Bayanlar ve Baylar

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
An itibariyla kabul ettim, tam olarak pes planusum var, doktor sadece arch kaybi demisti ama o zamandan itibaren cok daha kotu oldu.
Surgery time lets goooo ( umarim ll included )
1751880786931

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, orbitalover and 1 other person
1751880834947

bu seviyede degil ama onceden hic yoktu, sonra sadece arch kaybi simdi biraz arch var, max iki yila bu sekilde olacak duzeltmezsem.
ll ile birlikte olunmuyor diye bilyorum, llt doktoru olunmaz dedi, bu dogru mu? yani recovery filan istiyor bu surgery, ll ile ayni anda olup wingspan ile boyu esitleyip height ve pes planus olayini rafa kaldirma harika bir sey olurdu.

angutoid marda filan etiketlicem ama bu amk forumunda hizli bilgiyi bir tek ben veriyorum, gidip arastirma yapmam gerekecek.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, ascendantwill, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and MogEater
An itibariyla kabul ettim, tam olarak pes planusum var, doktor sadece arch kaybi demisti ama o zamandan itibaren cok daha kotu oldu.
View attachment 3895419
Yarragi arkadan almış anatolid armenoid genlerini hangi ameliyatı olursan ol duzeltmek zor olacak maalesef

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Yarragi arkadan almış anatolid armenoid genlerini hangi ameliyatı olursan ol duzeltmek zor olacak maalesef
baya pontidim ben, sariya donuk kahverengi saclar, iyi ten filan, surgery cope degil, cogu durumda.

• +1
Reactions: Epochs
baya pontidim ben, sariya donuk kahverengi saclar, iyi ten filan, surgery cope degil, cogu durumda.
Surgery olabilecek maddi duruma sahip olsaydim o parayi farklı şeylerde kullanırdım

bu sebeple yesil-gri lensler bende kendi gozumden daha gercekci ve iyi duruyor, acik coloring ile brown eyes, ozellilkle nct varsa baya sacma duruyor, gri yesil renkler cok guzel duruyor sanki gercek rengimmis gibi

Surgery olabilecek maddi duruma sahip olsaydim o parayi farklı şeylerde kullanırdım
idk, suan 18 yasindayim, arabam ortalama ustu, ailem ortalama, tek eksigim sanirim biraz daha travel pasaport doldurma filan olurdu looksmax disinda, usamaxxing kesin yapardim. ama acsendlemeden birsey yapmak cok rahatsiz edici.
cok fazla para kazanan benim yaslarimda arkadaslarim var, hayatlari cok bos geciyor, ticaretten para yapiyorlar, surekli kumar ve otta fila kaybediyorlar, aslinda bir noktada bizim yasimizda kisinin amaclari yoksa cok para kazaninca lost duygusuna kaybolyor, ozellikle genetigi iyi degilse.

ben hedeflerime planlarima bakinca mutlu oluyorum, onlar icin yasiyorum diyebilirim. imkan yaratilir sadece bir hayalin ve planin olsun.

:feelsmage::feelsmage:

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
idk, suan 18 yasindayim, arabam ortalama ustu, ailem ortalama, tek eksigim sanirim biraz daha travel pasaport doldurma filan olurdu looksmax disinda, usamaxxing kesin yapardim. ama acsendlemeden birsey yapmak cok rahatsiz edici.
cok fazla para kazanan benim yaslarimda arkadaslarim var, hayatlari cok bos geciyor, ticaretten para yapiyorlar, surekli kumar ve otta fila kaybediyorlar, aslinda bir noktada bizim yasimizda kisinin amaclari yoksa cok para kazaninca lost duygusuna kaybolyor, ozellikle genetigi iyi degilse.

ben hedeflerime planlarima bakinca mutlu oluyorum, onlar icin yasiyorum diyebilirim. imkan yaratilir sadece bir hayalin ve planin olsun.

:feelsmage::feelsmage:
18 yaşında ortalama üstü bir arabayı nasıl aldın

18 yaşında ortalama üstü bir arabayı nasıl aldın
12 yasindan itibaren para biriktirme 14-18 arasi al-satmaxxing, en son ailem biraz verdi aldim. almadan once pc sistemimi filan satmistim param cikmiyor diye yine yetmeyince ailem destek oldu.

12 yasindan itibaren para biriktirme 14-18 arasi al-satmaxxing, en son ailem biraz verdi aldim. almadan once pc sistemimi filan satmistim param cikmiyor diye yine yetmeyince ailem destek oldu.
Sıfatını dmden at hardmax kurtarıyor mu kurtarmıyor mu soyleyeyim

• JFL
Reactions: orbitalover
  • Hmm...
Reactions: maarda
Bimax, infra implant vs sonuçlarına bakıyorum adamlarin smvde gram değişiklik yok sadece bir tane bimax ile ltnden htn olan gördüm
ben hardmaxxın kurtaramayacağı adam olmadığını düsünüyorum

• +1
Enes karduyayi kurtarır miydi kanka
İlk önce japonyaya gidip shitskin olmaktan cıkması lazım bide hatırladığım kadarıyla yüzü yağlıydı o yüzden tam birşey diyemicem
ama truecel tierinde değildi amk o cocuk

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Bimax, infra implant vs sonuçlarına bakıyorum adamlarin smvde gram değişiklik yok sadece bir tane bimax ile ltnden htn olan gördüm
bimax maxillan kısa olmadığı sürece sfs gibi şeyler yoksa frontdan anlaşılmıyor bile olduğun
Senin ltnden htn dediğin büyük ihtimalle sfs olan cocuk,yılda binlerce hardmaxx yapılıyor sadece birkaçının sonucunu görüyorsun ki sonuç ne kadar iyiyse paylaşılma ihtimali o kadar düşüyor,ben özellikle pagnoni ile ascendliyen cok gördüm

İlk önce japonyaya gidip shitskin olmaktan cıkması lazım bide hatırladığım kadarıyla yüzü yağlıydı o yüzden tam birşey diyemicem
ama truecel tierinde değildi amk o cocuk
Shitskin değil o karamel esmer teni var kardeşim ayrıca maalesef ameliyatla degistirilemeyen veya degistirilmesi imkansiz ratiolar var ipd gibi kimsenin obo olmaya götü yemez herhalde ya da giga sfs varsa rotasyonlu bimax bile kurtarmiyor lefort2 devreye girmedi gerekiyor lefort 2ye de kimsenin götü yemez ayriyeten botched olma ihtimali var ayriyeten 40k dolar bulmak zor knk.

• +1
bimax maxillan kısa olmadığı sürece sfs gibi şeyler yoksa frontdan anlaşılmıyor bile olduğun
Senin ltnden htn dediğin büyük ihtimalle sfs olan cocuk,yılda binlerce hardmaxx yapılıyor sadece birkaçının sonucunu görüyorsun ki sonuç ne kadar iyiyse paylaşılma ihtimali o kadar düşüyor,ben özellikle pagnoni ile ascendliyen cok gördüm
Evet sfs vardı onda. Pagnoni ile ascendleyenlerin sonucunu atsana. Zygo implantlari iyi durmuyor ben bu forumda ve googleda yapanlari gördüm hatta enfeksiyon sikayetinden yakınıp thread acanlari da görmüştüm yani botched olma ihtimali fazla.

Soktuğumun matkabi hala durmadi bu seste ders çalışamıyorum

• +1
Shitskin değil o karamel esmer teni var kardeşim ayrıca maalesef ameliyatla degistirilemeyen veya degistirilmesi imkansiz ratiolar var ipd gibi kimsenin obo olmaya götü yemez herhalde ya da giga sfs varsa rotasyonlu bimax bile kurtarmiyor lefort2 devreye girmedi gerekiyor lefort 2ye de kimsenin götü yemez ayriyeten botched olma ihtimali var ayriyeten 40k dolar bulmak zor knk.
İşte zaten sorun hardmaxx olmaması değil para imkan vs.. şeyler
Botchedlar baya yaygın en iyi cerrahlar bile yıllık rutin birkaç botch atıyor ama problem değil çünkü genelde bedavaya revizyon gibi imkanları var ama yine de uçuş barınma gibi şeylerin maliyeti götüne giriyor ki cerrah bedava yapmayı da red edebilir,eğer 40k dolar tutuyorsa 50-60k ile girmen gereken bi iş
Eğer götün yemiyorsa da yeterince subhuman değilsindir

sfs belirtileri nedir bro internette pek birsey bualamdim

• +1
Reactions: kökleyicifallik and tarimdevrimidusmani
View attachment 3895420

bu seviyede degil ama onceden hic yoktu, sonra sadece arch kaybi simdi biraz arch var, max iki yila bu sekilde olacak duzeltmezsem.
ll ile birlikte olunmuyor diye bilyorum, llt doktoru olunmaz dedi, bu dogru mu? yani recovery filan istiyor bu surgery, ll ile ayni anda olup wingspan ile boyu esitleyip height ve pes planus olayini rafa kaldirma harika bir sey olurdu.

angutoid marda filan etiketlicem ama bu amk forumunda hizli bilgiyi bir tek ben veriyorum, gidip arastirma yapmam gerekecek.
Düz olunca noluyor benimki yamuk

sfs belirtileri nedir bro internette pek birsey bualamdim
Güldüğün zaman ust dis etlerin gözükmüyorsa ve ağzın dikey olarak değil de yatay olarak açılıyorsa sfs vardir dostum
1000053061
1000053060

Kafatası kısa her adamda sfs olmuyor onu da ekleyeyim
@maarda htn olan da buydu

• +1
  • +1
Reactions: tarimdevrimidusmani
İşte zaten sorun hardmaxx olmaması değil para imkan vs.. şeyler
Botchedlar baya yaygın en iyi cerrahlar bile yıllık rutin birkaç botch atıyor ama problem değil çünkü genelde bedavaya revizyon gibi imkanları var ama yine de uçuş barınma gibi şeylerin maliyeti götüne giriyor ki cerrah bedava yapmayı da red edebilir,eğer 40k dolar tutuyorsa 50-60k ile girmen gereken bi iş
Eğer götün yemiyorsa da yeterince subhuman değilsindir
Uçuş ve barinmanin yanısıra boşa giden zaman+üstünü basan kaygı. Cerrah bedava yapmayı reddederse tazminat alabiliriz istersek ama ameliyat olmadan önce parayı öderken imzalatilan sözleşmedeki maddelerde ameliyat sonrası oluşacak sıkıntılarda ucret almadan revizyon yapmıyoruz gibi maddeler olabiliyor bu yüzden her şeyi dikkatli okuyun babası asgari ucretliler

• +1
Reactions: tiredman and maarda
12 yaşından beri bpde olsan yüzünü ve boyunu kurtarabilirmiydin? gh falan

Guldugum zaman gozukmuyor dişlerim falanda baya az gozukuyor gulunce falan ama bu sfsli aekadaslara gram benzemiyor yuzum
@MogEater baya bilgili bir arkadas kendisinede sordum sfs yok dedi ama yinede gozukmuyor gulunce dişlerim çok az gozukuyor, neden

• +1
Reactions: kökleyicifallik and tarimdevrimidusmani
View attachment 3895420

Knk bide sende barış bra kollari var herhalde ll ile kollarini da uzatsana

Pagnoni ile ascendleyenlerin sonucunu atsana
Dc serverinde görmüstüm valla olsa atarım
Ama işi kafaya takarsan çok sonuc bulursun tüm cerrahlar danışmanlık seanslarında (200-400 dolar genelde) public yayınlanmayan işlemlerini gösteriyorlar,veya özellikle eski forumda pek cok hardmaxx tecrübesi olan var onlara da ulaşabilirsin cidden kafaya taktıysan

Bence tek problem para,wageslave ile biriktirmeye de okey değilim çünkü paranı çok daha mantıklı yerlere harcayabilirsin gibi geliyor
Ama finansal özgürlüğe ulaştıysan neden olmasın

tazminat alabiliriz istersek
Çok zor kanka cerrahtan birşey koparman
İnternette kötü yorum bile yapmana izin vermiyorlar çünkü 30 tane avukatları var ve eğer uğraşmaya çalışırsan sende avukat tutman lazım daha fazla maliyet vs.. revizyona ödeceğin paradan fazla tutabilir
Mesela taban tarafından botchlanan adamın mahkemede anası sikildiğini duydum

• +1
Reactions: tiredman
Ama işi kafaya takarsan çok sonuc bulursun tüm cerrahlar danışmanlık seanslarında (200-400 dolar genelde) public yayınlanmayan işlemlerini gösteriyorlar,veya özellikle eski forumda pek cok hardmaxx tecrübesi olan var onlara da ulaşabilirsin cidden kafaya taktıysan

Bence tek problem para,wageslave ile biriktirmeye de okey değilim çünkü paranı çok daha mantıklı yerlere harcayabilirsin gibi geliyor
Kafaya takmadim hardmaxe ihtiyacım yok yandan rhinoya var bide olm bu ppden yazdığım floodlardan hala kim olduğumu anlamadın mı.

• +1
Çok zor kanka cerrahtan birşey koparman
İnternette kötü yorum bile yapmana izin vermiyorlar çünkü 30 tane avukatları var ve eğer uğraşmaya çalışırsan sende avukat tutman lazım daha fazla maliyet vs.. revizyona ödeceğin paradan fazla tutabilir
Mesela taban tarafından botchlanan adamın mahkemede anası sikildiğini duydu
Aman neyse ne genetik deformeler düşünsün artık

• +1

Tipime aşırı takık olup finansal ozgurluge ulassam hardmax yaptırırdim gerçekten.

@TrustMeBro hala lurkluyor king actir banini artıkkk

Tipime aşırı takık olup finansal ozgurluge ulassam hardmax yaptırırdim gerçekten.
Hala mental olarak hayatımın geri kalanında 9-5 aynı iş aynı kişiler aynı yol aynı mekanda durmaya hazırlıklı değilim
Moneypill en brutal kalan herşey yalan amk

Hala mental olarak hayatımın geri kalanında 9-5 aynı iş aynı kişiler aynı yol aynı mekanda durmaya hazırlıklı değilim
İlk 10kya girmek şart aga ya.

• +1
Guldugum zaman gozukmuyor dişlerim falanda baya az gozukuyor gulunce falan ama bu sfsli aekadaslara gram benzemiyor yuzum
Dmden yüzünü atarsan daha düzgün bir yorum yapabilirim kanka

İyi bir üni okuyup universiteyi iyi geçirip belirli bir gelişmişlik duzeyine ermis insanlar ile ayni yol ayni mekanda durmak kadar keyiflisi yoktur.

• +1
ben sana diyorum jigolo ol diye istedigin saat çalışıyosun herzaman farklı kişilerle tanışıyosun :lul:

İyi bir üni okuyup universiteyi iyi geçirip belirli bir gelişmişlik duzeyine ermis insanlar ile ayni yol ayni mekanda durmak kadar keyiflisi yoktur.
Keske o kadar basit olsa amk

• +1
Reactions: kökleyicifallik
ben hardmaxxın kurtaramayacağı adam olmadığını düsünüyorum
Şimdi full boneless değilsen sıkıntı olmaz tek istisna bence o

View attachment 3895419
Reis tek ll de en fazla kaç cm boy uzaması mümkün + ne kadara yaptırmayı düşünüyorsun sen