basketbol supplement

xlegend

xlegend

incel degilim
sakatlandım geri dönmeyi düşünüyorum koçlada konuştum takıma geri alıccakmış
geçen sene gittiğim zaman herkesle aynı boydaydım herkes 180 olmuş ben 172 kaldım amk
basketbol için supplement önerileriiniz varsa beklerim yada daha önce pro oynamış olan abilerden tavsiye beklerim

• So Sad
  • +1
Reactions: Zodiac and menas
geçen sene gittiğim zaman herkesle aynı boydaydım herkes 180 olmuş ben 172 kaldım amk
basketbol için supplement önerileriiniz varsa beklerim yada daha önce pro oynamış olan abilerden tavsiye beklerim
kardeşim geçmişte pro bir şekilde basket oynadım bu sporda boyunun uzun olması önemli

• +1
Reactions: xlegend
ananın babanın boyu önemli arkadaşım basketbolu bıraktı boyu yüzünden supplementle olacak iş değil

• +1
ananın babanın boyu önemli arkadaşım basketbolu bıraktı boyu yüzünden supplementle olacak iş değil
supplement zaten perfonmans için boy için değil
anne boy 170
baba boy 185

• +1
Reactions: Zodiac
supplement zaten perfonmans için boy için değil
anne boy 170
baba boy 185
looksmin olan ve plaklarını erken kapatacak herşeyden uzak dur sağlıklı beslen uyku düzenini oturt her türlü uzun olursun

• +1
looksmin olan ve plaklarını erken kapatacak herşeyden uzak dur sağlıklı beslen uyku düzenini oturt her türlü uzun olursun
kanka ben boyumun bi anda attiği donemde hergun noodle yiyodum sabahliyodum sabah uyuyodum mahallede oynamak ve bisiklet sürmek harici hareketsizdim bide hergun 2 kere falan 31 cekiyodum ama boyum yine uzadi uzayacaksa herturlu uzuyor

• Woah
  • +1
Reactions: Zodiac and xlegend
  • Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 135809 and xlegend
normalde senin yaşındakiler hormonlu olup çok fena uzun oluyor
knk puberty boyunca plaklar kapalı değilse birden gelişme boy atma ihtimalin var bu penis boyu içinde geçerli uzamaz uzamaz birden uzar ve final uzunluğuna erişir

• +1
kanka ben boyumun bi anda attiği donemde hergun noodle yiyodum sabahliyodum sabah uyuyodum mahallede oynamak ve bisiklet sürmek harici hareketsizdim bide hergun 2 kere falan 31 cekiyodum ama boyum yine uzadi uzayacaksa herturlu uzuyor
herkesin potansiyeli veya dış etkenlere direnci aynı değildir

• +1
Reactions: xlegend and Deleted member 100697

Users who are viewing this thread

Back