Misogynist_Maxxer
True Roper
Swaggy kardeşimiz maalesef hesaba delete'i çaktı ve gitti, umarız ascendler ve hayatında başarılı olur. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye gitti laBu subforum'daki aklı yerinde bir kaç kişiden biriydi ve bu sayı artık azaldı.![]()
Tehditten ban yemiş ama bunun yanlış olduğunu söyledi ona rağmen açmamışlar o da delete'i basıp gideceğim dedi.niye gitti la
Katılıyorum ama baya sıkılmıştı subforum'dan attığı mesajlardan belliydi, yine de bir güle güle der insan bence ama olsun yine de kötü birisi değildi, en azından hitlerden daha ırkçı orospu çocuklarının dolduğu subforum'dan kurtuldu.Cok asirir random oldu aq, insan ben gidiyorum falan der bari öyle direkt ortadan kaybolmasi garip oldu.
Bana söyledi zaten o rehberi tam yapamamış ama sana devretmesine sevindimBenden son isteği nörotipik rehberini dizayn etmemdi @swaggy unutulmayacaksın kardeşim![]()
Gerekeni yaptık kral merak etme güzel bir tirad olduBana söyledi zaten o rehberi tam yapamamış ama sana devretmesine sevindim
Ama şunu söylemezsem içimde kalır, bu sikik subforum rehber falan hak etmiyor, ama madem kralın son isteği bu o zaman isteği yerine getirmek bize düşer.Gerekeni yaptık kral merak etme güzel bir tirad oldu