bebekliğimdeki potansiyel

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
bazen bebeklik fotolarıma bakıp bakıp düsünüyorum nasıl böyle bir potansiyeli gerceklestiremedim diye hayatımda gördüğüm en yakısıklı bebek benim resmen büyüyünce cl olabilecek bir potansiyel var annem anlatır model olmalı diyen bile olmuş ama şimdi bakınca kendime keske ergenliğimi iyi geçirseydim 15 yasına kadar obez olmasaydım diyorum yaşı küçük kardeşlerim size diyeceğim tek şey ergenliğinizi iyi geçirin sonra böyle pişman olursunuz merak edenler pm atabilir ordan atarım resmimi

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, xlegend, pashanimair and 3 others
Potansiyel varsa herseyi rayina koydukdan sonra tip daha hizli duzeliyor cirkin dogsnlara kiyasla haberin olsun

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
Potansiyel varsa herseyi rayina koydukdan sonra tip daha hizli duzeliyor cirkin dogsnlara kiyasla haberin olsun
kilo verdim gyme gittim düzeldim ama yine bakınca diyorum keske böyle olsaydım

• +1
Reactions: pashanimair
kilo verdim gyme gittim düzeldim ama yine bakınca diyorum keske böyle olsaydım
Tamam kan sekerin falan saglik parammettelerin yerine geldi bu durumu koruyarak buyumeye devam et lean bulkla potansiyeline yakinlasicaksin

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
Avcı toplayıcı bi hayatta doğup büyüsen büyük ihtimalle yetişkinliğinde de cl olurdun. Benim kardeşimin küçüklüğü ciddi diyorum anime karakteri gibi amk hatırlıyorum gören gelip seviyodu ergenlikten sonra mtn oldu çocuk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Trenmaxx1 and pashanimair
ben nasıl mtn oldum amkk
1000005644

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: TrueSub𝟑, Jué, Leo Psl and 5 others
Avcı toplayıcı bi hayatta doğup büyüsen büyük ihtimalle yetişkinliğinde de cl olurdun. Benim kardeşimin küçüklüğü ciddi diyorum anime karakteri gibi amk hatırlıyorum gören gelip seviyodu ergenlikten sonra mtn oldu çocuk
sadece pc oynadım amk 10 saat lol oynuyodum günde beslenme desen yoktu ailem keşke uyarsaydı

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, whoishe, Dathomirian Zabrak and 1 other person
bazen bebeklik fotolarıma bakıp bakıp düsünüyorum nasıl böyle bir potansiyeli gerceklestiremedim diye hayatımda gördüğüm en yakısıklı bebek benim resmen büyüyünce cl olabilecek bir potansiyel var annem anlatır model olmalı diyen bile olmuş ama şimdi bakınca kendime keske ergenliğimi iyi geçirseydim 15 yasına kadar obez olmasaydım diyorum yaşı küçük kardeşlerim size diyeceğim tek şey ergenliğinizi iyi geçirin sonra böyle pişman olursunuz merak edenler pm atabilir ordan atarım resmimi
Şimdi obezin 2 türü vardır 1 iyi 1 kötü iyi olanı her şeyi yiyen muscular fat ki bu ergenlikte faydalı olabilir diğeri en berbatı skinny fat 0 muscle high fat

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and pashanimair
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Misogynist_Maxxer and pashanimair
Aynısı amk aynısı lan küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum (küçüklükten kastım 10-11 yaşları) bakıyorum fotoğraflara lan Chico'ya aşırı benziyorum ama şimdiki halime bakıyorum vallahi kendimi kesesim geliyor amını siktigimin ergenliği bütün potansiyeli piç etti

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and pashanimair
bebeklik değil de benim çocukluk iyiymiş 6 yaşında fotom var kanka h mtnyim amk sınıftaki herkese height mog atıyodum anaokulda anaokul hocamla aynı boydaydım "kadın 1.50"
fotoda bir jaw var amk keskin elim değse elim kesilir yemin ederim
nereye gitti bu jaw şimdi çenesizim
çene nerdesin dostum

• +1
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, Trenmaxx1 and pashanimair
Küçükken herkes tatlı fındık burun falan fistan çok kasmana gerek yok

• +1
Reactions: Ashoimex and pashanimair
I don’t speak Turkish but I just know your girls are acting like animals here, braindead incel scum whose parents are siblings

Users who are viewing this thread

Back