D
Deleted member 252926
NANDROLONEMAXXING
yayında en sevdiğin looksmaxxer kim diye soruyo olm adama senin kanını emicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yayında en sevdiğin looksmaxxer kim diye soruyo olm adama senin kanını emicem
@yadih attı onu@kurdistan onu bunu boşverde şeyi bulabilir misin amk geçen yıl bi eleman kurban bayramında foto atmıştı önümde kurban kestiler babamla kurban bakıyoz diyeaklıma geldikçe gülüyom amk
bu deli ne yapmış amk
21 yaşında adam 2010lu kızları sikiyorbu deli ne yapmış amk![]()
onu anladım da kendini niye sikmiş pardon kesmiş21 yaşında adam 2010lu kızları sikiyor![]()
deprem zamanı deprem zedeleri arayıp geliyom yanınıza diyen çocukla takipleştiği infosunu biliyor muydunuz gençlik?ya bu adamı bilirkişi olarak görürdük en sevdiği looksmaxer var yayında cin hikayesi okuyor insanlığın göt deliği olabilirmi bu adam
2010lu manitası lukmekssırlarla flört etmişonu anladım da kendini niye sikmiş pardon kesmiş
kötü olmuş moruk2010lu manitası lukmekssırlarla flört etmiş
yaw bu çuluk daha düzgün türkçe konuşamıyor adamın diksiyonu 60 yaşındaki dedemden kötü o haliyle 10 kişinin izlediği hepsinin türk olduğu yayında götten atma ingilizce konuşuyor bu avellere laf somak bile hataonu anladım da kendini niye sikmiş pardon kesmiş
kafasında hayali bi karakter yaratmış kendini o sanıyoryaw bu çuluk daha düzgün türkçe konuşamıyor adamın diksiyonu 60 yaşındaki dedemden kötü o haliyle 10 kişinin izlediği hepsinin türk olduğu yayında götten atma ingilizce konuşuyor bu avellere laf somak bile hata