beceriksiz bi orospu cpcugu olmam

swaggy

swaggy

faded than a ho'
yaw enjekte edicez diye 1 ampül testo piç oldu anasını avradını sikiyim
8mm iğne satan karı seni de sikicem tamam mı çekemiyorum ampülden eçekemiyom yarasısı hava yarısı testo amk

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, wsdem and 2 others
girme kalkmıyo knk angutoidinde kalkmıyo muhtemeln bayadır yazmadıgına gore

sikimiz kalkmıyo

Saka maka 7-8 aydır enjekte ediyodum iyi güzel hoşca accutane aldım kalkmamaya basladı aq 4 doz falan aldım bide 2 hafta içinde

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, divisionpanzerfaust and 4 others

sikimiz kalkmıyo

Saka maka 7-8 aydır enjekte ediyodum iyi güzel hoşca accutane aldım kalkmamaya basladı aq 4 doz falan aldım bide 2 hafta içinde
sen nerden enjeksyon yapıyon bi trick falan verinde vuriyim artık amk valla

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, 0x22 and pashanimair
sen nerden enjeksyon yapıyon bi trick falan verinde vuriyim artık amk valla
vurma knk niye vuruyon mal mısın o gainsleri tutmanın hiç bir şansı yok zaten kür sonrası imkansız

pct yapmak zorudnasın yapmaman imkansız yani cruise saçma ve mantık dışı direk kendi kendine

bu işten vazgeç gatekeep falan değil 16 cm sikim vardı 15 olmuşut okey demiştim şimdi libido falanda yok kullanıcı hatasıda çok yok aq bu iş gereksiz ve gainsler geçici boşver

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, Dwrk and 4 others
vurma knk niye vuruyon mal mısın o gainsleri tutmanın hiç bir şansı yok zaten kür sonrası imkansız

pct yapmak zorudnasın yapmaman imkansız yani cruise saçma ve mantık dışı direk kendi kendine

bu işten vazgeç gatekeep falan değil 16 cm sikim vardı 15 olmuşut okey demiştim şimdi libido falanda yok kullanıcı hatasıda çok yok aq bu iş gereksiz ve gainsler geçici boşver
kanka vücut için vurmuyom zaten sikeyim gaini
pctde yaparım hcg vurcam zaten direkt

• +1
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya and pashanimair
kanka vücut için vurmuyom zaten sikeyim gaini
pctde yaparım hcg vurcam zaten direkt
yarram gains ayni gains emin ol kemikde eriyen bişey remodellenen bişey kalıcı kalmıyo oda sende yani

alcaksan ozempic reatitrude tirza öneriyorum onuda önermiyorumda illa ben gerizekalıyım ve anlamıyorum iqum eksik senin gibi diyosan bunları kullan yağ yakımı amacına ulaş ve bitir bu işi

bak tekrarlıyorum 16 dan 15 e 15 den 0 a düştü ve geri gelecek mi meçhul kullanıcı hatası yok gibi bir şey olmasına rağmen

gaysen yap diyim

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, swaggy and 2 others
istersen pct ilaçlarını falan alınca atayım inanmıyosan bu işin boş olduğuna gatekeep yapmadığıma

Hgh falan da gereksiz anabolik çok değil zaten yağ yakıcı hgh onun yerine retatiruda ozempic var zaten

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, swaggy and 1 other person
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk, swaggy and 1 other person
yarram gains ayni gains emin ol kemikde eriyen bişey remodellenen bişey kalıcı kalmıyo oda sende yani

alcaksan ozempic reatitrude tirza öneriyorum onuda önermiyorumda illa ben gerizekalıyım ve anlamıyorum iqum eksik senin gibi diyosan bunları kullan yağ yakımı amacına ulaş ve bitir bu işi

bak tekrarlıyorum 16 dan 15 e 15 den 0 a düştü ve geri gelecek mi meçhul kullanıcı hatası yok gibi bir şey olmasına rağmen

gaysen yap diyim
yağ yakım amacım yok olm nerden çıkardın
t'm düşük zaten trt yapıcam only ergenlik bitene kadar
hcg vurucam süreç boyu taşakların shutdown olmaması için (çalışmasından ve ya küçülmemesinden bahsetmiyorum)
yarrağımda kısalmicak btw sen süreç boyunca östrojenin yüksek olması gerektiğini savunmuştun ondan kaynaklı olabilir dediğin şey

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dwrk and pashanimair
yağ yakım amacım yok olm nerden çıkardın
t'm düşük zaten trt yapıcam only ergenlik bitene kadar
hcg vurucam süreç boyu taşakların shutdown olmaması için (çalışmasından ve ya küçülmemesinden bahsetmiyorum)
yarrağımda kısalmicak btw sen süreç boyunca östrojenin yüksek olması gerektiğini savunmuştun ondan kaynaklı olabilir dediğin şey
teston düşükse vücudunun ihtiyacı yoktur ya kanka hani yada ürettiremiyosundur
kalori alımın +600 mu (2.4-2.7k)
protein alımın 150-220 mi?
yağ alımın yeterli ve sağlıklı olanlardan mı palm yağı falan dahil değil

oksidatif stresin yüksek mi
zayıf mısın şişman mısın
kan şekerin nasıl
tavuk pilav et pilav balık yiyo musun yoksa dortios peynirli mi yiyosun

hepsi etkiliyor
ben en başa dönsem tum bu işlerin başına senin olduğun konuma dönsem diyorum ki keşke clean bulk yapsaydım +650-700 kalori ile kırmızı et ile
gyme 6 gün gideceğime 3 gün gitseydim
bla bla onca şey yapacak

yani bunları yapıp htn olabilcekken high mtn stuck kaldım diyebilirim belki

yarrağında kısalıcak amına kodumun oğlu seni siktir git napıyosan yap demek isterdim ama içim el vermiyor vazgeç

hcg vuramassın süreç boyu aq salağı asdflasfasfgpö onu da mı bilmiyon

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Dwrk and 2 others
teston düşükse vücudunun ihtiyacı yoktur ya kanka hani yada ürettiremiyosundur
kalori alımın +600 mu (2.4-2.7k)
protein alımın 150-220 mi?
yağ alımın yeterli ve sağlıklı olanlardan mı palm yağı falan dahil değil

oksidatif stresin yüksek mi
zayıf mısın şişman mısın
kan şekerin nasıl
tavuk pilav et pilav balık yiyo musun yoksa dortios peynirli mi yiyosun

hepsi etkiliyor
ben en başa dönsem tum bu işlerin başına senin olduğun konuma dönsem diyorum ki keşke clean bulk yapsaydım +650-700 kalori ile kırmızı et ile
gyme 6 gün gideceğime 3 gün gitseydim
bla bla onca şey yapacak

yani bunları yapıp htn olabilcekken high mtn stuck kaldım diyebilirim belki

yarrağında kısalıcak amına kodumun oğlu seni siktir git napıyosan yap demek isterdim ama içim el vermiyor vazgeç

hcg vuramassın süreç boyu aq salağı asdflasfasfgpö onu da mı bilmiyon
kanka valla ben çok üşengeç bi insanım doritos peynirli yiyip testom yüksek olsun istiyom ciddiyim 0 şaka
bi insanın natural olarak ulaşamiycağı bi testoya ulaşabilme imkanım varken neden yapmiyim bunu
ama yan etkileri falan filan sikeyim yan etkilerini hızlı yaşa genç öl ölmezsem 35de intihar edicem zaten aq
yarrağının kısalmasının sebebinin testoyla bağlantılı olduğuna emin misin hate olarak konuşmuyon yanlış anlama
çünkü yaptığın kürler only testo değildi diye biliyorum
hcg süreç boyu vurmiycam zaten her gün hcg hcg falan öyle bi şey yok aq
ayda 1 5000 iu

• +1
Reactions: pashanimair
kanka valla ben çok üşengeç bi insanım doritos peynirli yiyip testom yüksek olsun istiyom ciddiyim 0 şaka
bi insanın natural olarak ulaşamiycağı bi testoya ulaşabilme imkanım varken neden yapmiyim bunu
ama yan etkileri falan filan sikeyim yan etkilerini hızlı yaşa genç öl ölmezsem 35de intihar edicem zaten aq
yarrağının kısalmasının sebebinin testoyla bağlantılı olduğuna emin misin hate olarak konuşmuyon yanlış anlama
ayda 1 5000 iu
olum seni vazgeçirmem gerek orospu çocugu ne mal adamsın ya

yarrağımın kısalması mısalması ereksiyon sorunu libido sorunu bunlar hep knk androjen reseptoru kaynaklı şeyler

eksojen trt de androje nreseptorlerin sensitif kalamıyor

ve her ay kan testi o bu şu arimidexi bilmem nesi osu busu şusu yok östroje ncrashladı aaa 2 hafta derpesyon aaa noluyo noluyo

hepsi boş iş inan bana

otistik + gaysen alman mantıklı ona bişey demiyorum

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
ayda 1 5000 iu
bak ben sana şeffaf bi şekilde side effectleri aktarıyorum naturelde çok güzel fizik yapabilrsin eğer beynini zincirlemediysen

spor salonundaki çirkin roidli eleman bırak kaldırsın ağırlıpğğını eve geçince -2 cm yemiş sikini kaldırabildiği meçhul bile değil + orgazm olamıyor masturbasyon sonu orgazmlar bitiyor

• +1

yarrağımın kısalması mısalması ereksiyon sorunu libido sorunu bunlar hep knk androjen reseptoru kaynaklı şeyler

ve her ay kan testi o bu şu arimidexi bilmem nesi osu busu şusu yok östroje ncrashladı aaa 2 hafta derpesyon aaa noluyo noluyo

hepsi boş iş inan bana

kanka hiç inmiyorbir çözümün mevcut mu acaba

• +1
  • So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
  • +1
valla dışarı çık spora git bende günde 4-5 posta atıyodum şuan gyme enerjim gidiyor
kanka bu aralar cok sigara iciyom bi de asırı stresliyim stresli uyanıyom stresten uyuyamıyom ondan kalkmıyor olabilir mi bilgin var mi sabah ereksiyonlari azaldi 31 cekerken de cok sertlesemiyorum

• +1
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya and pashanimair
kanka bu aralar cok sigara iciyom bi de asırı stresliyim stresli uyanıyom stresten uyuyamıyom ondan kalkmıyor olabilir mi bilgin var mi sabah ereksiyonlari azaldi 31 cekerken de cok sertlesemiyorum
sabah ereksiyonu cope maarda anlatmisti bir threadde

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
benim hayatımda hiç sabah ereksiyonu olmadı valla neredeyse bilgi veremem de
sigara niye içiyosun özürlü müsün
stresi azaltman gerke tabi gymden bile kıasbilrsin stresi azaltmak için kalorini arttır 2.5kcal ye

omega 3 d3k2 c vitamini tüket balık ye kırmızı et ye sağlıklı olsana amk önce sigara falan içiyo adam

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust

hepsi boş iş inan bana

kanka dışardan t alındığı zaman komple androjen reseptörleri off olmuyo ki
şu dediğin her yarrakla uğraşma konusunda haklısın baya haklısın hemde çekilcek çile stres şeyler değil hormonlarınla oynuyosun çünkü

bak ben sana şeffaf bi şekilde side effectleri aktarıyorum naturelde çok güzel fizik yapabilrsin eğer beynini zincirlemediysen

spor salonundaki çirkin roidli eleman bırak kaldırsın ağırlıpğğını eve geçince -2 cm yemiş sikini kaldırabildiği meçhul bile değil + orgazm olamıyor masturbasyon sonu orgazmlar bitiyor
ya benim kullanma amacım zaten KASLI OLİYİM RAAAUGH falan deüiş düz trtnin body anlamında bi katkısı yok fazla zaten

• +1
knk ben hight oldugum için mi manletim
stresi azaltman gerke tabi gymden bile kıasbilrsin stresi azaltmak için kalorini arttır 2.5kcal ye

omega 3 d3k2 c vitamini tüket balık ye kırmızı et ye sağlıklı olsana amk önce sigara falan içiyo adam

• +1
sabah ereksiyonu cope maarda anlatmisti bir threadde
cope değil maardanın dediği şey her sabah ereksyonu testoyla bağlantılı değil
sürtünme gibi şeylerde var çünkü

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair, elemancomeback31 and codeine1119
benim hayatımda hiç sabah ereksiyonu olmadı valla neredeyse bilgi veremem de

iciyoz iste aq iyi gidiyo d3k2 aliyom magnezyum aliyom omega 3 de aliyom da 1 aydir fastfood besleniyom gyme gitmiyom ondan olabilir sanirim eyvallah

• +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
iciyoz iste aq iyi gidiyo d3k2 aliyom magnezyum aliyom omega 3 de aliyom da 1 aydir fastfood besleniyom gyme gitmiyom ondan olabilir sanirim eyvallah
sende finastirid baslican gibi broski haberin olsun

• +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
  • +1

sikimiz kalkmıyo

benim sikim taş gibi oluyordu la gerçi az giriyodun

• +1
Reactions: elemancomeback31
kullanmayak mi hic benim saclar tepeden seyreklesmeye basladi fin ve dut oneriyolar sadece aq
proteinini ye 200 gram c vitaminini al kel kalman imkansız böyle yaparsan

dhrt saç dökümlesinin maks %40 ini oluşturur

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, 0x22, divisionpanzerfaust and 2 others
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and divisionpanzerfaust
  • +1
Reactions: pashanimair and elemancomeback31

Users who are viewing this thread

Back