 posta atarim falan diyolar
Ya aq hayir la anan bacin olabilirdi lan o benmi anormal gay falanim aq ben boyle demiyom bunlara sapik mal diyom diye bana top diyolar yok haci bozuldum amk ben bozuldum kuran carpsin
Lan birini goruyorum begeniyorum korkuyom aq cidden sap kalcam uzun bi sure herhalde
Doktor olucam diye dukkandan adam cikicak falan filan diyolar bana sen okuyacan adam olacan buyuk olacan diyolar
Yaraklara bak ya doktor oluncami adam olunuyo aq
Pic yavsak herkesle kavga eden bi oc olup doktor olmak isteseydim eskort cikardi dukkandan herhalde
Hep hakkimi yediler hep

• +1
Reactions: iyibiri
Ama hersyee ragmen gelisiyom ya
Her basarisiz olusum artik beni dahada ileri iteliyor sanki
Hani sadece dersle rdegil herkonuda deli gibi azimle cabayka calisiyorum
Zaten oyuzden amele promax diyo bazilari bana
Ama kotu bisey degil galiba ya cabalamak
Hayatimda birkac on tane sey duzelse varya cok guzel olcak

Sacimada keratin yapmayi dusunuyom ya
Ilk keratinmi yapdam yoksa kestirsemmi bilemedim suan sacimin uzunlugu gozoumuj 1 2 cm alti

• +1
Reactions: iluvanavar
no1 kafa sikme gir bira iç ya

• JFL
Reactions: letrozoleabusing324
20 saatlik mesai ne git kendini as daha iyi oburlerini okumadim

20 saatlik mesaim bitti hal e gittik 60 kiloluk sogan patateslerden yaklasik 80 90 cuval aldik arabaya ben yukledim bi arkadla birlikte indirdim

Bu bok pislik kokmus halde olmasam belki hala calismak basarili olmak zorunda oldugumun farkina varmazdim hersey birsey ogretiyor deneyim ettiriyor
Oyuzden birtek ben degil herkes basarili olmak zorunda subforumda orosbucocu olmayan cok insan var bunlrin coguda cok akilli burda siksik threadlarla ugrasmak yerine yok T1937393928 bilmem ne biseysinin etkisini ogrenmek yerine ders yapin yada ilerde ne yapmak istiyorsaniz onun icin bir adim daha atin gelistirin kendinizi
Bu aralar bi degisik oldum ya onume gelen herkesin basarili olmasini istiyorum niyeyse birde geregindrn fazla yardim sever oldum

Ileride sizinde cocuklarinizim boyle dememesi icin guzel kararlar alin tmmmi haydi ben gidiyorum
Capsi kapadin sonunda good boy

senin ilacın tekel de brom burda arama