ascendantwill
A
Kutlu olsun götler seviliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olm ateist deglmydn amk fake ateistler çıkıyo ortayaSenin de kutlu olsun canım
Ihanete ugradi olm adami yalniz birakmayinOlm ateist deglmydn amk fake ateistler çıkıyo ortaya
allahı sikeyimOlm ateist deglmydn amk fake ateistler çıkıyo ortaya
müsliman tayfa seni öldürücekallahı sikeyim
szennin önlü arkalı zuffsterda baranda var herhalde söyliyim müslüman Facebook hesaplarında ateist larplasın işin bitti szennmüsliman tayfa seni öldürücek
@Kayra139 @Serialsuicide @Dathomirian Zabrak @Topkra
Ateistim ben knkmüsliman tayfa seni öldürücek
4 kişiyi tagledim 3ü atesit biri muslim oda datho zatenAteistim ben knk
Adam kutlu olsun diyor ateist olduğunu daha ne kadar belli edecek aqOlm ateist deglmydn amk fake ateistler çıkıyo ortaya
O4rrrrrrrospu çocuğu ben nerdeyim bide seriali etiketlemiş kadroyu kes amkmüsliman tayfa seni öldürücek
Neyse bu seferlik kufretmeyecegim @maardakutlu olsun ne orospu çocuğu yıl başımı kutluyorsum mübarek olsun diyeceksin
Maarda baban mı amk küfretmeyp onu mu gururlandırıuonNeyse bu seferlik kufretmeyecegim @maarda
yok ben etmeyecegim onu cagiriyorum hani summon atiyorum anlarsin ya derinlerdeki azgin tehlikeli canavari saldiriyomMaarda baban mı amk küfretmeyp onu mu gururlandırıuon
Başka azgın tehlikeli canavar nerde biliyor musun tospagaaaaa...yok ben etmeyecegim onu cagiriyorum hani summon atiyorum anlarsin ya derinlerdeki azgin tehlikeli canavari saldiriyom