D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
He aynen qaqa softmaxledim palate expander taktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ha hardmax ha softmax sonuçta ascendlemisView attachment 4553832View attachment 4553833
View attachment 4553836
Ben ınanmıyodum ztnde palate expander taktım sadece diyo kendisisoftmaxladigina inanan varmıydı zaten amk
yalan amk adam ürün falanda satmıyo niye yalan söylersinkiBen ınanmıyodum ztnde palate expander taktım sadece diyo kendisi
Nasil yani bonemass icin cig ciger yememis miView attachment 4553832View attachment 4553833
View attachment 4553836
eyeliner satıyoryalan amk adam ürün falanda satmıyo niye yalan söylersinki
Büyüdüğü için neresi ameliyattan neresi büyümesinden kaynaklı düzgün bir şey söyleyemiyorum.@Zuffster reis hangi ameliyatlar var sen bilirsin galerinde bin tane surgery fotosu var
Browridge, infra, chin, jaw angle implants mi
17 falan olduğunu söylüyor before fotolarında şuan 21 yaşındaBüyüdüğü için neresi ameliyattan neresi büyümesinden kaynaklı düzgün bir şey söyleyemiyorum.
Bu tamamen ameliyatlarla ergenlik sonrası olan bir ascension olsaydı, ameliyatlar:
Browridge implant, bimax, chin implant, jaw angle implant olabilirdi. Bunların yanında da MARPE.
View attachment 4553986View attachment 4553992 Bu jaw angle implant örneği biraz onun durumunu andırıyor mesela.
Yine de dediğim gibi, büyüme faktörü arada olduğu için tam bir şey diyemiyorum.
Super late bloomer17 falan olduğunu söylüyor before fotolarında şuan 21 yaşında
herşeyi büyümş zannetmiyorm17 falan olduğunu söylüyor before fotolarında şuan 21 yaşında
O ne demek amkherşeyi büyümş zannetmiyorm
frame el bilek kafatasındaki her bölgeO ne demek amk
Anorexicti eskiden bi anda yemeye başlayınca normal büyümesi aman aman büyümemiş zatenframe el bilek kafatasındaki her bölge
ayn knk bi anda yemek yemeye başladı bi anda 3 mm maxilla ileri geldi bu elemanın yemek yedim sakız çignedim larpıAnorexicti eskiden bi anda yemeye başlayınca normal büyümesi aman aman büyümemiş zaten
Yok la frame el olarak kiloyla büyümüştür işte yüz ztn surgery netayn knk bi anda yemek yemeye başladı bi anda 3 mm maxilla ileri geldi bu elemanın yemek yedim sakız çignedim larpı![]()
Banada kendimde gördüğüm en büyük failoBana bu lazim
Knk sen intihar et ceneni bana bagisla benimki artsin yada ben intihar edim sana bagislimBanada kendimde gördüğüm en büyük failo
one of us has to go...Knk sen intihar et ceneni bana bagisla benimki artsin yada ben intihar edim sana bagislim
Nasi fikir
bu kadar emeği derslerine yada bi işe verseydin şuan sende ameliyat planlıyodunView attachment 4554113View attachment 4554114
@Zuffster marpe yalan gibi geliyor ya bana marpe yaptırsaydı ağzının ve burnunun daha geniş olması lazım değil mi daha çok implant gibi duruyor, ağzı 2.fotoda daha buyuk duruyorda dski videolarına bakınca aynı yine ilk fotoda büzmüş herhalde
Oda işe yarıyo btw bu arada btw btwSadece sakız cignedi bro gonions @eleman
Her ders çalışan zengin oluyorda ben mi çalışmadımbu kadar emeği derslerine yada bi işe verseydin şuan sende ameliyat planlıyodun
Doğru olabilir bu şekilde bakınca öyle görünüyor ama videoda bir tane ayna fotoğrafında anlaşılabilir bir şekilde genişlediği gözüküyor bence. Yine de bilmiyorum.View attachment 4554113View attachment 4554114
@Zuffster marpe yalan gibi geliyor ya bana marpe yaptırsaydı ağzının ve burnunun daha geniş olması lazım değil mi daha çok implant gibi duruyor, ağzı 2.fotoda daha buyuk duruyorda dski videolarına bakınca aynı yine ilk fotoda büzmüş herhalde
Evet olm hatta hafif ccw rotationda vercek insallahOda işe yarıyo btw bu arada btw btw