![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
baya deep foto olmus
baya deep foto olmus
yapma cekicle@maarda browridge için çok mu sert vurmam gerek yoksa hafif mi? https://looksmax.org/threads/my-current-bonesmashing-regime-guide.1020091/
clavicuların guideyi okudum
clavicular çekic öneriyo amayapma cekicle
masaj aletiyle yapip vurus hizini olcmen gerek videoya cekip cok zorlayici is
8,2 newton aan bisiler donuyodu
masaj aleti olayı ne hangi aleti almamız lazımyapma cekicle
masaj aletiyle yapip vurus hizini olcmen gerek videoya cekip cok zorlayici is
8,2 newton aan bisiler donuyodu
Knk bodyciler falan kullaniyo ya jaslara masaj yapan bisey vardi eskiden trend ürün ucu top gibi böyle ileri geri gidiyo titresimli gibi modları var flnmasaj aleti olayı ne hangi aleti almamız lazım
olm ben de browridge hiç yok çıkması lazımBide browridge vurmasi en riskli yer diye biliyom ben goz damarlari ordan geciyo hep
Evet buBu alet mi kanka?
Yüzeyi geniş bişeyle vurman lazım browridge de uzun olduğu için telefon öneriyor bazılarıclavicular çekic öneriyo ama
@nmn14 Bence okadar gerekli degil bu arada eliyle yapan bile var qmk crkicle vur gec bosa para verme bunaEvet bu
Ama adam gibi guide bulamadım kaç dakika vurmam gerekiyo mesela? kaç gün dinlendirmem lazım?Bu arada steroidler ve bonesmash iyi kombo oluyo iyi sonuç alırsın
Olm clavicular yazmia ya amk?Ama adam gibi guide bulamadım kaç dakika vurmam gerekiyo mesela? kaç gün dinlendirmem lazım?
Ne kadar vuracağımı söylemiyo ki 2 3 gün arayla tekrar vurabilirsiniz diyoOlm clavicular yazmia ya amk?
Ne kadar vuracağımı söylemiyo ki 2 3 gün arayla tekrar vurabilirsiniz diyo
yok kanka bunu buldum KASGDJASFben senin adam akıllı yapacağını düşünmüyom kanka ve o çekic ne amına koyayım ince bi tane yok mu
Olm sivri ucuyla vurmuyon di mi alwonqowb26wgqolm alnım şişti amk
He aq orayla vursun da alnini delsinOlm sivri ucuyla vurmuyon di mi alwonqowb26wgq
Şişti diyo amk kan toplamış iyiceHe aq orayla vursun da alnini delsin
Normal yeriyle sert vurunca da şişer sivri kısımla vursa kan toplamaz orası parçalanır kanardiŞişti diyo amk kan toplamış iyice
Sen smashing yaptin mi la dogruyu soyleNormal yeriyle sert vurunca da şişer sivri kısımla vursa kan toplamaz orası parçalanır kanardi
deli misin amina koyimm normal yeriyle vuruyomOlm sivri ucuyla vurmuyon di mi alwonqowb26wgq
normal mi böyle olmasıNormal yeriyle sert vurunca da şişer sivri kısımla vursa kan toplamaz orası parçalanır kanardi
Normal normal kan topladı derinormal mi böyle olması
ne ilaci kanka@nmn14 bana ilac konusunda yardimci olsana
Ne kadar vuracağımı söylemiyo ki 2 3 gün arayla tekrar vurabilirsiniz diyo
8.775 newton kuvvetini nası ayarliycaz aq![]()
Bonesmashing can work but it requires some setup (guide & scientific proof) GTFIH
Most bonesmashing posts and discussions have nothing substantive. Terms: Osteocytes = Regulate where to make new bone. Osteoblasts = Make new bone. Osteoclasts = Dissolve and break down old or damaged bone. Process: As force is applied to the bone, fluid is pushed back and forth through...looksmax.org
yazıyo how to do kısmında8.775 newton kuvvetini nası ayarliycaz aq
kanka bune amina koyim ingilizce de yok zaten adam akıllı bi sik anlamıyorumyazıyo how to do kısmında
anlasan da ugrasilcak birsey degil bu amkkanka bune amina koyim ingilizce de yok zaten adam akıllı bi sik anlamıyorum
çekicle veya telefonla vursak olmuyo mu amk @maardaanlasan da ugrasilcak birsey degil bu amk
ben ilk kez bonesmashjn ne oldugunu ogrendigimde kucuk parfum sisesiyle vuruyodum sonra bi boka yaramadigini anladim biraktim. illa yapcaksan dedigim parfum siseleriyle yapabilirsin kolay oluyoduçekicle veya telefonla vursak olmuyo mu amk @maarda
kanka işe yarıyo gibi geliyo bana mesela zygolara vurdum daha şekilli duruyo şu anben ilk kez bonesmashjn ne oldugunu ogrendigimde kucuk parfum sisesiyle vuruyodum sonra bi boka yaramadigini anladim biraktim. illa yapcaksan dedigim parfum siseleriyle yapabilirsin kolay oluyodu
hani yapsam da ne kaybederim amkkanka işe yarıyo gibi geliyo bana mesela zygolara vurdum daha şekilli duruyo şu an
anlik sismistir vurdun diye yada plasebodur baska ihtimali yokkanka işe yarıyo gibi geliyo bana mesela zygolara vurdum daha şekilli duruyo şu an
deniycez işte orhanım ne kadar vuracağımı söyleanlik sismistir vurdun diye yada plasebodur baska ihtimali yok![]()
s.et calismiyor amkdeniycez işte orhanım ne kadar vuracağımı söyle
Yuzun sonsuza kadar oyle kalabilirhani yapsam da ne kaybederim amk
Al chatgpt den çevirdimkanka bune amina koyim ingilizce de yok zaten adam akıllı bi sik anlamıyorum
implant daha kolay gibi gorunuyorAl chatgpt den çevirdim
Nasıl Yapılır:
- Masaj tabancasını alın.
- Tabancayı bir cetvel arka planında telefonunuzla yavaş çekimde kaydedin.
- Videoyu ve lise fiziği bilgilerinizi kullanarak ürettiği ivme ve frekansı belirleyebilirsiniz.
- Uç kısmı tartarak kuvveti Newton cinsinden elde edebilirsiniz. F = MA
- Eğer yaklaşık olarak 10 Hz ve 8,89 N kuvvet üretmiyorsa, uca ağırlık ekleyin ve yeniden ölçün.
- Uç kısmına 1 mm^2 yüzey alanına sahip küt uçlu bir nesne ekleyin.
- Tekrar tekrar vurabileceğiniz bir nokta bulun. Örneğin: Sağ kaşın 2 cm sağında ve 5 cm aşağısında.
- 60 saniye boyunca vurun ve 8 saat dinlenin.
- Arterlere, damarlara vb. kesinlikle vurmayın. Nabızları dinlemek için bir stetoskop veya parmağınızı kullanın. Bir kırmızı ışık, damarları ortaya çıkarabilir. Minimum yağ olan bir nokta seçin. GÖZÜN ALTINA HİÇBİR ŞEY YAPMAYIN. Eğer renk değişikliği görürseniz hemen durun.
ayarladıktan sonra basit,60 saniye vurup 8 saat sonra tekrar etcenimplant daha kolay gibi gorunuyor![]()