ezet
True quiet kid 🇵🇱
Generalnie to jak wiecie bądź nie w momencie jak zacząłem się bardziej udzielać na tym forum mieszkałem u mojego ojca, poza szkołą nie miałem żadnych zajęć siedziałem przy komputerze prawie całymi dniami byłem w ciągłym stresie przez manipulacje jakie stosował na mnie mój ojciec. Więc jako zakompleksiony dzieciak zacząłem się zagłębiać w jakiś self-improvement na tiktoku i jakoś znalazłem te strone i zacząłem się tu udzielać,pytać się o jakieś rzeczy, czy pisać moje wysrywy o tym że chce się zajebać. No i właśnie tu jest rzecz. Jestem osobą chorą psychicznie co każda osoba która miała ze mną jakąkolwiek styczność wie. Kilka dni temu miałem atak i pisałem akurat z moją przyjaciółką, przez co powiedziałem jej o wszystko o czym nie mówił i też niestety pokazałem konto tutaj co nie będę kłamał żałuję mocno. Powiedziała coś mniej więcej że większość rzeczy tutaj ją zawiodły a niektóre zmartwiły a że najbardziej te zaburzenia i myśli samobójcze. Mocno to skróciłem bo jest 2:30 jak to pisze i nie myślę za bardzo ale dało mi to do myślenia wszystko. Sugeruję mi ona żebym usunął tu konto dla swojego zdrowia psychicznego bo nie okłamujmy się źle na mnie wpływa wszystko. Chociaż z jednej strony dużo rzeczy które ona mówi to wszystko utwierdza. Jak powiedziałem jej o tym że jak jakaś dziewczyna będzie miała do wyboru super gościa co będzie ltnem a największego skurwysyna ale htn’a to wybierze i tak htn’a to ona do mnie „chyba logiczne że wybierze kogoś kto jej się bardziej podoba” i coś wtedy pękło bo chciałbym być w związku z dziewczyną która jest dla mnie ładna ale ważne żeby kochała mnie za to kim jestem a nie za wzrost twarz czy ciało. To jest rzecz która mnie strasznie smucić. Że zawsze będzie ktoś kto będzie lepszy ode mnie i to mnie motywuje żeby wstrzykiwać szczochy chińskiego szczura ze strony dobrykrysztalkropkapeel. Do tego powiedziałem mojemu psychologowi że mam mysli samobójcze i uzgodniliśmy żeby powiedzieć to mamie to mama że ona chce żebym ja zaczął brać leki a wiecie chyba jak te leki mogą człowieka rozpierdolic wyglądowo.
Trochę chujowy ten post jak go czytam to jak chcecie się czegoś dowiedzieć czy pomóc jakoś to piszcie pozdro

Trochę chujowy ten post jak go czytam to jak chcecie się czegoś dowiedzieć czy pomóc jakoś to piszcie pozdro
dla kontekstu on: 176cm wzrostu, dobry styl, height fraud do 180 cm w butach, lhtn i w dodatku personality maxxed, probowal mi wytlumaczyc ze wydawanie pieniedzy na moj wzrost jest bez sensu i lepiej zebym kupil sobie jakies ciuchy